- 11 Mart 2022
- 346
- 341
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.801
Evet o yüzden seni anlıyorum benim hastalığım çok ileri seviyedeydi dokunamıyordum bile doktor muayenesi bile olamadım ama ben yaptıysam herkes yaparSende vajinusmusmuydun canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o yüzden seni anlıyorum benim hastalığım çok ileri seviyedeydi dokunamıyordum bile doktor muayenesi bile olamadım ama ben yaptıysam herkes yaparSende vajinusmusmuydun canm
Canım hiç endişelenme benim günlerimi almıştı 1. Sokmak . Önce sadece bacaklarını açabildiğin kadar aç ve 10 dk falan sadece burnundan nefes alıp karnını şişir . Sonra ağzından nefes verirken kendini serbest bırakıp ıkın. Bunu yaparken aynaya bakandan bi süre sonra oranın nasıl açıldığını göreceksin . Sonra aynı şekilde 1. Dilatörü yerleştir ama hemen ittirmeye çalışma nefes al ver bi kaç kez . Daha sonra nefes alıp ıkınıp verirken hafif bastır milim milim . Başını bile sıkabilsen kendini kutla . Çünkü devamı çok daha rahat oluyor İnanArkadaslar ben biturlu dilatorun 1. Sini ittirmeyi basaramiyorum nolur biri bna yardimci olsun umudum kalmadi npacm bilmiyorm
Sen nezamn yendin canm nekadar sure yaptinEvet o yüzden seni anlıyorum benim hastalığım çok ileri seviyedeydi dokunamıyordum bile doktor muayenesi bile olamadım ama ben yaptıysam herkes yapar
Biktim yaa yemin ederimki hic ilerleyemedim 20 gundurCanım hiç endişelenme benim günlerimi almıştı 1. Sokmak . Önce sadece bacaklarını açabildiğin kadar aç ve 10 dk falan sadece burnundan nefes alıp karnını şişir . Sonra ağzından nefes verirken kendini serbest bırakıp ıkın. Bunu yaparken aynaya bakandan bi süre sonra oranın nasıl açıldığını göreceksin . Sonra aynı şekilde 1. Dilatörü yerleştir ama hemen ittirmeye çalışma nefes al ver bi kaç kez . Daha sonra nefes alıp ıkınıp verirken hafif bastır milim milim . Başını bile sıkabilsen kendini kutla . Çünkü devamı çok daha rahat oluyor İnan
5 ay sürdü canım ben terapiyle yendim nisanda yendim 1. Dilatörü ben 15 günde felan yapmıştımSen nezamn yendin canm nekadar sure yaptin
Kaldığın yerde ileri geri sağ sol yap daire çiz bi daha it canım orayı biraz gevşetHanımlar ilk iki dilatörü dun yapabildim ama bugun 3. Yu denedigimdw icimde ilerlemiyo nefes al ver ikin rahatla herseyi deniyorum 2. Kayıp gidiyo 3. Birturlu olmuyo biraz giriyo kaymiyo ama... nefes alip verirken ittiriyorum.ikinirken ittiriyorum hicbir turlu ilerlemiyo... napablirim kendimi serbest biraksamda gitmiyo
Bunu denememistim tesekkyr ederimKaldığın yerde ileri geri sağ sol yap daire çiz bi daha it canım orayı biraz gevşet
Rica ederim canım yaparsın merak etmeBunu denememistim tesekkyr ederim
Canim senle ozelden konussam olurmu yardimci olabilirmisin bana herseyi sormak istiyorum5 ay sürdü canım ben terapiyle yendim nisanda yendim 1. Dilatörü ben 15 günde felan yapmıştım
Tabi canım istediğini sorabilirsinCanim senle ozelden konussam olurmu yardimci olabilirmisin bana herseyi sormak istiyorum
Şuan regliyim reglim bitince hemen spreyle deneyeceğimBenimde hep yarıda kalıyordu spreyle denedim eşlide başardığımı gördüm daha kolay oldu şimdi deneyip deneyip başarısız olunca stres yapıyorsun bende bu yollardan geçtim sadece tavsiye vermek istedim
Tamam canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumŞuan regliyim reglim bitince hemen spreyle deneyeceğim
Ayrıca regliden sonra vajina açık oluyormuş bana da terapistim dedi kaslar açılıyormuş daha kolay olabilirŞuan regliyim reglim bitince hemen spreyle deneyeceğim
İnşallah size oldu diye burada yazmayı çok istiyorumTamam canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
İnşallah öyle olur bende öyle duydum regli öncesi de kasılmalar olduğu icin zorlanmam normalmişAyrıca regliden sonra vajina açık oluyormuş bana da terapistim dedi kaslar açılıyormuş daha kolay olabilir
İnşallah hayırlısı olur canım hakkında başarırsınİnşallah öyle olur bende öyle duydum regli öncesi de kasılmalar olduğu icin zorlanmam normalmiş
İnşallahİnşallah hayırlısı olur canım hakkında başarırsın
Çok uzun zaman geçmiş üzerinden ama nasıl oldugunu mesaj atabilir misiniz? Teşekkür ederim.merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana