• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar ben biturlu dilatorun 1. Sini ittirmeyi basaramiyorum nolur biri bna yardimci olsun umudum kalmadi npacm bilmiyorm
Canım hiç endişelenme benim günlerimi almıştı 1. Sokmak . Önce sadece bacaklarını açabildiğin kadar aç ve 10 dk falan sadece burnundan nefes alıp karnını şişir . Sonra ağzından nefes verirken kendini serbest bırakıp ıkın. Bunu yaparken aynaya bakandan bi süre sonra oranın nasıl açıldığını göreceksin . Sonra aynı şekilde 1. Dilatörü yerleştir ama hemen ittirmeye çalışma nefes al ver bi kaç kez . Daha sonra nefes alıp ıkınıp verirken hafif bastır milim milim . Başını bile sıkabilsen kendini kutla . Çünkü devamı çok daha rahat oluyor İnan

Canım hiç endişelenme benim günlerimi almıştı 1. Sokmak . Önce sadece bacaklarını açabildiğin kadar aç ve 10 dk falan sadece burnundan nefes alıp karnını şişir . Sonra ağzından nefes verirken kendini serbest bırakıp ıkın. Bunu yaparken aynaya bakandan bi süre sonra oranın nasıl açıldığını göreceksin . Sonra aynı şekilde 1. Dilatörü yerleştir ama hemen ittirmeye çalışma nefes al ver bi kaç kez . Daha sonra nefes alıp ıkınıp verirken hafif bastır milim milim . Başını bile sıkabilsen kendini kutla . Çünkü devamı çok daha rahat oluyor İnan
Biktim yaa yemin ederimki hic ilerleyemedim 20 gundur

Hanımlar ilk iki dilatörü dun yapabildim ama bugun 3. Yu denedigimdw icimde ilerlemiyo nefes al ver ikin rahatla herseyi deniyorum 2. Kayıp gidiyo 3. Birturlu olmuyo biraz giriyo kaymiyo ama... nefes alip verirken ittiriyorum.ikinirken ittiriyorum hicbir turlu ilerlemiyo... napablirim kendimi serbest biraksamda gitmiyo

Hanımlar ilk iki dilatörü dun yapabildim ama bugun 3. Yu denedigimdw icimde ilerlemiyo nefes al ver ikin rahatla herseyi deniyorum 2. Kayıp gidiyo 3. Birturlu olmuyo biraz giriyo kaymiyo ama... nefes alip verirken ittiriyorum.ikinirken ittiriyorum hicbir turlu ilerlemiyo... napablirim kendimi serbest biraksamda gitmiyo
Kaldığın yerde ileri geri sağ sol yap daire çiz bi daha it canım orayı biraz gevşet

Kızlar iyi geceler . Ben eşli denemelere geçtim ama size bişey soracağım . Baş kısmını alabiliyorum sonra nefes falan al ver derken zaman geçiyor ve tam o orta kısma geldiğimizde tümsek olan yere 😔 pen… yumuşuyor ve haliyle ilerleyemiyoruz ne yapmam lazım yaa 😔 tam aparatları bitirdim sevindim şimdi de bu 😢

merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
Çok uzun zaman geçmiş üzerinden ama nasıl oldugunu mesaj atabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Back