- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.741
Darısı benim başımaO da oldu çok şükür kuzum birlikte olmayı başardık
Yalnız şimdi ilk sefer oldu ikincide olmamazlik yapar mı
TebriklerO da oldu çok şükür kuzum birlikte olmayı başardık
Az kaldı çiçeğim azzKanamalar anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor iki önce 4 u aldım aldıkça hergun çalıştıkça damla damla kanamam oldu çokta rahatsiz etmedi beni ama inanılmaz rahatladım en büyük desteği tiniminimavihanim sayesin ve sizler sayesinde atlattım kendime güvendim eşliye geçince bende yazacağım atlattım başardım diye
Aynı gün içerisinde aparatları yap eşli denemeyi yap harikasın yıldızKuzular oldu basardik
Öyle bilgilerle kafanı hiç doldurma bu sefer nasıl olduysa ikinci de aynı şekilde olacak bence alışana kadar birazcık daha aparat da çalış öyle deneYalnız şimdi ilk sefer oldu ikincide olmamazlik yapar mı
İkincide oldu çok şükür kızlar inşallah artık bı sıkıntı çıkmazAynı gün içerisinde aparatları yap eşli denemeyi yap harikasın yıldız
Çıkmaz çıkmazz hadii gözün aydın canımİkincide oldu çok şükür kızlar inşallah artık bı sıkıntı çıkmaz
Çok sağolun kızlar ya keşke daha önce üye olsaydım buraya herşey için çok sağolun inşallah daha güzel haberler verebilirimÇıkmaz çıkmazz hadii gözün aydın canım
İnsallahhhhhh senin sayendeAz kaldı çiçeğim azzsonunda oldu başardım diyeceksin
İnşallah en kısa zamanda olur kuzumDarısı benim başıma
Eşine tam anlamıyla güvenip kendini ona bıraktıgına emin misinAz önce denedim yapamadım ay artık okadar çok sinirleniyorum ki aparatla 4. Boyutunu yapıyorum denemeden önce ama yine de o kısma geldiğinde ilerlemiyor delireceğim ya nefes egzersizleri de yapıyorum o an
Bu süre zarfında bu şekilde olabilir endişeye kapılma strese hiç gerek yok bir şekilde sonu mutluluk olacak emin ol egzersizlerine devam etBırakıyorum gerçekten kendimi kasmıyorum ama olmuyor ne yapacağım ben ki herşeyi yaptım zaten
canım uyuşturucu sprey yada krem denedin mi4. Aparatı yaptım eşli denemede de kaç kez denedik 10 geçmiştir belki hala olmadı o kadar kotu bir ruh halindeyken ki
Yok sprey denemedim hiç kendimi ona alıştırmak istemedimcanım uyuşturucu sprey yada krem denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?