- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.721
Rabbim eşini Isla etsin inşallah pis adam ya şoklar içerisindeyim halaBenimle aynı evde olmak istemediğini söyledi, oarmak dilatörü vs içime alabilirsem onuda almam lazımmıs ne oarmağı ne dilatörüymüş. Bunlarla bir sey yapmam diypr, doktoruda kabul etmiyor. Bu şartlar altında da ben istemiyorum dedi, bugün son kez bir araya gelip konusacagız. Hayırlısı olsun ne diyeyim.. İnsan böyle bir sebepten bırakılır mı aklım almıyo..
Eşimde surucek mi yoksa sadece ben mi surucemO kremi bilmiyorum ama diğerlerini kullanırken nohut büyüklüğünde alıp iç ve dış kısıma sürülüyor
Kuzum kendini ona alstirma uyuşturucu ilaclaraEşimde surucek mi yoksa sadece ben mi surucem
Hayır erkek kullanmıyor o senin için hatta çok fazlası erkeklerde ereksiyon problemine sertleşme sorunları yaratırEşimde surucek mi yoksa sadece ben mi surucem
Herkesin kullandığı aparat seti bu En küçüğünden başlayıp yapmaya başla Egzersiz vajınusmusun en önemli kilit noktasıHiç ise yaricagini düşünmüyorum zaten kızlar dilator seti geldi bugün çok dert plastik bu ya ben et gibi bişi dusunmustum
Çok ürkütücü denicem kuzu yaHerkesin kullandığı aparat seti bu En küçüğünden başlayıp yapmaya başla Egzersiz vajınusmusun en önemli kilit noktası
Ayna karşısında nefes egzersizleriyle denemeni tavsiye ederim kontrolun sende olduğunu bilmek görmek faydalı oluyor uyuşturucu kremler kullanabilirsin hattaÇok ürkütücü denicem kuzu ya
Canım orayı iyice gevşetip yavaş yavaş yaparsan bi sorun olmuyor kızlık zarı diye bişey yok sadece sert yapılınca oradaki kaslar zedeleniyor yavaşça alıştırarak yaparsan bi sorun olmaz benim 4. Aparatta da eşlide de kanama olmadıEn küçük boyunu tamamen alabildim kızlık hangl boyda bozulur kizlar
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bunu diyeceğim aklıma bile gelmezdi ama boşu bosuna o kadar ay beklemiştimİşte bu ne güzel haberler geliyor tebrik ederimcanım ilerde daha güzelleri olacak gerçekten hepimiz yaptıktan sonra ben bunun için mi beklemişim üzülmüşüm diyoruz her şey gönlünce olsun mutluluklar
Burda çoğu kişinin kanama olmadı büyük ihtimalle olmaz canımYani kan gelmiycek mi canim
İnşallah sizde en kısa zamanda halledersiniz nefes egzersizi çok önemliymiş gerçektenÇok sevindim sizin adınıza, darısı inşallah benim ve diğer arkadaşların başına
4 e biraz daha alış kuzum rahat yapabildiğin Zaman eşliye geçersin kendini rahat hissettiğindeKizlar 4unu de aldım 4u zor aldım.simdi eşli yapabilirim sizce ?
Maşallah canım tebrikler ben de 4 teyim. Kanamam olmadı benim de . Gevsettiiğimiz için sanırım . Sen bu hızla eşliyi de halledersin tebrikler bebeğimKizlar 4unu de aldım 4u zor aldım.simdi eşli yapabilirim sizce ?
O da oldu çok şükür kuzum birlikte olmayı başardıkMaşallah canım tebrikler ben de 4 teyim. Kanamam olmadı benim de . Gevsettiiğimiz için sanırım . Sen bu hızla eşliyi de halledersin tebrikler bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?