Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kuzum yenmek için çok çok çabalıyorum az kaldı zaten sadece merak ettim açaba olabilir mi diye

Sen Birgün başına iş açacaksın. Yani acaba biraz ara mı versen kafanı rahatlat 3 ay sonra yeniden başla devlet hastanesinde en azından bir psikoloğa görünsen

Çok uğraşıyorum yarıya kadar anca oluyor eşimde gidecek ondan olabilir mi diye düşündüm yoksa önce yenmek tabiki kuzum hedefim

Sen Birgün başına iş açacaksın. Yani acaba biraz ara mı versen kafanı rahatlat 3 ay sonra yeniden başla devlet hastanesinde en azından bir psikoloğa görünsen
Allah korusun kız niye öyle diyorsun zamanım uok ki benim eşim 1 aya gidecek sadece sordum ben merak ettim öncelik hedefim vajiyi yenmek ve ramak kaldı

Tamam kuzum 4. Aparatı hemen hemen hergğn alıyorum sıkıntı yok ama eşli deneme olmuyor bi türlü çok afedersin posizyon mu açaba yanlış yapıyorm ya hep ben üstte deniyorum yarım oluyor diyor eşim
Misyoner yada yatak kenarı değil aynı pozisyon üzerinde çalışma değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…