-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.641
Maşallah canım darısı eşli denemeye bende geçtim 4 ü eşliye geçemedim bi türlüKızlar selam durum güncellemesi yapayım dedimBugün 4. Yü çok şükür aldım tamamını . Sadece o boğum kısmında hafif yanma hissettim ve o duvar gibi kısma gelince orda 5 dk falan durdum kendimi saldım nefes alıp verdim . Sonra biraz yön değiştirip ilerlettim oldu vallahi takılan arkadaşlar için ayrıntılı yazayım dedim
Normal canım hiç ona takılmaBen 4 alldim yaptım pembemsi bir damla kan oldu normal mi
Harikasın lavantacım işte buuu aynı şekilde de eşli denemeyi yaparken de aklına getir olacakKızlar selam durum güncellemesi yapayım dedimBugün 4. Yü çok şükür aldım tamamını . Sadece o boğum kısmında hafif yanma hissettim ve o duvar gibi kısma gelince orda 5 dk falan durdum kendimi saldım nefes alıp verdim . Sonra biraz yön değiştirip ilerlettim oldu vallahi takılan arkadaşlar için ayrıntılı yazayım dedim
O ilaç etkili düşmüşdür bencede bu arada sıkı sütyen kullanma fazla temas bile etkiliyor ovülasyon testi yapsaydın keşkee canımmKuzucum sana bsey sormak istiyorm benim prolaktin hormonum 38 çıkmıştı 2 haftadır dostinex kullanıyorum bu hafta yumurtlama günümdü sence düşmüşmüdür ve yumurtlama günüm de yumurtlama olmuşmudur???
Biraz daha cesaret eşine izin vermek be kasılmamak bu işi çözerMaşallah canım darısı eşli denemeye bende geçtim 4 ü eşliye geçemedim bi türlü
Ovülasyon testlerine de pek güvenmiyorum yA keşke yapsaydım inş düşmüştürO ilaç etkili düşmüşdür bencede bu arada sıkı sütyen kullanma fazla temas bile etkiliyor ovülasyon testi yapsaydın keşkee canımm
Hassas olanlar var benn hep kullandım kuzumm akıntıdan belki anlarsınOvülasyon testlerine de pek güvenmiyorum yA keşke yapsaydım inş düşmüştür
Cok şükürKızlık gitmiş normal canımeşinle çalış hem daha iyi olur
Evt hadi inşBiraz daha cesaret eşine izin vermek be kasılmamak bu işi çözer
Evt akıntı oldu şeffaf sevı 2 günHassas olanlar var benn hep kullandım kuzumm akıntıdan belki anlarsın
Yumurtlama akıntısı muhtemelen kuzummEvt akıntı oldu şeffaf sevı 2 gün
Ay yumurtlama olmuşmıdurYumurtlama akıntısı muhtemelen kuzumm
Ama tam olmadıgı için olmaz sanırım inş bu ay tam yaparım yaAy yumurtlama olmuşmıdur1 günü değerlendirdim yarıya kadar oldu yani
Hayırlısı olsunn canım bu işler ona bakmıyor ki bu gözlerim burda neler gördüAy yumurtlama olmuşmıdur1 günü değerlendirdim yarıya kadar oldu yani
Hayırlısı kuzum aynen inşHayırlısı olsunn canım bu işler ona bakmıyor ki bu gözlerim burda neler gördü
Kuuzum eşin mi gidecek öylee okumuştum sankiAma tam olmadıgı için olmaz sanırım inş bu ay tam yaparım ya
Evt kuzum gidecek gelecek ayın sonu gbiKuuzum eşin mi gidecek öylee okumuştum sanki
Vajiyi yeniyim de en önemlisi bu benim içinKuuzum eşin mi gidecek öylee okumuştum
Teşekkür ederim canımmmHarikasın lavantacım işte buuu aynı şekilde de eşli denemeyi yaparken de aklına getir olacak
Yendin sayılır kuzum zaten az kaldı zatenVajiyi yeniyim de en önemlisi bu benim için