Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar bizimde 3 ay oldu her denememizde hayal kırıklığına uğradık Allah rızası için bizede yardım edin psikolojim çok bozuldu iyice artık
Merhaba canım önce sakin ol muayene oldun mu bi sıkıntı var mı baktırdın mı canını hiç sıkma buraya çaresiz gelen mutlulukla ayrılıyor Sakin ol sırayla söylenenleri uygula canım benim

Canımm lokumm daha güzelleri olacak inşAllah bende çokça seviyorumm herşey dilediğin gibi olsunn

Merhaba canım önce sakin ol muayene oldun mu bi sıkıntı var mı baktırdın mı canını hiç sıkma buraya çaresiz gelen mutlulukla ayrılıyor Sakin ol sırayla söylenenleri uygula canım benim
Muayene oldum canim gittik kadın doğuma muayene etti hicbi sıkıntı yok dedi kizlik zarında çok dar değil orta dedi kötü değil dedi muayene edebildim bazıları hiç muayene bile olamiyolar dedi deneyin dedi ama bı turlu sonuca ulasamadik

Kasmıyorum aslında ıkınıyorum bolca nefes alıyorum acı yok diyorum penis gelir gelmez sızı başlıyo
Aslında beynimizi acı sızı olan kavramları Kodladığımız için yaşıyoruz psikolojik olarak etkileniyoruz. Aslında kendini kasmadığın sürece hiçbir şekilde sızı ağrın olmuyor

Ben kas gevşetici falan aldım ama hiçbir işe yaramadi başka ne kullanabilirim acaba rahatlatmak için artık isteğim falan da kalmadı zor islaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…