- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.641
Merhaba canım önce sakin ol muayene oldun mu bi sıkıntı var mı baktırdın mı canını hiç sıkma buraya çaresiz gelen mutlulukla ayrılıyorArkadaşlar bizimde 3 ay oldu her denememizde hayal kırıklığına uğradık Allah rızası için bizede yardım edin psikolojim çok bozuldu iyice artık
Canımm lokummAh canım benim sne bna yılmadan usanmadan her konuda destek oldun seni çok seviyormçok şükür bitti rabbim herkesin yardımcısı olsun inş bakalm son 1 ay kaldı inş kısmet olursa rabbim nasip eder çok tşk ederim
Allah kalbinizde kini versin cancagızım rabbim yüzünü güldürsün inşCanımm lokummdaha güzelleri olacak inşAllah bende çokça seviyorumm herşey dilediğin gibi olsunn
Muayene oldum canim gittik kadın doğuma muayene etti hicbi sıkıntı yok dedi kizlik zarında çok dar değil orta dedi kötü değil dedi muayene edebildim bazıları hiç muayene bile olamiyolar dedi deneyin dedi ama bı turlu sonuca ulasamadikMerhaba canım önce sakin ol muayene oldun mu bi sıkıntı var mı baktırdın mı canını hiç sıkma buraya çaresiz gelen mutlulukla ayrılıyorSakin ol sırayla söylenenleri uygula canım benim
Aslında beynimizi acı sızı olan kavramları Kodladığımız için yaşıyoruz psikolojik olarak etkileniyoruz. Aslında kendini kasmadığın sürece hiçbir şekilde sızı ağrın olmuyor
Insallah basaririm dördüncü aparattan sonra yapamazsam mafolurum son yol bu bunuda denedim çünkü ins olurÖzellikle dördüncü aparatdan sonra hem bedenen hem ruhen kendin hazırlıyorsun yaparsın tabi çoğumuz aynı şeyi yaptık
Kuzum inan ki bende de hala ıslaklık yok aparat aldın mı önce aparat alBen kas gevşetici falan aldım ama hiçbir işe yaramadi başka ne kullanabilirim acaba rahatlatmak için artık isteğim falan da kalmadı zor islaniyorum
Kuzum inan ki bende de hala ıslaklık yok aparat aldın mı önce a
Kuzum sipariş verdim gelmesini bekliyorum inşallah iyi gelirKuzum inan ki bende de hala ıslaklık yok aparat aldın mı önce aparat al
Gelir tabiki aparatların gelsin yardımcı oluruz canımKuzum sipariş verdim gelmesini bekliyorum inşallah iyi gelir
Çok sağolun kızlar yaGelir tabiki aparatların gelsin yardımcı oluruz canım
Bnce deneme kuzım cnkü hayal kırıklığı oluyor malesefBu süreçte başka bişey yapmama denememe gerek var mı
Malesef ki kuzum e bu seti kullanınca kizliga gitmez mi kızlığım hala duruyo ne yazık kiBnce deneme kuzım cnkü hayal kırıklığı oluyor malesef
Yok kuzum gdiyor bnim ilk 2. De gtti 3. De de hafif kan geldiMalesef ki kuzum e bu seti kullanınca kizliga gitmez mi kızlığım hala duruyo ne yazık ki
Offf yaaa kızlığımı eşimin almasını istiyordumYok kuzum gdiyor bnim ilk 2. De gtti 3. De de hafif kan geldi
Ah kuzım önemli olan bu işi yapabilmen eşinle birlikte çalış oda görecektir zatenOfff yaaa kızlığımı eşimin almasını istiyordum
Öyle yapicaz artık kuzum bı an önce düzelir inşallahAh kuzım önemli olan bu işi yapabilmen eşinle birlikte çalış oda görecektir zaten
İsteksizligime ne yapmalıyım pekiAh kuzım önemli olan bu işi yapabilmen eşinle birlikte çalış oda görecektir zaten
Düzelir inş düzelecek umudunu ksybetmeÖyle yapicaz artık kuzum bı an önce düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?