- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.621
Ay yumurtlama olmuşmıdurYumurtlama akıntısı muhtemelen kuzumm
Ama tam olmadıgı için olmaz sanırım inş bu ay tam yaparım yaAy yumurtlama olmuşmıdur1 günü değerlendirdim yarıya kadar oldu yani
Hayırlısı olsunn canım bu işler ona bakmıyor ki bu gözlerim burda neler gördüAy yumurtlama olmuşmıdur1 günü değerlendirdim yarıya kadar oldu yani
Hayırlısı kuzum aynen inşHayırlısı olsunn canım bu işler ona bakmıyor ki bu gözlerim burda neler gördü
Kuuzum eşin mi gidecek öylee okumuştum sankiAma tam olmadıgı için olmaz sanırım inş bu ay tam yaparım ya
Evt kuzum gidecek gelecek ayın sonu gbiKuuzum eşin mi gidecek öylee okumuştum sanki
Vajiyi yeniyim de en önemlisi bu benim içinKuuzum eşin mi gidecek öylee okumuştum
Teşekkür ederim canımmmHarikasın lavantacım işte buuu aynı şekilde de eşli denemeyi yaparken de aklına getir olacak
Yendin sayılır kuzum zaten az kaldı zatenVajiyi yeniyim de en önemlisi bu benim için
İnş kuzumYendin sayılır kuzum zaten az kaldı zaten
Aynenn öylee pes etmeden devam bir bakmışın oluvermiş canımTeşekkür ederim canımmmaslında hemen arkasından eşli denedik ama yarısından sonra kayıp çıkıyor eşimin de ilk ilişkisi olduğu için biraz acemiyiz galiba . Kalçaya eğim vermekte zorlanıyoruz. Ben artık hiç korkup kasılmadıpım için cesaretliyim ama işte yarıda kalıyor diye üzüldüm biraz . İnşallah sürekli deneyerek aşacağımızı düşünüyorum . İkimizde yeni öğreniyoruz sonuçta
Lokumm kuzummm çok şükür bittii artık kabusun artık rahatla ve eşin gidene kadar gün aşırı deneyiinn darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaArkadaşlar merhaba hepinize iyi akşamlar beni az çok tanıdınız burda verdiğim mücadeleyi çok iyi biliyorsunuz öncelikle bna yardımcı olan tiniminihanım umutlu marmelardova ve diğer arkadaşlarıma çok tşk ederim bugün 4. Aparatı çıkar tak çıkar tak yaptım toplam 20 kere çıkar tak yaptım ve beklettim sonra eşimle denedik ben eşime arkam dönük şekilde ve oldu evt oldu çok zor yaptık ama oldu sık sık egzersiz yaparak inş devamı gelecek herkese çok tşk ederşm herkesten allah razı olsun
Ah canım benim sne bna yılmadan usanmadan her konuda destek oldun seni çok seviyormLokumm kuzummm çok şükür bittii artık kabusun artık rahatla ve eşin gidene kadar gün aşırı deneyiinn darısı diğer arkadaşlarımızın başınaa
Tebrikler kuzummm kendi adıma olmuş gibi sevindim . Devamı da çok güzel olur inşallah . Kafan nasıl rahatlamıştır dimiArkadaşlar merhaba hepinize iyi akşamlar beni az çok tanıdınız burda verdiğim mücadeleyi çok iyi biliyorsunuz öncelikle bna yardımcı olan tiniminihanım umutlu marmelardova ve diğer arkadaşlarıma çok tşk ederim bugün 4. Aparatı çıkar tak çıkar tak yaptım toplam 20 kere çıkar tak yaptım ve beklettim sonra eşimle denedik ben eşime arkam dönük şekilde ve oldu evt oldu çok zor yaptık ama oldu sık sık egzersiz yaparak inş devamı gelecek herkese çok tşk ederşm herkesten allah razı olsun
Misyoner deneyemiyorjm eşim göbekli malesef olmadı bizdeTebrikler kuzummm kendi adıma olmuş gibi sevindim . Devamı da çok güzel olur inşallah . Kafan nasıl rahatlamıştır dimidarısı başımıza. Arkadan zor olmadı mı ben hep misyoner deniyorum daha mı kolay öyle
Canım benim o kadar mutlu oldum ki Allah emeklerinin karşılığını verdi.Arkadaşlar merhaba hepinize iyi akşamlar beni az çok tanıdınız burda verdiğim mücadeleyi çok iyi biliyorsunuz öncelikle bna yardımcı olan tiniminihanım umutlu marmelardova ve diğer arkadaşlarıma çok tşk ederim bugün 4. Aparatı çıkar tak çıkar tak yaptım toplam 20 kere çıkar tak yaptım ve beklettim sonra eşimle denedik ben eşime arkam dönük şekilde ve oldu evt oldu çok zor yaptık ama oldu sık sık egzersiz yaparak inş devamı gelecek herkese çok tşk ederşm herkesten allah razı olsun
Ah kalbim çok tşk ederimmmmCanım benim o kadar mutlu oldum ki Allah emeklerinin karşılığını verdi.Sen zaten en başından yenmiştin, pes etmedin, vazgeçmedin, şimdi olmadı ama denemeye devam edeceğim ve olacak biliyorum dedin Harika bir mücadele verdin ve kazandın, bitti. Vajinismusu yendiiiiiiinnnn Bundan sonra senin için, hepimiz için her şeyin daha güzel olmasını diliyorum. Çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?