- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.581
Tamam kuzum henüz hep üstte denedim bi türlü mistonere falan denemedilMisyoner yada yatak kenarı değil aynı pozisyon üzerinde çalışma değiştir
Biliyorum tabikide aşkım en zoru bitirdin senÇok uğraşıyorum yarıya kadar anca oluyor eşimde gidecek ondan olabilir mi diye düşündüm yoksa önce yenmek tabiki kuzum hedefim
Ah hepsi sizlerin sayesinde eşliyi de yeneceğim sonra güleceğim bu yazdıklarımaBiliyorum tabikide aşkım en zoru bitirdin sen
Ben sanaa dediim değil mii olacakkKızlar cooook şükür 3 ü aldım
Bugun gün içinde 1den başla 10 dk ara ile hepsine çalışYarında 4 u yapıp ayna karşısında deneyeceğim inşallah cooook şükür
Yaptım 1 den başladım 3 de tam alınca ileri geri yaptım 15 dakikaBugun gün içinde 1den başla 10 dk ara ile hepsine çalış
İleri geri
Tak çıkart
Etrafında daire çiz
Bunları da yap ödevler tamamlansın
Amin aşkım benim aminnnnAh hepsi sizlerin sayesinde eşliyi de yeneceğim sonra güleceğim bu yazdıklarımaAllah kimseyi çaresiz koymaısn Canlarım 7 yılın verdiği umutsuzluk bütün bunlar
Aminnnn kuzumm böylee haberlere çook mutlu oluyorum artık bitecekkO kadar kafam rahatladı ki okadar mutluyum ki anlatamam hafifledim kendime artık inanıyorum yarında 4 aparatı deneyeceğim. Ertesi günde ayna karşısında yapacağım artık kendime inanıyorum Allah hepinizin gönlüne göre versin
Bugunün çalışkanı sensinnYaptım 1 den başladım 3 de tam alınca ileri geri yaptım 15 dakika
Arkadaşlar birsey sormak istiyorum bir süre once yendim vajinismusu ilk ay korunmasiz iliski sonrası adet gecikmesi yaşamıştım hamilelik falan olmadi bir hafta gecikmisti normalde hic geçmez bu ayki korunmasiz iliskilerimiz sonrası yine adetim gecikti sizce bu ilk zmanlarda olan birseymidir biz tabi gec basladgimiz icin bu islere bilemiyorz ama normal mi sizce test falan yapmadm henüz ama beklemk istedim biraz acikcasi yine ayni olur diye
4 ü alabildiniz miMerhaba bana yardımcı olur musunuz. Aparat aldım ve başladım aparatla yenen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Dördünücüyüde aldıktan sonra ilişki denemeye geçtiğimde yine acı sızı olucakmı yoksa hissetmiycem mi ? Sizde nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?