Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Motivasyonunu düşürme sakın. Bak burada herkesin başarı hikayeleri var, zaman zaman geri sayfalara git oku hepimiz neler yaşadık, nasıl aştık göreceksin. Yalnız değilsin, yanındayız.

Kendime sasiriyorum çok hızlı oldu birgün aparat çalıştım sadece 4.yu sprey ile aldım ve ikinci denememde sprey ile eşli yapabildim zamanla spreysiz de alabilirim demi
Kendini tebrik et bak ne kadar güzel ilerleme kaydettin tabii ki de yaparsın niye yapamayacaksın o seni biraz da psikolojik olarak da rahatlatıyor yarına bir tık daha azaltarak dene daha sonra tamamen bırak o şekilde dene eminim yapacaksın

Doktor müjde gül Karaca’nın vajinismus videoları var onları izle o biraz daha rahatlatır seni buraya gelip aralığında bacak egzersizi yap mesela bacaklarını sürekli açık tutmaya çalış

Kizlar merhaba,2 haftadir gayet normal acisiz spreysiz kayganlastiricisiz iliskiye giriyorum fakat vajinal muayeneden korkuyorum.tecrubeleri olanlar yazabilir mi nasil yapiyorlar ne kadar suruyor ve acili mi?
Ben ilk muayene olurken nefes egzersizini orda da uyguladım zaten doktorda söylemişti ağrısız bir işlem 5 dakika bile sürmüyordur Vajinal ultrason zaten aynı şöyle diyim ikinci aparatdan bir tık daha büyük bir prop aparatı yaptıysan onuda yaparsın

Bende senin paylaştıklarını hep yazdım

Iliskiye girerken penisi hep ben yerlestirdigim icin dokotra orada nasil hakimiyeti verecegim bilmiyorum birde acimasindan korkuyorum umarim dusuncesiz bir doktora denk gelmem

Iliskiye girerken penisi hep ben yerlestirdigim icin dokotra orada nasil hakimiyeti verecegim bilmiyorum birde acimasindan korkuyorum umarim dusuncesiz bir doktora denk gelmem
Kuzum çok kolay muayene 3 aparat gibi düşün aleti hiç korkma bende çok korkuyordum buraya hatta konu bile acdim korkudan yatmadigim oldu nasıl olacak nasıl yapacam diye

Mutlaka doktoruna vajinismus öykünden bahset canım nefesini mutlaka ayarla başarırsın.

Kuzum çok kolay muayene 3 aparat gibi düşün aleti hiç korkma bende çok korkuyordum buraya hatta konu bile acdim korkudan yatmadigim oldu nasıl olacak nasıl yapacam diye
Aciniz agriniz olmadi yani,ben doktora kadar gidip yaptiramamaktan korkuyorum acikcasi spekulumu kendim
Yerlestirmem mumkun mudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…