- 11 Mayıs 2022
- 651
- 1
- 1.076
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.181
Cok sagol canim deneyeceğim işte zaten bir iki aksam sonra son eşimin okulla alakali programı var bende Turkiyeye gidecegim. Bilmiyorum ama kendime hayret ettim sonradan çok sinirlenince gözüm kendi canımı bile görmedi. Dur bu aksam da insallah aynı kafa yapısını yaşamaya calisacagimKasmayinca zaten duvar falan hissetmiyorsun, e kasmadigin gevşek olduğun için de zarın da esnemis ve kanaman olmamış aslında bu çok güzel bir şey.Gitgel yapabildiyseniz ve o duvar dediğimiz şeyi hissetmediysen bence de olmuş. Denemeye devam et, çünkü bana göre olmuş devamı gelir diye düşünüyorum
Evet tamda öyle birsey ve çok ilerde değil ikininca one geliyor. Yani ama geçen geceki denemede onun çok ilerisine gittiğine eminim. Ona değmedi bile. Yani anlamadım değdi ise de. Valla çok merak ettim bu akşamdan da meraktan deniycem.Evet, doğumlara giren hemşire bir arkadaşım da sürekli aynı şeyi söyler. Bazen senelerce cinsel ilişkisi olan kadınların kızlık zarı dediğimiz yapısının doğumla birlikte "bozulduğunu" çok görmüş. Çünkü eğer ilişkide zorlanmıyor, kendini kasmıyorsa o yapı sadece esniyor. Benim de doktorum vajinismusla ilgili ilk muayeneyi yaparken kızlık zarıma bakabilmek için iki taraftan dudaklari tutup kendine doğru çekip sonra hafifçe ayırmıştı. Bana da ara ara ikinmami söylemişti. Bunu bizim kendi kendimize yapmamız çok zor. Evlendiğimizin ertesi günü denemeye çalışırken benim de hafif leke tarzında olmuştu. Doktor çok küçük bir çatlak var, zarın çok esnek kendini kasmasan o bile olmaz muhtemelen kanamazdi demişti. Kendi vulvamı incelerken vajina girişim bana çok tuhaf geliyordu. A Anna Karanina19 'nin dergi gibi deri gibi, et gibi bir şey görüyordum. İkininca daha da belirginleşiyordu dışarı doğru. Meğer normal anatomik yapiymis, insan bilmiyor iste.
Çok haklısın kuzum eşim yanım da olmadığı için acele ettim ama yapacak bsey yok dikkat etmeliyim herseyin hayırlısı doktor ilaç verdi 1 ay korun dediKuuzm sen önce esli denmni aksamatdan devam etmelisin spreysiz devam çocuk olayını biraz. Ertele istersen vajinusmus olayı tekrar eden birşey kendimden bahsedeyim hamile kalınca ara verdiğimde yine tekrarladı hamileikde vajinal çok muayene ediyorlar şimdi 2bucuk ay oldu korunuyorum biraz daha zaman geçsin dedim
Rabnim en güzelini sana versin birtanem dualarım seninle eşim nerede çalışıyor senede 1 kere geliyor dedinÇok haklısın kuzum eşim yanım da olmadığı için acele ettim ama yapacak bsey yok dikkat etmeliyim herseyin hayırlısı doktor ilaç verdi 1 ay korun dedi
Yurtdışına yerleşti artık sadece senede 1 kere gelebilceekRabnim en güzelini sana versin birtanem dualarım seninle eşim nerede çalışıyor senede 1 kere geliyor dedin
Canım hayır illa ki zar hemen bozulacak diye bir kural yok. Kasmadıysan bozulmaz en fazla zedelenir. Benim 12.iliskimden sonra kanamam oldu o zamana kadar belki sadece zedelenmisti. Buna takılma lütfen. Bizim kafamızdaki bu yanlış zar algısı yüzünden yaşıyoruz bu hastalığı zaten.Cok teşekkürler. hani denemede bir duvar hissi oluyor ya ben onu kasmadigim için hiç hissetmedim normalde az birsey girse de o duvar hissi oluyor ve ben geri çekmiştim kendimi ve her zaman hissettiğim o yeri de geçtik bence. Ama iste zarın yırtılması lazımdı O islaklikla birsey anlaşılmıyor. Belki de yarım oldu ama gitgelde bir duvar hissi yoktu. Dur cok merak ettim bu aksam eğer az daha cesaretli olursam anlayacağım 2 gün önce ne yaşadığımı
Çok güzel açıklamışsın :) kesinlikle böyle. Ama biz zar gibi bir yapı bekliyoruz ya kafamızda bambaşka seyler kuruyoruz.Evet, doğumlara giren hemşire bir arkadaşım da sürekli aynı şeyi söyler. Bazen senelerce cinsel ilişkisi olan kadınların kızlık zarı dediğimiz yapısının doğumla birlikte "bozulduğunu" çok görmüş. Çünkü eğer ilişkide zorlanmıyor, kendini kasmıyorsa o yapı sadece esniyor. Benim de doktorum vajinismusla ilgili ilk muayeneyi yaparken kızlık zarıma bakabilmek için iki taraftan dudaklari tutup kendine doğru çekip sonra hafifçe ayırmıştı. Bana da ara ara ikinmami söylemişti. Bunu bizim kendi kendimize yapmamız çok zor. Evlendiğimizin ertesi günü denemeye çalışırken benim de hafif leke tarzında olmuştu. Doktor çok küçük bir çatlak var, zarın çok esnek kendini kasmasan o bile olmaz muhtemelen kanamazdi demişti. Kendi vulvamı incelerken vajina girişim bana çok tuhaf geliyordu. A Anna Karanina19 'nin dergi gibi deri gibi, et gibi bir şey görüyordum. İkininca daha da belirginleşiyordu dışarı doğru. Meğer normal anatomik yapiymis, insan bilmiyor iste.
Ikininca acilan yer de et parçası var ama o baya dışarıda herhalde ondan bahsetmiyorsun. Tam anlayamadım ama.Evet tamda öyle birsey ve çok ilerde değil ikininca one geliyor. Yani ama geçen geceki denemede onun çok ilerisine gittiğine eminim. Ona değmedi bile. Yani anlamadım değdi ise de. Valla çok merak ettim bu akşamdan da meraktan deniycem.
Yarim tablet dediyse ilaci yariya bolup iceceksin kuzum etkili bi ilac prolaktinini dusurur merak etmeArkadaslR lütfen bi bakın benim prolaktin değerim 38 çıktı doktor dostinex diye bi ilaç verdi yarım tablet olarak kullan dedi ama bu ilaç çok küçük bunu da mı 2 ye bölüp içecem acaba bi bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi yA??
Çok tşk ederiö canım benim küçücük yA bende şaşırdım yaniYarim tablet dediyse ilaci yariya bolup iceceksin kuzum etkili bi ilac prolaktinini dusurur merak etme
Bicakla falan bol kiriliyosa kir canim her seyi de stres yapma guzelce duser prolaktininÇok tşk ederiö canım benim küçücük yA bende şaşırdım yani
Vala canım sorma doktor Bile dedi bu kadar niye stres yaptın dedi dedim doktor bey eşim gidecek gebelik istiyorm ya giderse gitsin allah verirse olur hele sen bi düzelt hormonunu dediBicakla falan bol kiriliyosa kir canim her seyi de stres yapma guzelce duser prolaktinin
Daha yolun basindasin canim simdiden bu kadar takip stres yapma lutfen inan olacagi varsa da olmaz bu sekilde insan kendine ediyoVala canım sorma doktor Bile dedi bu kadar niye stres yaptın dedi dedim doktor bey eşim gidecek gebelik istiyorm ya giderse gitsin allah verirse olur hele sen bi düzelt hormonunu dedi
Evt canım çok haklısın baskıdan bıktım artık hayırlısı olsun arttık takmıyorm önce kendime bakmam lazımDaha yolun basindasin canim simdiden bu kadar takip stres yapma lutfen inan olacagi varsa da olmaz bu sekilde insan kendine ediyo
Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak kalbini ferah tut kendine iyi bak saglikli beslen yeterliEvt canım çok haklısın baskıdan bıktım artık hayırlısı olsun arttık takmıyorm önce kendime bakmam lazım
Aynen öyle çok haklısın canımdan daha önemli değil kısmet bakalm rabbim verir inşAllah ne zaman nasip ederse o zaman olacak kalbini ferah tut kendine iyi bak saglikli beslen yeterli
İnsanın kendi vücudu olunca tam inceleyemiyor ki. Fotoda çekiyorum ama anlayamiyorum kendi üzerimde. Ama yok vulva değil çünkü vulva daha girişe yakın bir yerde.Ikininca acilan yer de et parçası var ama o baya dışarıda herhalde ondan bahsetmiyorsun. Tam anlayamadım ama.
Eğer oysa vulva oluyor orası canim. Kegel egzersizinde de esneyip açılıyor ıkınınca daha da çok açılıyor. Vajina girişi de diyebiliriz.
Hymen çok daha ileride.
Hic kasmadim kendimde inanamıyorum o anki duruma, hissettiğim sadece kocaman bir boşluktu, ben oldu zannetmiştim. Eşimin dün akşam iste ille de acıyacak sen ne yaparsan yap, buna, bu kadarina dayanmalisin.... boş konuşması yine başa döndürdü. Yani hala nasil anlayamaz hayretler içindeyim. Gerçekten erkekler bazen inanilmaz oluyorlar. Yaparken de sordum yani oldu mu diye bi kontrol eder bana diyor oldu galiba ya valla düşündükçe böyle birseyin takibini yapmaması delirtiyor beni. Neyse sakinligimi koruyacağımCanım hayır illa ki zar hemen bozulacak diye bir kural yok. Kasmadıysan bozulmaz en fazla zedelenir. Benim 12.iliskimden sonra kanamam oldu o zamana kadar belki sadece zedelenmisti. Buna takılma lütfen. Bizim kafamızdaki bu yanlış zar algısı yüzünden yaşıyoruz bu hastalığı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?