- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.221
Ah kalbim İnan bna sizin destekleriniz beni cok mutlu ediyor inş en azından vajiyi atlatıym şu sürecte kafam da bitsin bariGuzel mutlu sevincli haberlerini bekliyorum herşey çok güzel olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kalbim İnan bna sizin destekleriniz beni cok mutlu ediyor inş en azından vajiyi atlatıym şu sürecte kafam da bitsin bariGuzel mutlu sevincli haberlerini bekliyorum herşey çok güzel olacak
Sen başarıp bitireceksin bu akşamAh kalbim İnan bna sizin destekleriniz beni cok mutlu ediyor inş en azından vajiyi atlatıym şu sürecte kafam da bitsin bari
Ay inş belki de içine doğmuştur canım benimSen başarıp bitireceksin bu akşam
Kuzum vajinusmusun sende?Nasıl hamile kaldınız jel ile mi acaba?
sen güçlüsün kuzum olacak inanıyorumAy inş belki de içine doğmuştur canım benim
İnş kuzum yakın zamanda halledecm inşKuzum vajinusmusun sende?
sen güçlüsün kuzum olacak inanıyorum
Bende zorlaniyorum ama eşime engel olmuyorum canim. Gevşemeye calisiyorum.Kızlar eşim git gel yaparken çok zorlanıyorum asla izin vermiyorum öylece bekleyelim hiç hareket etmeyelim istiyorum içinde hareket etmesi çok rahatsız ediyor ne önerirsiniz
Kızma canim ona da. O da çok tecrübesiz su an.Hic kasmadim kendimde inanamıyorum o anki duruma, hissettiğim sadece kocaman bir boşluktu, ben oldu zannetmiştim. Eşimin dün akşam iste ille de acıyacak sen ne yaparsan yap, buna, bu kadarina dayanmalisin.... boş konuşması yine başa döndürdü. Yani hala nasil anlayamaz hayretler içindeyim. Gerçekten erkekler bazen inanilmaz oluyorlar. Yaparken de sordum yani oldu mu diye bi kontrol eder bana diyor oldu galiba ya valla düşündükçe böyle birseyin takibini yapmaması delirtiyor beni. Neyse sakinligimi koruyacağım
İşte o anlık psikoloji eşimin sadece benden daha dikkatli olmasını bekliyorum. Çünkü ben o stresle herseyi oldu gibi görüyorum o biraz daha böyle üzerinde dursa aslında belki de bu kadar zaman geçmeyecekti. Nasip vardır herseyde bir hayir bakalimKızma canim ona da. O da çok tecrübesiz su an.
Ben eşime kontrol etmesini söylemiştim bizim yönlendirmemiz gerekiyor. Ve o an söylemiştim o da öyle emin olmuştu. Ama icinde birşeyler hissediyorsun zaten.
Eşine soyle motiveni düşünerek cumleler kurmasın çünkü o an bunları duymak pek iyi gelmiyor.
Biz o an birbirimizi motive ettik. Oluyor iste olacak çok iyisin vs gbi.
Gercekten o anki psikolojide insan buna ihtiyaç duyuyor.
Nereden bahsettiğini anlayamadım ama kegel yapınca acılan yerse vajenin girişidir daha içeriye neden bakmaya çalışıyorsunuz ki canim. Onemli olan zarın tamamen bozulması mi?Bu düşünceler bizi sadece strese sokar. Vallahi hic kafama takmadım bunu. Sen ilişkinin olup olmadığını öyle anlayacağını düşünüyorsun sanirim ama ilişki bile olsa bozulmayabilir ona takılma derim ve kendini böyle şeylerle yıpratma. Daha açık yazamadım özelden bir sey yazicam.
Bazen gün aşırı bazen her gün eşli deneme yapıyoruz biz. Yüzde yüz bir rahatlığım yok hâlâ ama ilk zamanlara nazaran daha iyiyim ama bence. Çok açık söyleyeceğim kusura bakmayın kızlar lütfen, pozisyon bile değiştirdik. Kendime güvenim geliyor açıkçası, daha doğal akışında olmaya başladı her şey.
Cok sevindim aşkım bende sana birşey soracam utanarakBazen gün aşırı bazen her gün eşli deneme yapıyoruz biz. Yüzde yüz bir rahatlığım yok hâlâ ama ilk zamanlara nazaran daha iyiyim ama bence. Çok açık söyleyeceğim kusura bakmayın kızlar lütfen, pozisyon bile değiştirdik. Kendime güvenim geliyor açıkçası, daha doğal akışında olmaya başladı her şey.
Hiç utanma canım, ben o eşiği geçeli çok olduCok sevindim aşkım bende sana birşey soracam utanarak
Başka pozisyonda hiç yapamiyorum mesala hep misyonerHiç utanma canım, ben o eşiği geçeli çok oldu
Benim de hep öyleydi, üstte olmayı denemeye çalıştım onu yapamadım. Son ikidir de bunu nasıl tarif edeyim bilmiyorum, adını da bilmiyorum yine altta ama sırtım dönük şekilde denedik bana o da çok kolay geldi. Ama bunu direkt yapamadım, misyonerden hemen sonra denedik öyle oldu. Zamanla rahatladıkça oluyor, bazen üstte denemek istiyorum olmuyor, üzülüyorum. Eşim hep o da zamanla bak neler yapıyorsun, rahatsın, yeni bir pozisyon denedin, giderek alışıyorsun, her şey adım adım, onlar da olacak vs diyip beni rahatlatıyor. Sadece iki pozisyon var bende de şimdilikBaşka pozisyonda hiç yapamiyorum mesala hep misyoner
Aslında hepsi aynı mantık, biliyoruz. Gevşe, rahatlıkla vs. Ama bildiğimiz şeyin haricinde yeni bir durum olunca ben çok tedirgin oluyorum bu vajinismus tedavisi boyunca da böyleydi bende. O yüzden zamanla olacak diye düşünüyorum artık.Başka pozisyonda hiç yapamiyorum mesala hep misyoner
Bendede bu var bklm ileriki zamanlarda nasıl olacakBenim de hep öyleydi, üstte olmayı denemeye çalıştım onu yapamadım. Son ikidir de bunu nasıl tarif edeyim bilmiyorum, adını da bilmiyorum yine altta ama sırtım dönük şekilde denedik bana o da çok kolay geldi. Ama bunu direkt yapamadım, misyonerden hemen sonra denedik öyle oldu. Zamanla rahatladıkça oluyor, bazen üstte denemek istiyorum olmuyor, üzülüyorum. Eşim hep o da zamanla bak neler yapıyorsun, rahatsın, yeni bir pozisyon denedin, giderek alışıyorsun, her şey adım adım, onlar da olacak vs diyip beni rahatlatıyor. Sadece iki pozisyon var bende de şimdilik
Bendede bu var bklm ileriki zamanlarda nasıl olacak
Haklısın kuzum neleri aştık neleri ileriki zamanlarda daha güzeli olacak burada bebiş hanerlrimizi konuscamBiz neleri aştık da geldik bacım, zamanla Allah'ın izniyle hepsini yapabilir hâle geleceğiz ben inanıyorum. Yapamam dediğim şeyleri yaptım, 4. dilatör kesin olmaz, anestol olmadan olmaz, eşli deneme öncesi aparat çalışmadan olmaz dedim hepsi de oldu geride kaldı. Biz zor kısmı atlattık, bundan sonrası rahatlatıkça daha iyi olacak inşallah. Çok ağladım, inşallah şimdi çok güleceğiz.
Amin kuzucum, inşallah. Allah o günleri de nasip etsin inşallahHaklısın kuzum neleri aştık neleri ileriki zamanlarda daha güzeli olacak burada bebiş hanerlrimizi konuscam