Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Genelde aşırı derecede mantık düşkünü bir yapım var. Bu yüzden bu şeyde mantigima yatmıyor. Dilator ya da parmak egzersizi şımarıklık gibi görmeyin ama cidden yapamadım esli denemeye daha fazla cesaretim vardi bu aralar. Yani normalde denerken hani bir duvar olur ya o duvar geçen akşam yoktu. Mesela eşim gitgel yaptı yani normalde ilk denemede o duvara çarptı ve bırakmıştım. Ama bu kez nasıl olduysa kendimi zerre kasmadim içeride gelgitler bir ıslaklığı ve sıcaklık oldu ve mendil derdine düştüm. Eşimin de ilk beraberliği olacak o da anlamıyor ki diyorum olmuş olabilir mi böyle birsey mi sadece diğerinden farklıydı diyor. Onu bende anlayabilirim tamamı girdi mi diyorum bilmiyorum ki diyor yani gerçekten sinir oluyorum işte ama o deri gibi birsey var ya orada duruyor. Acı derken mesela ne boyuttaydi sizinki, herkesinki elbette farklı olacak ama tam olarak ne olmalı ya.
Şımarıklık olarak görmedim benim bir arkadaşımda "ben egzersiz yapamam" diyerek direk eşli yenmişti. Bende öyle yenerim sanıp çok zaman kaybettim ama yapamadım. Herkesin karakteri, kendini motive edişi bambaşka. Tek yol var diyemem ama bir yol olmuyorsa ötekini de bir dene diyebilirim.
Sen zaten denemişsin öncesinde doktora gittiğini ve onunla da dilator çalıştığını söyledin.
Eğer su an bunları yapmak istemiyorsan en azindan pelvik taban egzersizleri yap. Sana yabancı bir hesap göndermiştim onu hiç inceledin mi bilmiyorum ama cinsel terapi aldığım esnada öğrendiğim bir bilgi, diyafram nefesi aldığımız an pelvik taban kaslarımız da açılıyor. Kegelle de aynı şekilde.
Sabah öğle akşam 20 kez kegel yapip pelvik tabanını esnet derim. Ve yogada bazı pelvik taban gevşeten hareketler var, google'ya yazarsan karşına çıkar. Egzersiz yapmanın sana zararı olmaz vücudunu rahatlatır.
Ben tamamen olmadığını zannetmiyorum hala aynı fikirdeyim baska bir yer yokki orada. Girmese anlardınız zaten.
Benim eşiminde ilk iliskisiydi ama bakmasini söylemiştim bir de bende hissetmiştim.
Acıdan pek bahsetmek istemiyorum açıkçası kimse ürkmesin öyle dayanılmaz bir sey değil daha çok bence korkularımız bizi acıtıyor. Mesela o noktada hissettiğim düşünce şu, ya şimdi daha girişi deniyoruz ve böyle acıyorsa içeride kim bilir nasil acır?
Böyle düşününce insan korkuyor. Yoksa hissettiğin acı dayanılmaz mi diye bana sorsan, asla değil derim ki benim kızlık zarım kalın olduğu için iki farklı doktorda çok acır ve kanar demelerine rağmen 12.ilişki sonrası kanamam oldu ve acı da öyle çok çok değildi. Soyle diyeyim bir yerim kesilse daha çok acıyor ve sızlıyor. Orada acıdan ziyade baskı ve zorlanma hissi oluyor.