- 20 Aralık 2020
- 17.135
- 2
- 76.089
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.021
Doktoruna önceden vajinismus öykünün olduğunu söyle bana demişti ki hadi nefes egzersizi yap ve kendini rahat bırak dediği gibi de yaptım hiçbir şey hissetmedim canımKızlar bana dua edin ilk kez doktor muayenesi olucam daha önce olamamıştım çok korkuyorum panik atağım tuttu
Vajinal muayene yapmadı canım sadece ultrason yaptı karındanDoktoruna önceden vajinismus öykünün olduğunu söyle bana demişti ki hadi nefes eksersiz yap ve kendini rahat bırak dediği gibi de yaptım hiçbir şey hissetmedim canım
Kendini tam anlamıyla bu iş atarsan yenersin olmaz asla gibi hiçbir şey yok ben hep bunuda söylerim kişiyi ancak kendi kurtarır. Yeterki ara verme egzersizlerine tekrar başla yaparsınTeşekkür ederim bende üzerine düşersem kısa sürede yeneceğime inanıyorum
Anladım canım ama şöyle Vajinal muayene de rahim ve içi rahatlıkla görünür Genellikle âdetin ikinci ya da üçüncü günü bakılması gerekiyor aklında bulunsunVajinal muayene yapmadı canım sadece ultrason yaptı karından
Bilmiyorum kan ve idrar tahlili verdim yarın sabah çıkacakAnladım canım ama şöyle Vajinal muayene de rahim ve içi rahatlıkla görünür Genellikle âdetin ikinci ya da üçüncü günü bakılması gerekiyor aklında bulunsunBir sorun yok değil mi
Hamilelik şüphem vardı ama negatif sanırım ultrason da çıkardı yoksaBilmiyorum kan ve idrar tahlili verdim yarın sabah çıkacak
güzel sonuçların çıkar inşallahBilmiyorum kan ve idrar tahlili verdim yarın sabah çıkacak
Ultrasonda şöyle hamile olur olmaz da hemen gözükmeyebilir çünkü beta değerin önemli önce kese sonraa bebek kalp atımları için çağrılırsınız.Hamilelik şüphem vardı ama negatif sanırım ultrason da çıkardı yoksa
Kan da idrar da mı çıkar bi de kaçıncı haftada belli olurUltrasonda şöyle hamile olur olmaz da hemen gözükmeyebilir çünkü beta değerin önemli önce kese sonraa bebek kalp atımları için çağrılırsınız.
İdrar testi yapmışsanız biliyorsunuz silik çizgi çıkarsa hamilelik şüphesi vardır kanda da aynı şekilde genellikle 5 üstü değer hamile olarak değerlendirilir.Kan da idrar da mı çıkar bi de kaçıncı haftada belli olur
Hiç test yapmadım sadece 15 gün önce koyu kahverengi akıntım vardı yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyordumİdrar testi yapmışsanız biliyorsunuz silik çizgi çıkarsa hamilelik şüphesi vardır kanda da aynı şekilde genellikle 5 üstü değer hamile olarak değerlendirilir.
Anladım canım inşallah dilediğin gibi olurHiç test yapmadım sadece 15 gün önce koyu kahverengi akıntım vardı yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyordum
Sağol canım inşallah tamam atarımAnladım canım inşallah dilediğin gibi olur
e- nabızdan arada bir kan tahlillerine bak Sonucun çıkarsa at bakarım
Merkur güzel haberler alırsın insallah. Hepimiz burda birbirimize hamilelik haberini veririz umarim. HeycanlandimSağol canım inşallah tamam atarım
Aminnnn kuzumm aminnnnMerkur güzel haberler alırsın insallah. Hepimiz burda birbirimize hamilelik haberini veririz umarim. Heycanlandimbize de yaz.
Yaaa, Allah inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder.Aminnnn kuzumm aminnnnhasret kaldım vallahi
Yaaa, Allah inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder.
Ben vajinismusu çözene kadar gerçekten çocuk fikrine çok uzaktım ama nedense giderek yaklaşıyorum. Beni de çok heyecanlandırdıMerkur güzel haberler alırsın insallah. Hepimiz burda birbirimize hamilelik haberini veririz umarim. Heycanlandimbize de yaz.
Belinizin altına bir yastık koyun. Ve kendiniz elinizle vajina içine yerleştirin. Arka planda şarkı müzik film gibi birsey açık olsun. Eşiniz o pozisyonda sizi öperek aklınızdaki o korkuyu çıkarmaya calisip aradan bir iki dakika geçtikten sonra hafif hissettirmeden gelgitlere baslasin. Benim dün gece 2. Denememdi ve oldu aparat hiç kullanmadım. Doktora gittim ve bildiğim şeyleri dinledim. Dün akşam nolduysa oldu. Yani yastık koyunca sanki yolu buldu. Hicbirsey hissetmedim. Oldu mu olmadı mı bu aksam göreceğiz ama gelgitler de zerre duvar hissi yoktu. Ha ayrıca siz bacaklarınızı doğum pozisyonunda açın eşiniz ortadan uzansinKızlar bişey soracağım biz eşli denerken bi yerden sonra kayıyor pen… ve üste çıkıyor . Pozisyon nasıl olmalı aparatta kalçaya biraz eğim verince oluyor ama pen…. Onu yapamıyorum sanki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?