- 17 Şubat 2017
- 100
- 215
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.041
Yastığı kalçama koyuyordum tam bel oyuntusuna mı koymalıyımBelinizin altına bir yastık koyun. Ve kendiniz elinizle vajina içine yerleştirin. Arka planda şarkı müzik film gibi birsey açık olsun. Eşiniz o pozisyonda sizi öperek aklınızdaki o korkuyu çıkarmaya calisip aradan bir iki dakika geçtikten sonra hafif hissettirmeden gelgitlere baslasin. Benim dün gece 2. Denememdi ve oldu aparat hiç kullanmadım. Doktora gittim ve bildiğim şeyleri dinledim. Dün akşam nolduysa oldu. Yani yastık koyunca sanki yolu buldu. Hicbirsey hissetmedim. Oldu mu olmadı mı bu aksam göreceğiz ama gelgitler de zerre duvar hissi yoktu. Ha ayrıca siz bacaklarınızı doğum pozisyonunda açın eşiniz ortadan uzansin
Ben tam belimin altından başlayacak koydum. Zaten baş yastığımdi kalcama da hafif uzandı ve ayaklarımı oldukça fazla açtım. Esime dikkatli olmasına söyleyip kontrolü tamamen bıraktım. Olmayacağına da 100% emindim. Ama oldu ya hala inanamıyorum cok degisik bir duyguydu o kadar ıslaklık vqrdi ki mendil bez arama derdine girdim yanınıza takintiniz varsa bunları alın. Gerçekten hicbirsey anlamadım. Bakın dün ben doktorun kafasına birseyler gecirdim. Hastaneyle kavga ettim ve gecesinde sadece bir deneme. Bunu ben yaptıysam herkes yapar. Dilator deniyorlar ben oraya hala dokunamıyorum. Ama burda yazan arkadaşlar ne yaptıysa kafama soktum. O an hicbirsey düşünmeye fırsatım olmadı. Bu akşam olup olmadığını anlayacağım. Çünkü dün gece ikincisinde yine kastım sadece yapabiliriz başarabiliriz. Hicbirsey düşünmeyelim. Şarkı açıp ona eşlik edelim.Yastığı kalçama koyuyordum tam bel oyuntusuna mı koymalıyım
Amin, bende muzdaribim aynı dertten hatta suan esimle bosanma asamasına geldik bütün hevesim kaçtı yenmek adınaSeni en iyi biz anlarız canım, hepimiz için çok ağırdı çok zordu. Allah hepimize hayırlısıyla vajinismusu bitirmeyi nasip etsin.
Yaaa maşallah ne güzel herşey doğalında olmuş tebrik ediyorum gerçekten . Tamam ben de bu akşam yine deneyeceğim hadi bakalım inşallahBen tam belimin altından başlayacak koydum. Zaten baş yastığımdi kalcama da hafif uzandı ve ayaklarımı oldukça fazla açtım. Esime dikkatli olmasına söyleyip kontrolü tamamen bıraktım. Olmayacağına da 100% emindim. Ama oldu ya hala inanamıyorum cok degisik bir duyguydu o kadar ıslaklık vqrdi ki mendil bez arama derdine girdim yanınıza takintiniz varsa bunları alın. Gerçekten hicbirsey anlamadım. Bakın dün ben doktorun kafasına birseyler gecirdim. Hastaneyle kavga ettim ve gecesinde sadece bir deneme. Bunu ben yaptıysam herkes yapar. Dilator deniyorlar ben oraya hala dokunamıyorum. Ama burda yazan arkadaşlar ne yaptıysa kafama soktum. O an hicbirsey düşünmeye fırsatım olmadı. Bu akşam olup olmadığını anlayacağım. Çünkü dün gece ikincisinde yine kastım sadece yapabiliriz başarabiliriz. Hicbirsey düşünmeyelim. Şarkı açıp ona eşlik edelim.
1sene gecdi kadın doğuma gittim disdan baktılar kızlık Zarın duruyor kemik haline gelmiş dedi ameliyatla aldilarİlk defa duydum ne demek peki kemik hâline gelmesi?
Kuzum onu biri yapmıştı hata burada okudum yine aynısı olmuşKizlar az once youtubeda dolasirken tesadufen, bir doktorun, vajinismusta botoks tedavisi diye bir videosunu gordum. Vajen etrafindaki kaslara botoks yapiyormus ve kasamiyormusuz o kaslarimizi. Bunu daha once duymus muydunuz?
Burdan fikir almak isteyenler olmuştu daha önce canım ama bence gerek yok gerçektenKizlar az once youtubeda dolasirken tesadufen, bir doktorun, vajinismusta botoks tedavisi diye bir videosunu gordum. Vajen etrafindaki kaslara botoks yapiyormus ve kasamiyormusuz o kaslarimizi. Bunu daha once duymus muydunuz?
Yok kuzuzm daha kotu olduFaydası oldu mu peki vajinismusa hiç?
Kuzum inan çok basit 3. Aparat boyutu gibi naptın oldunmu muayeneKızlar bana dua edin ilk kez doktor muayenesi olucam daha önce olamamıştım çok korkuyorum panik atağım tuttu
Insallah bak herkes diyor bunu ben yaptıysa herkes yapar klasikleşti çünkü hepimizin korkuları kendimize fazla ama düşünce ben evimi yıktım, yemek takimlarimi parçaladım, o korkuyla odada ütü kıyafet ne varsa dışarı attım geçirdiğim panik atakla hastanelere kaldırıldım, 3 yıldır 2. Denememi dün gece yaptım aramızda öpüşme bile yoktu.... Benim gibi biri yaptıysa sadece aç ayaklarını, koy yerleştir yastığı altına, ac sevdiğin müzikleri, yerleştir vajina içine ve doğal olarak öpüşmeye başla bir süre sonra birseyler oluyor ve eşin bile anlamıyor ne olduğunu. Gideceği yolu buluyormus. Icerisi derya deniz valla. Bende bu gece farkında olacağım bakalim umarım kasmam. Muhakkak haber et güzel haberlerinizi bekliyorumYaaa maşallah ne güzel herşey doğalında olmuş tebrik ediyorum gerçekten . Tamam ben de bu akşam yine deneyeceğim hadi bakalım inşallah
Ay canım inşallah yaaa ben de aynıydım vajşnama dokunamıyordum bile . Ama çok şükür 3.aparata kadar egzersiz yaptım eşliye geçtim olacak gibi hissediyorum olduğunda ilk buraya yazıcam valla amiiiin inşallahInsallah bak herkes diyor bunu ben yaptıysa herkes yapar klasikleşti çünkü hepimizin korkuları kendimize fazla ama düşünce ben evimi yıktım, yemek takimlarimi parçaladım, o korkuyla odada ütü kıyafet ne varsa dışarı attım geçirdiğim panik atakla hastanelere kaldırıldım, 3 yıldır 2. Denememi dün gece yaptım aramızda öpüşme bile yoktu.... Benim gibi biri yaptıysa sadece aç ayaklarını, koy yerleştir yastığı altına, ac sevdiğin müzikleri, yerleştir vajina içine ve doğal olarak öpüşmeye başla bir süre sonra birseyler oluyor ve eşin bile anlamıyor ne olduğunu. Gideceği yolu buluyormus. Icerisi derya deniz valla. Bende bu gece farkında olacağım bakalim umarım kasmam. Muhakkak haber et güzel haberlerinizi bekliyorum
Sen de tecrübelerini paylaş canım bekliyoruzInsallah bak herkes diyor bunu ben yaptıysa herkes yapar klasikleşti çünkü hepimizin korkuları kendimize fazla ama düşünce ben evimi yıktım, yemek takimlarimi parçaladım, o korkuyla odada ütü kıyafet ne varsa dışarı attım geçirdiğim panik atakla hastanelere kaldırıldım, 3 yıldır 2. Denememi dün gece yaptım aramızda öpüşme bile yoktu.... Benim gibi biri yaptıysa sadece aç ayaklarını, koy yerleştir yastığı altına, ac sevdiğin müzikleri, yerleştir vajina içine ve doğal olarak öpüşmeye başla bir süre sonra birseyler oluyor ve eşin bile anlamıyor ne olduğunu. Gideceği yolu buluyormus. Icerisi derya deniz valla. Bende bu gece farkında olacağım bakalim umarım kasmam. Muhakkak haber et güzel haberlerinizi bekliyorum
Allah' ımm inşallah tez zamnda bizlere de nasıp ederBen vajinismusu çözene kadar gerçekten çocuk fikrine çok uzaktım ama nedense giderek yaklaşıyorum. Beni de çok heyecanlandırdıMerkur deniz 'ın hamilelik haberi olasılığı. Ne kadar güzel ilerledik Allah'ım, neler düşünecek yere geldik
Bende marmeladovacim. Çözmeden istemiyordum çünkü sorunumuz çok uzar diye korkuyordum. Hatta ilişki beni bu yüzden de geriyordu korunuyor olmama rağmen yüzde yüz bir yöntem yok ya.Ben vajinismusu çözene kadar gerçekten çocuk fikrine çok uzaktım ama nedense giderek yaklaşıyorum. Beni de çok heyecanlandırdıMerkur deniz 'ın hamilelik haberi olasılığı. Ne kadar güzel ilerledik Allah'ım, neler düşünecek yere geldik
Aminn kuzumm isteyen dileyenn bütün kadınlarımıza nasip etsiin RabbimAllah' ımm inşallah tez zamnda bizlere de nasıp ederTiniminimavihanim L lokum8 K kendimidurduracakdegilim Merkur deniz L Lavanta123
Canım benim.Aminnnn kuzumm aminnnnhasret kaldım vallahi
İnşallah çicegimmm benimmmAminn kuzumm isteyen dileyenn bütün kadınlarımıza nasip etsiin Rabbim
Çiçeğim benimCanım benim.
Rabbim seninde o güzel kalbine göre versin insallah.
Hepimizeduadasın.
Canım eğer sebebi buysa baska sorunlar varsa bilemeyeceğim ama bu yüzden boşanmayın lütfen. Çözümsüz dert değil .Amin, bende muzdaribim aynı dertten hatta suan esimle bosanma asamasına geldik bütün hevesim kaçtı yenmek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?