- 20 Aralık 2020
- 17.135
- 2
- 76.089
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.061
İnşallah çicegimmm benimmm
Aa aynı andaa yazmışızz bir an iki kere yazmışım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çicegimmm benimmm
Herşey yoluna girer kuzum inşallah birşey olmazCanım eğer sebebi buysa baska sorunlar varsa bilemeyeceğim ama bu yüzden boşanmayın lütfen. Çözümsüz dert değil .
Kegel ve dilator denedin mi?
Kaplerimiz bir goremesekteAa aynı andaa yazmışızz bir an iki kere yazmışım dedim
Çokk üzüldümHerşey yoluna girer kuzum inşallah birşey olmaz
Ben burdan bir arkadaştan duydum. Özel mesajlasmistik. Kendisi yaptırmış ve hiçbir ise yaramadığını söylemişti. Doktor yüzde yüz garanti vermiş olmasına rağmen.Kizlar az once youtubeda dolasirken tesadufen, bir doktorun, vajinismusta botoks tedavisi diye bir videosunu gordum. Vajen etrafindaki kaslara botoks yapiyormus ve kasamiyormusuz o kaslarimizi. Bunu daha once duymus muydunuz?
Kaplerimiz bir goremesekte
Amiiiin yavrucum inşallahAllah' ımm inşallah tez zamnda bizlere de nasıp eder Tiniminimavihanim L lokum8 K kendimidurduracakdegilim Merkur deniz L Lavanta123
İnş btanem inş dua ediyorm hepimize nasip etsin allahımAllah' ımm inşallah tez zamnda bizlere de nasıp eder Tiniminimavihanim L lokum8 K kendimidurduracakdegilim Merkur deniz L Lavanta123
İnsallahh Kuzucum aminnnİnş btanem inş dua ediyorm hepimize nasip etsin allahım
Kuzum sen naptın en son dilator alacaktin nolduAmin, bende muzdaribim aynı dertten hatta suan esimle bosanma asamasına geldik bütün hevesim kaçtı yenmek adına
Sağ ol canim benim duada unutmayalim birbirimizi.İnş btanem inş dua ediyorm hepimize nasip etsin allahım
Tek sorun buysa gerçekten bunun için yuvanızı dağıtmayın. Kesin çözümü olan bir şey. Kendin yapacak psikolojide değilsen bir doktorla daha hızlı yenebilirsin. Kendinize şans verin.Amin, bende muzdaribim aynı dertten hatta suan esimle bosanma asamasına geldik bütün hevesim kaçtı yenmek adına
Botoks geçici bir çözüm diye biliyorum ben. Etkisi geçince aynı duruma geri dönüyorsun. Önemli olan kaslarını yönetebilmek. Botoksla kasların bir süre devre dışı kalıyor, etkisi geçince de sen yine kaslarını yönetemediğin için yeniden kasmaya başlıyorsun diye biliyorum.Kizlar az once youtubeda dolasirken tesadufen, bir doktorun, vajinismusta botoks tedavisi diye bir videosunu gordum. Vajen etrafindaki kaslara botoks yapiyormus ve kasamiyormusuz o kaslarimizi. Bunu daha once duymus muydunuz?
Benim için öyleydi, önceliği hep vajinismusu bitirmeye verdim. Şimdi o engel aradan kalkınca gerçekten düşünmeye başladım ve çok sıcak geliyor bu fikir.Bende marmeladovacim. Çözmeden istemiyordum çünkü sorunumuz çok uzar diye korkuyordum. Hatta ilişki beni bu yüzden de geriyordu korunuyor olmama rağmen yüzde yüz bir yöntem yok ya.
Bence artik düşünebiliriz ben yaklaşık bir buçuk aydır düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim desteğinizeKendini tam anlamıyla bu iş atarsan yenersin olmaz asla gibi hiçbir şey yok ben hep bunuda söylerim kişiyi ancak kendi kurtarır. Yeterki ara verme egzersizlerine tekrar başla yaparsın
Ya doktor ultrasonla bakınca yok sanırım dedim olsa söylerdiMerkur güzel haberler alırsın insallah. Hepimiz burda birbirimize hamilelik haberini veririz umarim. Heycanlandim bize de yaz.
Vajinal muayene yapmadı doktor ultrasonla baktıKuzum inan çok basit 3. Aparat boyutu gibi naptın oldunmu muayene
Çok teşekkür ederim desteğinize
Anladım kuzum benimVajinal muayene yapmadı doktor ultrasonla baktı