- 20 Aralık 2020
- 17.132
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.461
Aaa sende mi hemşiresinKesinlikle doğru bende hemşire olup bu sorunu yasayanlardanm
Tabii ki şuan 2yıl filan olmuştur. Hep söylerim bunu ben nasıl vajinismus olmuşum şu an o kadar normal geliyor ki hani imkansız değill o sebebleBen parmak ile nasıl yapabilirim
Peki şimdi sizin tamamen haloldumu 5 gün içinde
Kuzum.ben aparatsiz çözdüm ama aparatla çözen insanda cok fazla aparatsz da imkansız değilEvet hemşireyim bende bişeyleri bilmeseydik keşke cahil olsam bu konuda belki bu iş daha kolay olurdu aparatsiz çözmenin yolu yokmu çok dar gibi hissediyorum bir parmak giiryor iki parmak çok az giriyor
EvvvetAaa sende mi hemşiresinbenimde çevremde bunu yaşayan meslektaşlarım oldu canım
Zmanla çözülüyor kesinlikle ve birbirimizin desteği ile. Ben kadınlar kulübü nu kesfetmeseem cozemezdm daha da sanırım doktra gtsem bile bu kadar kolay yapamazdm.belkiTabii ki şuan 2yıl filan olmuştur. Hep söylerim bunu ben nasıl vajinismus olmuşum şu an o kadar normal geliyor ki hani imkansız değill o sebebl
Olsun bunuda yaşayacakmışız buradaki olan bütün kadınlar da cinselliği çok bilinçli bir şekilde öğreniyorlar iyi yanlarını görelimEvvvet
Kesinlikle doğru öyle olacağı varmis çok şükür bu günlerimizeOlsun bunuda yaşayacakmışız buradaki olan bütün kadınlar da cinselliği çok bilinçli bir şekilde öğreniyorlar iyi yanlarını görelim
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyoruz canım bende önce doktorla görüştüm sonra kendime zaman ayırıp bunu yaparım olmazsa tedavi diyordum şükür gerek kalmadıZmanla çözülüyor kesinlikle ve birbirimizin desteği ile. Ben kadınlar kulübü nu kesfetmeseem cozemezdm daha da sanırım doktra gtsem bile bu kadar kolay yapamazdm.belki
Oy lokumm lokumKızlar bize bilgi verin madem öyle can hemşireler vemcainle ilişki denesek bsey olur mu ? Yada biz vemcaine kullandığımızda eşimiz ne kullanmalı ? Vemcaine gebeliğe zarar verir mi ? Size zahmet
Aynen oyle bende kendim vajinismus oldgumu kabullenmem uzun sürdü kabullenmemle burayi kesfetmem bir oldu ve aydinlanma yaşadım resmen bu sayfa sayesinde ,bende kendim yapamsam gidicektm çok şükür gerek kalmadı ama kesinlikle yipratci ve zor bir dönem ama imkansız değil caresi olan bir sey çok şükür ki pes etmemek lazm inanmak lazımKesinlikle aynı şeyi düşünüyoruz canım bende önce doktorla görüştüm sonra kendime zaman ayırıp bunu yaparım olmazsa tedavi diyordum şükür gerek kalmadıburasını o yüzden çok seviyorum
Bende kullanacaktm almadm lokalen krem falan kullandim ama en guzeli ultrason jeli yada su bazli kayganlastricu kullanmak o hisse en basta alışmak en güzeli ona alisinca acaba o olmadan yapabilirmiyim diye yine strese gireruz bizBende kullanmak istemşyorm aslında tinimincimAma işte 4 ü alabilmek için istşyorm bide spermlerş zararı var mı sence
Olabilir kuzum sperm yapısını bozabiliyor böylesi şeyler. İstersen az sık SenBende kullanmak istemşyorm aslında tinimincimAma işte 4 ü alabilmek için istşyorm bide spermlerş zararı var mı sence
Ben de aynısını kullandım ultrason jeline hani islaklığı devam ediyor öyle kurmuyor diğerleri gibi canımBende kullanacaktm almadm lokalen krem falan kullandim ama en guzeli ultrason jeli yada su bazli kayganlastricu kullanmak o hisse en basta alışmak en güzeli ona alisinca acaba o olmadan yapabilirmiyim diye yine strese gireruz biz
Bnde onu düşündüm o yüzden kullanmıyorum yavaş yavaş olsun napalımBende kullanacaktm almadm lokalen krem falan kullandim ama en guzeli ultrason jeli yada su bazli kayganlastricu kullanmak o hisse en basta alışmak en güzeli ona alisinca acaba o olmadan yapabilirmiyim diye yine strese gireruz biz
Tamam canım benimOlabilir kuzum sperm yapısını bozabiliyor böylesi şeyler. İstersen az sık Sen
Ultrason jeli muaynelerde falan da kullanıldığı için insanın içi rahat ediyorBen de aynısını kullandım ultrason jeline hani islaklığı devam ediyor öyle kurmuyor diğerleri gibi canım
Mayıs bitmeden bitirin şu işiii egzersizlere devammTamam canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?