- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.481
Henüz temin etmedim aile evinde çok rahat kullanabileceğimi düşünmediğim için. Parmakla biraz alıştırayım da ona da geçerim elbet hem daha kolay olurBen dilatorle calisiyorum, 2. Dilatordeyim henuz, yarisi kadarini yapmistim en son 2. Dilatorun. Esli deneme ben de cok sik yapamiyorum ama zaten, parmak da nasil bilmiyorum ama dilatorde , 4. Yu de yapmadan esli denemeyi yapmayin diyorlar hep motivasyonunuz dusmesin diye , olmuyor cunku ben denedim :) haberleserek devam edelim, haziran sonuna esli yapabiliyor olalim ikimiz de:) dilatorle neden calismiyorsun?
Hergğn egzersiz yapıyorkm çok minnak kaldı :)Mayıs bitmeden bitirin şu işiii egzersizlere devamm
Ben dolabima sakladim, gece 12den sonra herkes uyuyunca, ben de uyuyor gibi yapip, odama kapanip isigi kapatip yapiyorum mecburen tabi:) gun icinde imkansizHenüz temin etmedim aile evinde çok rahat kullanabileceğimi düşünmediğim için. Parmakla biraz alıştırayım da ona da geçerim elbet hem daha kolay olur
Ah ücret çok istiyorlar malesef gitmeye durumum yok sigortam bile yok benimKesinlikle bu konuda uzmanlaşmış kadın doğum doktorlarıyla bu işi yürütürseniz süreciniz hem hızlanır hem kolaylaşır .
Bebe yağı nasıl sizceBende kullanacaktm almadm lokalen krem falan kullandim ama en guzeli ultrason jeli yada su bazli kayganlastricu kullanmak o hisse en basta alışmak en güzeli ona alisinca acaba o olmadan yapabilirmiyim diye yine strese gireruz biz
Bebe yağı nasıl siBende kullanacaktm almadm lokalen krem falan kullandim ama en guzeli ultrason jeli yada su bazli kayganlastricu kullanmak o hisse en basta alışmak en güzeli ona alisinca acaba o olmadan yapabilirmiyim diye yine strese gireruz biz
Aparatsiz nasıl cozdunuz yardımcı olurmusunuzKuzum.ben aparatsiz çözdüm ama aparatla çözen insanda cok fazla aparatsz da imkansız değil
Ben onu ilk zamanlar kullandım daha sonra mantar ve enfeksiyon olanlar oldu bıraktım. Ultrason jeli en iyisiBebe yağı nasıl sizce
Bu yaz bu sorunu kökten çözeceğiz inanıyorum ben. Parmak da hiç acimiyor aslında. Hatta etten kemikten olduğu için hissiyatı penise bir tık daha yakın olabilir belkiBen dolabima sakladim, gece 12den sonra herkes uyuyunca, ben de uyuyor gibi yapip, odama kapanip isigi kapatip yapiyorum mecburen tabi:) gun icinde imkansiz
Oda iyi olabilir ama ben kullanmadm bilgm yok açıkçasıBebe yağı nasıl sizce
Merhaba en başında çözüm aramaniz harika :) tabiki yardımcı olurum. Parmağınızı direk mi deniyorsunuz ? Nefes ve kegel yapmıyorsanız acıyabilir evet.Bende yenmek istiyorum 2 haftadır evliyim sadece parmak sokabiliyorum acı çok oluyor yardımcı olurmusunuz
Valla kuzum insanlarn aparatla yaptgi seyleri ben direk eşli denedimBebe yağı nasıl si
Aparatsiz nasıl cozdunuz yardımcı olurmusunuz
Acı asla yok acı kelimesini tamamen çıkarın kafanızdan ilk kural bu. Parmağınızı ve vajinanızı iyice yağlayın veya kayganlaştırıcı sürün. Kafanızı boşaltın inanın o kadar kolay giriyor ki kası geçtiğiniz an ilerisi tamamen boşlukBende yenmek istiyorum 2 haftadır evliyim sadece parmak sokabiliyorum acı çok oluyor yardımcı olurmusunuz
Egzersizleri denerken eslide deniyormuydunuz her günAcı asla yok acı kelimesini tamamen çıkarın kafanızdan ilk kural bu. Parmağınızı ve vajinanızı iyice yağlayın veya kayganlaştırıcı sürün. Kafanızı boşaltın inanın o kadar kolay giriyor ki kası geçtiğiniz an ilerisi tamamen boşluk
Tebrik ederim canımArkadaşlar 3 ü biraz kalınlaştırıp denedimp oldu:)
Yaaa, ne kadar güzel bir haber, seni tebrik ediyorumArkadaşlar 3 ü biraz kalınlaştırıp denedimp oldu:)
Bende aparat, parmak kullanamadığım için esli denemeye başladım. Size sormak istediğim her insan farklıdır ama eşiniz bunu görev bilincinde hissetti mi ve herhangi bir sorun çıktı mı?Valla kuzum insanlarn aparatla yaptgi seyleri ben direk eşli denedim
Yok ben nişanli olduğum için eşli her gün denemem mümkün değil 2 parmağı çok rahat aldıktan sonra deneyebilirim belki. Şuan daha tek parmağı iyice alıştırmaya çalışıyorumEgzersizleri denerken eslide deniyormuydunuz her gün
Hic bir sorun ckmadi inanın cok destek verdi evet mesela diyoruz hep calisma yapalimmi diye yapıyoruz karşılıklı bir sorunumuz olmadı çok şükürBende aparat, parmak kullanamadığım için esli denemeye başladım. Size sormak istediğim her insan farklıdır ama eşiniz bunu görev bilincinde hissetti mi ve herhangi bir sorun çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?