Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Henüz temin etmedim aile evinde çok rahat kullanabileceğimi düşünmediğim için. Parmakla biraz alıştırayım da ona da geçerim elbet hem daha kolay olur

Henüz temin etmedim aile evinde çok rahat kullanabileceğimi düşünmediğim için. Parmakla biraz alıştırayım da ona da geçerim elbet hem daha kolay olur
Ben dolabima sakladim, gece 12den sonra herkes uyuyunca, ben de uyuyor gibi yapip, odama kapanip isigi kapatip yapiyorum mecburen tabi:) gun icinde imkansiz

Bende kullanacaktm almadm lokalen krem falan kullandim ama en guzeli ultrason jeli yada su bazli kayganlastricu kullanmak o hisse en basta alışmak en güzeli ona alisinca acaba o olmadan yapabilirmiyim diye yine strese gireruz biz
Bebe yağı nasıl si
Kuzum.ben aparatsiz çözdüm ama aparatla çözen insanda cok fazla aparatsz da imkansız değil
Aparatsiz nasıl cozdunuz yardımcı olurmusunuz

Ben dolabima sakladim, gece 12den sonra herkes uyuyunca, ben de uyuyor gibi yapip, odama kapanip isigi kapatip yapiyorum mecburen tabi:) gun icinde imkansiz
Bu yaz bu sorunu kökten çözeceğiz inanıyorum ben. Parmak da hiç acimiyor aslında. Hatta etten kemikten olduğu için hissiyatı penise bir tık daha yakın olabilir belki

Bende yenmek istiyorum 2 haftadır evliyim sadece parmak sokabiliyorum acı çok oluyor yardımcı olurmusunuz
Merhaba en başında çözüm aramaniz harika :) tabiki yardımcı olurum. Parmağınızı direk mi deniyorsunuz ? Nefes ve kegel yapmıyorsanız acıyabilir evet.
Size nefes ve kegelle ilgili dm'den mesaj göndereceğim tüm incelikleriyle birlikte yapın lütfen.
Bende parmak egzersizi ile yendim ama dilatorle yenen oldukça çok. Hangisi sıcak geliyorsa onunla başlayabilirsiniz.
Ve evet sıktığınız için kasiliyor,kastiginizda da kas kapanıyor. Kapalı bir sey gevşek kalamaz ve oraya bir sey giremez. Girmeye çalışırsa da acır.
Bunun çözümü sıkmamak. Bende de oluyordu anlıyorum sizi. Altı üstü ufacık parmak ama sanki parmaktan başkasını alamayacak kadar darmış hissi. Parmağı hareket ettirememek. Kastigimiz için alan daralıyor.
Pelvik taban kaslarını egittiginizde nerede kastiginizi fark edip hemen gevşeyebiliyorsunuz. Bunun yolu da diyafram nefesi, kegel egzersizi ve dilator ya da parmak egzersizinden geçiyor.

Bende yenmek istiyorum 2 haftadır evliyim sadece parmak sokabiliyorum acı çok oluyor yardımcı olurmusunuz
Acı asla yok acı kelimesini tamamen çıkarın kafanızdan ilk kural bu. Parmağınızı ve vajinanızı iyice yağlayın veya kayganlaştırıcı sürün. Kafanızı boşaltın inanın o kadar kolay giriyor ki kası geçtiğiniz an ilerisi tamamen boşluk

Egzersizleri denerken eslide deniyormuydunuz her gün

Arkadaşlar, benim bugün doktor randevum vardı devlette. Doktorun adını ve hastaneyi vermek doğru mu bilmiyorum o yüzden yazmadım. Zaten randevu bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Günlerdir bugünü bekliyorum. Gittim ve o kadar kötü geçti ki. Doktorun tavrından ve söylediklerinden dolayı vajinal muayene olmadım. O kadar üzüldüm ki, ağlayarak çıktım resmen odadan. Ancak kendime gelebiliyorum. Kesinlikle vajinismusla ilgili bilgisi olmayan hiçbir doktara gitmeyin. İyi araştırın. Şu an resmen vajinismusum nüksetmis gibi hissediyorum. Tekrar vajinismus olmuş gibiyim, öyle travmatikti. Vajinismus tedavimi yapan doktor dışındaki herkes şu an bugünkü doktor gibi olacakmış gibi geliyor. Bana bakırköy, bahçelievler veya Zeytinburnu taraflarında devlette doktor önerebilir misiniz, pes etmek istemiyorum.

Bende aparat, parmak kullanamadığım için esli denemeye başladım. Size sormak istediğim her insan farklıdır ama eşiniz bunu görev bilincinde hissetti mi ve herhangi bir sorun çıktı mı?
Hic bir sorun ckmadi inanın cok destek verdi evet mesela diyoruz hep calisma yapalimmi diye yapıyoruz karşılıklı bir sorunumuz olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…