- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #254.441
Umuttluuucum bu soruyu cevaplamayı sevmiyorum çünkü hiçbirinizin eşlerini baska eşlerle kıyaslamanizi istemiyorum ☺ herkesin sabrı farkli. Mesela ben kendimi çok suçlu hissediyordum eşime karşı. Bu yüzden eşim beni teselli etmek zorunda kalıp belki içindeki hissiyatı bana anlatamıyordu bileKızlar birşey sorucam vajinusmusken eşleriniz tavırları düşünceleri nasıldı
Kendini ifade eden, yenmen konusunda kararlı duran eş iyidir. Eşler de canı acımasın yeter ki olsun derse bu hastalığı çözemiyoruz.
Bana terapistim su kadar zaman tanıyorum dedi de tutuştum :) eşime kalsa olsun sen üzülme modunda takıldığı için hala belki yenemezdim.
Bir de bu kıyaslamaları eşinize cephe almamak için de yapmayın lütfen. Vaji ayni zamanda duygusal yönü de ağır basan bir hastalık ve cinsellikte öyle.
Cinsel çekiminize zarar verecek düşüncelerden uzak durun
Eşiniz yenmenizi isteyip talep edip size bunu söylüyorsa ne mutlu size. Sunu da unutmayin her sessiz insan, anlayışlı olduğundan sessiz kalmıyor olabilir. Kendini size ifade bile edemiyorsa bi yerde patlayabilir. Başkasının eşi bir sey dememiş eşine destek cıkmış diye düsünmeyin.
Bu hastalıkta asıl destek eşinin elini sıkıca tutup kararlı bir şekilde yenmek adına adımlar attırabilen erkeklerden aldığınız destektir.
Ben mesela eşimin yerinde olsam bana bu kadar sabretmezdim.
Bazen yeri geldi korktuğum için kac ay erteledim. Bu sadece kendimi düşünmekti. Adim atıp deneme yapamamak tamam ama denemedim bile.
Ben olsam tartışırdım bu durumda mesela. Bencilce bulurdum.
Eşlerin bize bazen gerçeği söylemesi gerekiyor.
Saygısızlık olmadığı sürece tartışmalar ilişkiyi geliştirir.