- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.401
Biliyomusun canım 4 ü yarıya kadar alıyorum sadece o halka kaldıKızlar ben kendimden de bildiğim için çoğumuzun bu hatayı yaptığımı biliyorum Kendimi her seferinde telkin Edip şu an ben kasılmıyorum ıkınıyorum diyerek konuşurdum
Harika yaparsın lokumumm bak o yarıya kadar olan yerdee öylece kal 2dk çıkarmadan sonraa tekrar Gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken ıkınırken bir yandan elinle ittir korkma nolurr az kaldıBiliyomusun canım 4 ü yarıya kadar alıyorum sadece o halka kaldı
Eşimle bir sorunumuz yok çok şükür. Su tesisatı ile ilgiliydi. Susuzluk beni çok korkutur. Halloldu nihayet.Ne gibi sorunlar yasiyorsunuz kuzum
Ben yendim zaten. Eşli denemelerdeyim, çoğu denemem sorunsuz bir şekilde gerçekleşti çok şükür.Pes etme lutfen vajinusmus senden korksun cnm korkularının üzerine git sende yenecsksin
Çok doğrusu diyorsunBir de bu hastalık o kadar psikolojik bir olay ki bir kez yaptın tekrar girer mi düşüncesi, bir pozisyonda denedin farklı pozisyonlarda da yapabilir miyim, aparatları yaptın eşli yapabilir miyim vs vs uzayıp gidiyor aslında basit bir olay ama işte psikolojik olarak kontrol altında tutmak rahat olmak çok güç bu hastalıkta. Pes etmemek adına yoğun bir mental güç gerektiriyor bu hastalık maalesef. Kararlı olmadan yapamıyorum sonra denerim diyerek asla üstesinden gelinemez.
Tamam canım benim inş çok az kaldı inş yakında güzel haberi vereceğim sanaHarika yaparsın lokumumm bak o yarıya kadar olan yerdee öylece kal 2dk çıkarmadan sonraa tekrar Gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken ıkınırken bir yandan elinle ittir korkma nolurr az kaldı
Bi şey soracağım siz 3 le yeteri kadar çalışma yaptınız mı 3 ü çok rahat yapabiliyor musunuz?Kızlar ben vemcaine kullanmıyorum acaba ondan mı olmuyor ya ? 4 ü de kullansam aşana kadar olur mu kaslar açılana kadar
Evt yapıyorm her denemeye 1-2-3 şeklinde ilerliyorum 3 ü tak çıkar yuvarlak yapıyormBi şey soracağım siz 3 le yeteri kadar çalışma yaptınız mı 3 ü çok rahat yapabiliyor musunuz?
Ben malesef dilator yerine esli deneme yapıyorum. Girişte baskı hissediyorum kegel egzersizi, nefes egzersizi deniyorum ama bunlar baskıyı arttırıyor ve canımın daha fazla acimasina neden oluyor. Acı esigimde çok düşük ama gerçekten çok canim yanıyor ya. Nefes alırken o baskının azalıp oranın açılması gerekmez miIkınma olayını ben yapmıyorum çünkü ona odaklanirsam yanlışlıkla iyice kasabiliyorum. Ben bir ay önce ilk aparatı bile alamaz haldeydim sanırım şu an dördü hareket ettirir hâle geldim. İkinma olayı yerine takıldığı yerde yani esas girişte nefes alıp vermeye çalışıyorum. Birkaç da kegel egzersizi yapıyorum. Bu şekilde en ufak itiste direkt kayıp gidiyor. Bir de biraz kendinizi tahrik ederek deneyebilirsiniz orasının kendi ıslaklıgının yerini hiçbir kayganlastirici tutmuyor son denememde bunu fark ettim. Yani terler içinde kalarak içine bir çubuk sokmaya odaklanmak yerine sanki keyif almak için yapıyormuşcasina deneyebilirsiniz uygun ortamı yaratıp. Ben bu şekilde deneyerek özellikle içimde hareket ettirme noktasında çok yol aldım. Mesela o yoğun baskı hissini yaşamıyorum hatta sadece idrar gelmiş hissi oluyor.
Ani bir reaksiyon gibi içindeyken kasma olayını bir şekilde kontrol altına alarak bedenimize unutturmamiz gerekiyor. Bence yeterince kararlı ve istekli olursak hepimiz yapabiliriz. Böyle düşünmek lazım.
Bende 4 de çok takılı kalmıştım 1 ay uğraştım yapamadım spreyle iki kere yaptım sonra orası alıştı mı yoksa bana mı bi cesaret geldi yaptım. 4 ü spreysizEvt yapıyorm her denemeye 1-2-3 şeklinde ilerliyorum 3 ü tak çıkar yuvarlak yapıyorm
Eşli denemeyi de spreyle yaptım ilkBende 4 de çok takılı kalmıştım 1 ay uğraştım yapamadım spreyle iki kere yaptım sonra orası alıştı mı yoksa bana mı bi cesaret geldi yaptım. 4 ü spreysiz
Ben spreyle yaptım çünkü yarıda kalıyordu spreyle daha kolay olduEşli denemeyi spreyle yapan var mı kızlar
Dilatorlerden önce eşli deneme bende yaptım ama yarısından sonraki kısımda yani esas giriş kısımda korkunç bir acı hissettim ve devam edemedik. Ama ben gerçek bir birleşme olsun diye değil de -cunku yapamayacağımı biliyordum- en azından eşime alışma olsun diye o şekilde yapmıştım çünkü ben oraya değmesine bile müsade etmeyecek düzeydeydim. Bence dilator ya da parmakla kendini alistirdiktan sonra esliye geçmen en güzeli olacaktır.Ben malesef dilator yerine esli deneme yapıyorum. Girişte baskı hissediyorum kegel egzersizi, nefes egzersizi deniyorum ama bunlar baskıyı arttırıyor ve canımın daha fazla acimasina neden oluyor. Acı esigimde çok düşük ama gerçekten çok canim yanıyor ya. Nefes alırken o baskının azalıp oranın açılması gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?