- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.241
Doktor muayne sirasinda uzunca bir kulak çubuğu denedi yarısına kadar içeri gönderdi biraz panikledim ama sonunda başardım ve rahatladım en azından ne kadar geniş ve uzun olduğunu anladım içim bu konuda rahat biraz daha çalışıp alıştırma yapmam gerekiyo insanlah olacak dilatoru hiç denemedim açıkçası biraz korkuyorum yapamam onu diyeKorkular düşünce ile yenilmiyor canim. Davranışa geçmemiz gerekiyor bu da egzersiz ile oluyor.
Parmak ya da dilator ama dilator daha kolaymış istersen sipariş ver.
Egzersizler yenme de oldukça etkili çünkü beynin ikna oluyor vajinanın acılan esneyen bir organ olduğuna
Muayene olabilirsin canim fiziki bir durum var mi diye. Doktor söyler düşündüğün gibiyse. Ama sanmıyorum.
İlaçla olmadıysa psikolojiktir muhtemelen. Terapi alıyormuş zaten
İnşallah canım ben muayene olmuştum bende yok eşim de oldu onda da bi problem yok tek sıkıntımız kafada bitiyor işte onu nasıl yapacağızMuayene olabilirsin canim fiziki bir durum var mi diye. Doktor söyler düşündüğün gibiyse. Ama sanmıyorum.
İlaçla olmadıysa psikolojiktir muhtemelen. Terapi alıyormuş zaten. Umarim fayda görürsünüz.
Doğru diyorsun destek olmam lazım ama artık 3 yıl oldu hiç gücüm kalmadı resmen herkes çocuk çocuk diye sıkıştırıyor eşim böyle ben böyle ilaca kadar aldık problem kafasında bitirmesi lazımBakin bunu tüm vajili bayanların eşleri yaşıyor ve sen başardıktan sonra esine destek olacaksın olumlu cümleler kur esine yapmasanizda sarılarak yatin ten temasını eksik etmeyin birlikte dus alin . Sana sabrettigi gibi sende ona sabret zorlama. Erkek belli etmez başaramayinca sinirlenir bu öfke sinir tum gününe yayılır.zamanla erekte sorunu mutlaka aşılır. Takviye alin macun veya gıdalar ceviz fındık çikolata muz hatta duble wafl yiyin
Oh be daha iyisi de olacak kuzummmmKızlar Ben Vajinusmusu Yenmistim Ama Kürtaj Olunca Ara Vermiştim Bugün Daha Rahattım Şükür
Herşey Senin Sayende Kuzum iyi ki varsın cnm kardeşim Rabbimde senin gonlundekini nasıp etsin yavaş yavaş o korkuyu atlatacam birtanesin ballı kaymagımmmOh be daha iyisi de olacak kuzummmm
Umutlumm ne demek sende iyiki varsınnn Rabbim hepimizin gönlünden geçene tez zamanda kavuştursun çiçeğimmmHerşey Senin Sayende Kuzum iyi ki varsın cnm kardeşim Rabbimde senin gonlundekini nasıp etsin yavaş yavaş o korkuyu atlatacam birtanesin ballı kaymagımmmTiniminimavihanim
İlerler kendini kasma daha gevşek bırakmaya çalış. Kegel yapmak zorunda değilsin. Nefes hareketinide yapabilirsin doğru nefes egzersizi nefes alınca karnın sisecek penis ucundayken sonra nefesi verirken karnın inerken yani yavaş yavaş itmesini söyle penisi yada tut sen it hepsi girecek ♡Kizlar dunku denememizde ucu tamamen girdi, biraz da fazlasi girdi. Ama sonra naptiysak ilerlemedi. Kac saat ugrastik. Ne yapmamiz gerek. Ikindim ama hic olmadi
Mesajda da yazmıştım sana illa kırmızılığın olmasını bekleme çünkü çoğunluğunda esnektir ve kanama olmaz sen denemelerine devam et canımMerhaba uzun zaman sonra eşimle büyük oran da birleşme gerçekleştirdik yarısından fazlası girdi hatta ama kanama olmadı zar ne kadar içeride tam olarak benimki de esnek mi yırtılmış mdir
Ah canım o kadar aynıyız ki bizede 7 sene oldu düşün yaniDoğru diyorsun destek olmam lazım ama artık 3 yıl oldu hiç gücüm kalmadı resmen herkes çocuk çocuk diye sıkıştırıyor eşim böyle ben böyle ilaca kadar aldık problem kafasında bitirmesi lazım
Bende hiç denemezken çok çok uzak bir fikir gibi geliyordu surekli eşli deneyerek yenerim diyordum ama her seferinde başarısızlık olunca başka çarem kalmadı. Parmak egzersizi ile yendim ben ama dilator daha kolaymış onunla yenen arkadaşlar söylüyor ☺. Daha küçük nesneler ile başlamak mantikli canim. Sipariş ver ve dene ne kaybedersin ki.Doktor muayne sirasinda uzunca bir kulak çubuğu denedi yarısına kadar içeri gönderdi biraz panikledim ama sonunda başardım ve rahatladım en azından ne kadar geniş ve uzun olduğunu anladım içim bu konuda rahat biraz daha çalışıp alıştırma yapmam gerekiyo insanlah olacak dilatoru hiç denemedim açıkçası biraz korkuyorum yapamam onu diye
Canım bende bu durumda kalmıştım bizim çözümümüz o an durup 21 kez nefes alıp verip kegel yapmak oldu ve su an öyle olduğu an hemen hissediyorum orada kalma sebebi kasların sıkılması. Mutlaka nefesle ve gevşek vaziyette bırakmalısın kaslarını. Hissettigim an tamamen esnek birakiyorum kaslarimi ve devam edebiliyor.Kizlar dunku denememizde ucu tamamen girdi, biraz da fazlasi girdi. Ama sonra naptiysak ilerlemedi. Kac saat ugrastik. Ne yapmamiz gerek. Ikindim ama hic olmadi
Bende hala olmadi 2 ayi geçtik yeneli.Merhaba uzun zaman sonra eşimle büyük oran da birleşme gerçekleştirdik yarısından fazlası girdi hatta ama kanama olmadı zar ne kadar içeride tam olarak benimki de esnek mi yırtılmış mdir
O zaman tamamen psikolojik olabilir canim. Bir de çok yeni ilk zamanlar heyecan ve stres kaynaklı da olabiliyormuş. Nasil ki biz vajiden dolayı kendimizi sucluyoruz eşlerimiz de kendilerini suçluyorlar böyle bir durumda. Onlara yardim etme sırası bize geçiyor ☺ bu hissiyattan cikmalari çok önemli yenmeleri için sorunu.İnşallah canım ben muayene olmuştum bende yok eşim de oldu onda da bi problem yok tek sıkıntımız kafada bitiyor işte onu nasıl yapacağız
Alip dene korkmaDoktor muayne sirasinda uzunca bir kulak çubuğu denedi yarısına kadar içeri gönderdi biraz panikledim ama sonunda başardım ve rahatladım en azından ne kadar geniş ve uzun olduğunu anladım içim bu konuda rahat biraz daha çalışıp alıştırma yapmam gerekiyo insanlah olacak dilatoru hiç denemedim açıkçası biraz korkuyorum yapamam onu diye
Şu ana kadar düşünmüyodum ama yapicam çok teşekkür ederimBende hiç denemezken çok çok uzak bir fikir gibi geliyordu surekli eşli deneyerek yenerim diyordum ama her seferinde başarısızlık olunca başka çarem kalmadı. Parmak egzersizi ile yendim ben ama dilator daha kolaymış onunla yenen arkadaşlar söylüyor ☺. Daha küçük nesneler ile başlamak mantikli canim. Sipariş ver ve dene ne kaybedersin ki.
Ben soyle düşünmüştüm ne olabilir en fazla denesem ne kaybederim, ne kadar canim yanabilir .
Öyle bi acı da yok zaten hafif anlık bisey çektiğin an hissettirmiyor bile. Sipariş ver derim canim. Sana dm atarım nefes ve kegel egzersizleri ile birlikte dilatoru yapacaksın.
Lütfen yardımcı olurmusunuz nasıl hallettiniz tam olarak ben Bi türlü yapamıyorumMerhaba arkadaşlar bende 3 ay önce yendim ama sürekli girip okuyorum yazdıklarınızı yani yendikten sonra bende destek oldum çoğu kişiye sonra yeni yenenler geldi geri çektim kendimi okadar güzel destek oluyorsunuz ki birbirinize gerçekten bende burda yenenlerin destekleriyle yendim ve benimki baya ileri seviyeydi neler yaptım neler psikologlara gittim uyku ilaçları içtim hiçbiri fayda etmedi 3 sene çektim bu illeti sonra kendime bunu yeneceksin senden güçlü değil dedim ve aparatlarla çalışmaya karar verdim ama ona da cesaret edemedim eşimle beraber çalıştık yani eşim uyguladı aparatları bana anestol krem ve vemcaine sprey de aldım ama sadece spreyi kullandım aparatlarla çalışmam uzun sürdü ama eşimle ilk eşli denemede başarılı oldum ve bu illetten kurtuldum şunu anladım ki herşey beyinde bitiyor ben eşime acıyor dediğim zaman gerçekten acı hissediyor gibiydim ama bi an durum acımıyor devam et dedim ve o anda oldu bitti gerçekten sadece 5 saniye dayanmanız gerekiyor hanımlar sonrası sonsuz mutluluk beyin rahatlığı ve deliksiz uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?