Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet aynı durumdayız bende bu baskı hissi de yeni yeni azaldı. Her sey yoluna giriyor daha da iyi olucaz

Bende sizin gibiydim doktor muayenesine izin vermiştim ama ilişki olmuyordu merak etmeyin kolayca atlatiliyor☺ buradaki arkadaşlar dilator setle yendiler isterseniz sipariş verin doktorun anlattıklarını anlatırız biz size zaten onlar da farkli bir sey önermiyorlar.
Nefes ve kegel egzersizleriyle birlikte dilator çalışarak yenersiniz.
Parmak egzersizi yapabiliyor muydunuz? Bende parmak egzersizi ile yendim.

Aparat alip esinle egzersiz yapacaksınız esli egzersizler tek basina yapılardan daha cok avantaj sağlıyor. Yada yalnız calisacaksin

Korkular düşünce ile yenilmiyor canim. Davranışa geçmemiz gerekiyor bu da egzersiz ile oluyor.
Parmak ya da dilator ama dilator daha kolaymış istersen sipariş ver.
Egzersizler yenme de oldukça etkili çünkü beynin ikna oluyor vajinanın acılan esneyen bir organ olduğuna

Yenen kisiler yemeyenlere yol gösteriyor yolu yürüyecek olan sizsiniz. Kendinize güvenin oturmak sızlanmak size bisey katmaz cabalayacaksiniz

Ben en ağır düzeydeydim, dokunma nerdeDokunma fikri bile bacaklarımı uyuşturuyor, tansiyonumu düşürüyordu. Çok şanslısın atacağım birkaç adımla her şey yoluna girecek ama bence önemli olan cesaret ve sabırla çalışma. Ben dahil kimler nerelerden geçti. Ama bunun çözümünü senin istemen lazım. Kafadaki o korku, korkularımızla yüzleştikçe azalıyor. Ne zaman dilatorle veya parmakla (senin için hangisi kolaysa) çalışmaya başlarsan korkularının gerçek olmadığını göreceksin.

Arkadaşlar aparatları yaparken bacaklarınızı tam açabiliyor musunuz ben sürekli kapatmaya çalışıyorum kendime bile direniyorum resmen
Kapalıyken rahat edeceğini düşünüyorsan hafif v açıp bakmadanda yapabilirsin .Çok açmana gerek yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…