Merhaba arkadaşlar bende 3 ay önce yendim ama sürekli girip okuyorum yazdıklarınızı yani yendikten sonra bende destek oldum çoğu kişiye sonra yeni yenenler geldi geri çektim kendimi okadar güzel destek oluyorsunuz ki birbirinize gerçekten bende burda yenenlerin destekleriyle yendim ve benimki baya ileri seviyeydi neler yaptım neler psikologlara gittim uyku ilaçları içtim hiçbiri fayda etmedi 3 sene çektim bu illeti sonra kendime bunu yeneceksin senden güçlü değil dedim ve aparatlarla çalışmaya karar verdim ama ona da cesaret edemedim eşimle beraber çalıştık yani eşim uyguladı aparatları bana anestol krem ve vemcaine sprey de aldım ama sadece spreyi kullandım aparatlarla çalışmam uzun sürdü ama eşimle ilk eşli denemede başarılı oldum ve bu illetten kurtuldum şunu anladım ki herşey beyinde bitiyor ben eşime acıyor dediğim zaman gerçekten acı hissediyor gibiydim ama bi an durum acımıyor devam et dedim ve o anda oldu bitti gerçekten sadece 5 saniye dayanmanız gerekiyor hanımlar sonrası sonsuz mutluluk beyin rahatlığı ve deliksiz uyku