- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #254.281
Olmuyor ya aylar oldu tık yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canim bir süre devam ediyor o his.Kızlar ben de dün eşli deneme yapabildim ilk kez ama degişikti yani acı da denmez ağrı da denmez bi yanma hissiyatı ya da idrar geliyormuş gibi oluyor. Cok uzun sürmedi iki kez 30 saniye falandır ben çok dayanamadım yani ne diyorsunuz bu işe
Lokumcum biraz kafanı dinle yeniden dene. Yaptigin ise odaklanma. Zihnini oraya vermeden deniyor musun belki fazla heyecan yapıyorsundur.Olmuyor ya aylar oldu tık yok
Benim de ilk denememde aynı şey oldu. Yanma ve idrar yapma hissi acayip rahatsız etmişti. İkinci denemede idrar hissi yoktu ama yine yanma oldu. Sonraki denemelerde yanma da geçti. Alışma evresi, heyecan ve bence ister istemez yine de kastığımız için oluyor. Ama alıştıkça azalacak. Biz ilk denemede hiç uzun tutmadık yanma ve idrar hissi olunca eşim beni yormak istemedi, bir iki gitgel ve bitti. Diğer denemelerde zaman da uzuyor alıştıkça. İlk deneme için çok iyi, tebrik ederimKızlar ben de dün eşli deneme yapabildim ilk kez ama degişikti yani acı da denmez ağrı da denmez bi yanma hissiyatı ya da idrar geliyormuş gibi oluyor. Cok uzun sürmedi iki kez 30 saniye falandır ben çok dayanamadım yani ne diyorsunuz bu işe
Ben üçe kadar kendim yaptım, sonra bazı durumlardan dolayı doktorla devam ettim ama şunu söyleyebilirim ki kendini kastigin, belki dördü gözünde büyüttüğün için böyle oluyor. Üçlü dördün pek bir farkı yok, birden ikiye geçmek gibi. Tıpkı diğer boylarda yaptığın gibi rahatlayıp kaslarını serbest bırakabilmelisin tıpkı üçte yaptığın gibi oluyor. Nefesini düzenle, vücudunu serbest bırak, çiş yapıyor gibi kaslarını aç ve yavaş yavaş ilerlemeye çalış. Kasildigin yerde bekle, nefes al ver, sakinleş. Bazen dilatorleri tutarken elimin kolumun bile kaskatı olduğunu fark eder kendimi gevsetmeye çalışırdım. İnan ki üçten farkı yok.Olmuyor ya aylar oldu tık yok
Aparatları hiç eşin yaptırdı mı, belki bir iki üç önce ona yaptırıp sonra dördü de ona yaptırabilirsin. Bazen eşlerin yapması bizim yapmamızdan çok daha kolay oluyor.Olmuyor ya aylar oldu tık yok
Kuzum apartları sen yapma eşin yapsin
Ugrastirir biraz ama olur 2 gun dinlenin. Sonra 1 2 3 aparatları tek tek yapin. Olsun diye kasilmis olmalısınızOlmuyor ya aylar oldu tık yok
Kendini tam olarak hazır hissettiğin zaman deneyebilirsin ama öncesi yani ilişki öncesinde 20 dakika falan içinde beklet birazcık esneme yapsın gevşersinDortle ne kadar alıştırma yaptıktan sonra eşli denemeye geçilmeli sizce kızlar? Belli bir süre çalışmalı mıyız yoksa direkt psikolojik olarak kendimizi hazırladığımız bir an mi olmalı eşli için?
Ben dördü rahat alıyorum şu an ama eşli de hem kontrol ben de olmayacağı için hem de penis dörde göre daha kalın olduğu için tedirginlik yaşayıp basaramazsam diye bir endişe var. O zımbırtılarla o kadar uğraşıp eslide yapamazsam motivasyon kaybı yaşarım diye düşünüyorum.
Kuzum olmuş bence çünkü o his genelde en başta hepimizde olmuştuKızlar ben de dün eşli deneme yapabildim ilk kez ama degişikti yani acı da denmez ağrı da denmez bi yanma hissiyatı ya da idrar geliyormuş gibi oluyor. Cok uzun sürmedi iki kez 30 saniye falandır ben çok dayanamadım yani ne diyorsunuz bu işe
Siz aparat kullanmadiniz mi . Bu tarz şeylere gerek yok. Her birliktelik zamani kullanamazsınız. . 3mla krem alinMerhabalar kizlar ya bir konuda içim hiç rahat değil bir arkadasim benim vajinusmus durumum için ot sigarası almış bunu dene rahatlatır dedi. Cok iyi bir arkadaşım ve kesinlikle bağımlılık yapmayan hatta komşularımızın cogu bu sigaradan kullanıyor. Ama ben böyle şeyler kullanmıyorum ve eşimde böyle birseyi istemez ama içimden bir ses dene diyor. Gitmediğim bir hastane denemediğim bir tedavi şekli kalmadı. Bunun yanında alkol de denedim ama yine kafam oradaydı. Aranizda gevsetici şeyler, sakinleştirici ilaclar falan alan alip çözüme ulaşan oldu mu?
Bence gerek yok canım Eminim sen de herkes gibi burada aparatlarla yenebilirsin yeneceksin deMerhabalar kizlar ya bir konuda içim hiç rahat değil bir arkadasim benim vajinusmus durumum için ot sigarası almış bunu dene rahatlatır dedi. Cok iyi bir arkadaşım ve kesinlikle bağımlılık yapmayan hatta komşularımızın cogu bu sigaradan kullanıyor. Ama ben böyle şeyler kullanmıyorum ve eşimde böyle birseyi istemez ama içimden bir ses dene diyor. Gitmediğim bir hastane denemediğim bir tedavi şekli kalmadı. Bunun yanında alkol de denedim ama yine kafam oradaydı. Aranizda gevsetici şeyler, sakinleştirici ilaclar falan alan alip çözüme ulaşan oldu mu?
Emla krem denedim. Aparatlar yüzünden panik ataklar başladı. Bu yüzden dr sonlandırdı. Araya pandemi girdi. Online tedaviler sadece çöptü. Turkiye ye gelemediğim için 2 senede böyle uzadı. Yani benim kafamdan herseyi çıkarmam lazım. Ama olmuyor. 5 sene bitecek ve ben hala olduğum yerdeyim hatta daha çok geriledimSiz aparat kullanmadiniz mi . Bu tarz şeylere gerek yok. Her birliktelik zamani kullanamazsınız. . 3mla krem alin
Aparat tedavisini dr sonlandırdı. Panik atağım başladı onları yapacagim diye ve kalbim biraz zayıf ilac kullanıyorum. Her panik atakta toprağın altına giriyorum sanki... Haziranda Turkiye ye gelecegim ama gelmeden bu yolu da denemek istiyorum. 5 sene dile kolayBence gerek yok canım Eminim sen de herkes gibi burada aparatlarla yenebilirsin yeneceksin de
Aparatları nasil kullandınız da panik yapti.Emla krem denedim. Aparatlar yüzünden panik ataklar başladı. Bu yüzden dr sonlandırdı. Araya pandemi girdi. Online tedaviler sadece çöptü. Turkiye ye gelemediğim için 2 senede böyle uzadı. Yani benim kafamdan herseyi çıkarmam lazım. Ama olmuyor. 5 sene bitecek ve ben hala olduğum yerdeyim hatta daha çok geriledim
Aparatlati dr kontrolunde mi yaptınız evde yalnız miAparat tedavisini dr sonlandırdı. Panik atağım başladı onları yapacagim diye ve kalbim biraz zayıf ilac kullanıyorum. Her panik atakta toprağın altına giriyorum sanki... Haziranda Turkiye ye gelecegim ama gelmeden bu yolu da denemek istiyorum. 5 sene dile kolay
Aparatları nasil kullandınız da panik yapti.
Dr video gönderdi. Pandemi zamanıydı. Goruntulu olarak eşime de bana da gostererek anlattı. Önce eşim denedi ve o dokunduğunda nefesimin kesildiğini hissettim. Terlemeye başlayınca eşim bıraktı. Benim kendi denediklerim oldu. Zaten doğru nefes alıp verme kısmına gelemeden hersey mahvoluyordu. Kegel egzersizleri, yogalar, psikologlar basvurmadigim yöntem kalmadı. Ailemin haberi yok ben kemoterapi almıştım cocugum olacak olmayacak bu konuda annem endişeli tabiki herkesten çok bende ama kimseye yansıtmıyorum ve Turkiyeye gidene kadar 1 ayım var bunu başarmam gerekiyor.Aparatlati dr kontrolunde mi yaptınız evde yalnız mi