• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar nasılsınız ? Ben bugün 3.apataratın tamamını alabildim 😍 tam ortaya geldiğimde o boğum kısmında biraz takıldım ama çok şükür ufak ufak yerini değiştirip biraz sert bastırınca tamamı girdi. İçinde 15 dk beklettim . Yarın inşallah 4 e geçiyorum. Bana şans dileyin . Bir de şunu sormak istiyorum . Hep en baştan 1,2,3 diye yapıyorum aparatları . Ve her seferinde hepsinde hop alıştım diye girmiyor . Yani hep nefes ve yavaş yavaş sokuyorum . Bu normal mi ? İlerledikçe hızlanmam mı lazım

Kızlar nasılsınız ? Ben bugün 3.apataratın tamamını alabildim 😍 tam ortaya geldiğimde o boğum kısmında biraz takıldım ama çok şükür ufak ufak yerini değiştirip biraz sert bastırınca tamamı girdi. İçinde 15 dk beklettim . Yarın inşallah 4 e geçiyorum. Bana şans dileyin . Bir de şunu sormak istiyorum . Hep en baştan 1,2,3 diye yapıyorum aparatları . Ve her seferinde hepsinde hop alıştım diye girmiyor . Yani hep nefes ve yavaş yavaş sokuyorum . Bu normal mi ? İlerledikçe hızlanmam mı lazım
Harikasın tebrik ediyorum seni😍😍 aynen o yaptığın şekilde devam Evet o şekilde normal sen her aparat çalışmanda birinciden başla öncesi birazcık masaj falan yapmayı dene

Ya çok teşekkür ederim şu an bile kendime olan inancım arttı diyebilirim deneyip deneyimlerimi buraya yazacağım 🥰💛
Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) aparat çalışıp hemen sonrasında eşli deneme yaptınız mi? Kaslar gevşemiş olduğu için daha rahat oluyor.

Bekliyoruz canim haberini☺☺🤗🤗 ben dilator yapmadigim icin soruna cevap veremiycem ama büyük kismini halletmissin bence.

Arkadaşlar bende aparat aldım 4ncüyü de içime aldım 2 damla kan geldi hatta ama eşli denemede kalıyorum . Motivasyonum yine sıfır
Hemenn toparlaaaann🌺 burda o safhaya gelmek isteyen bir sürü kişi var ama bak seni etiket yaptım notları oku

Back