• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar merhaba ben 4. Aparatı yapiyorum ama sanırım enfeksiyon oldum tuvaletimi yaparken kasıklarimda ağrı oluyor, bebe yağı kullanıyordum sanırım o yaptı bebe yagı dışında önerebileceginiz bir şey varmı ayrıca ultrason jelide almıstım ama o yeterince kayganlık sağlamıyordu o yüzden bırakmıstım
Ben ultrason jeli ile yendim

Kızlar bende bu uyuşturucu spreyi kullandım bugün sanırım o çubuğu pek içeri goturemedim evet faydası oldu en azından hissetmediğim için ay çık yok dur falan demedim oda girebildiği kadar girdi de gene o duvar çıkıyor karşımıza benim de onun da dayanıyor bir şeye hissediyorum onu ne yapayım bu spreyi daha da ileri mi götürüp sıkayım akıl verin😔

Arkadaşlar merhaba ben 4. Aparatı yapiyorum ama sanırım enfeksiyon oldum tuvaletimi yaparken kasıklarimda ağrı oluyor, bebe yağı kullanıyordum sanırım o yaptı bebe yagı dışında önerebileceginiz bir şey varmı ayrıca ultrason jelide almıstım ama o yeterince kayganlık sağlamıyordu o yüzden bırakmıstım
Doktor önerisiyle viaxi kullanıyorum, daha kaygan ve kayganlığı uzun süre gidiyor.

Beni dördüncü boy korkutuyor
Zaten korktuğumuz için bu haldeyiz. Korku bizi kısır döngüye sokuyor. Önemli olan cesaret edebilmek. Bak burada kaç kişi aynı şeyleri yaşıyoruz, sakın korkularının esiri olma. Yanındayız. Her şeyi buraya yaz, paylaş. Biz buradayız.

Beni dördüncü boy korkutuyor
Senin zaten şu an 4 numarayla bir işin yok. Onu aklından çıkar. Her şey adım adım. Senin odaklanman gereken tek şey şu an birinci dilatör. Birinci aparata odaklan, onunla çalışmaya başla. Gerisi çorap söküğü gibi gelecek ama şu an ileriyi değil sadece bir numaralı egzersizi düşün. 🌺 Sen zaten çözmek isteyerek en büyük adımı atıyorsun, gerisi vazgeçmeden sabırla çalışmak. İnan her şey çok güzel olacak.❤️

Su bazlı ultrosan jeli kullan kuzum

Kızlar bende bu uyuşturucu spreyi kullandım bugün sanırım o çubuğu pek içeri goturemedim evet faydası oldu en azından hissetmediğim için ay çık yok dur falan demedim oda girebildiği kadar girdi de gene o duvar çıkıyor karşımıza benim de onun da dayanıyor bir şeye hissediyorum onu ne yapayım bu spreyi daha da ileri mi götürüp sıkayım akıl verin😔
Canım beynimiz vucudumuzun komut merkezi biliyorsun.biz ona neyi dersek onu kabul etmiş oluruz.Şu duvar algısını yık canım dile getirme çünkü iş daha da çıkmaza gider
Duvar dediğin senın ordaki kaslarını nefes kegelle yaparsan senın kurtululşun olacak işte o olmaz tıkandık dediğimin yerde Eşine izin vereceksin ve gülü koklar gibi nefes alıp. Yavaş yavaş mumu üfler gibi verirken ıkınıp eşin milim milim itirecek başka da birşey yok inan bize🍀

Canım beynimiz vucudumuzun komut merkezi biliyorsun.biz ona neyi dersek onu kabul etmiş oluruz.Şu duvar algısını yık canım dile getirme çünkü iş daha da çıkmaza gider
Duvar dediğin senın ordaki kaslarını nefes kegelle yaparsan senın kurtululşun olacak işte o olmaz tıkandık dediğimin yerde Eşine izin vereceksin ve gülü koklar gibi nefes alıp. Yavaş yavaş mumu üfler gibi verirken ıkınıp eşin milim milim itirecek başka da birşey yok inan bize🍀
Kesinlikle doğru

Duvar dediğin senın ordaki kaslarını nefes kegelle yaparsan senın kurtululşun olacak işte o olmaz tıkandık dediğimin yerde Eşine izin vereceksin ve gülü koklar gibi nefes alıp. Yavaş yavaş mumu üfler gibi verirken ıkınıp eşin milim milim itirecek başka da birşey yok inan bize

Sevgili derttaslar, ben 4. ilişki denemesini de rahatlıkla gerçekleştirebildim. Size sormak istediğim şey şu an ilişki öncesi anestol kullanıyorum ve 4. aparatla çalışıp öyle deniyorum. Bunları nasıl ve ne zaman bırakabilirim? Sizin deneyimleriniz nasıldı?

Sevgili derttaslar, ben 4. ilişki denemesini de rahatlıkla gerçekleştirebildim. Size sormak istediğim şey şu an ilişki öncesi anestol kullanıyorum ve 4. aparatla çalışıp öyle deniyorum. Bunları nasıl ve ne zaman bırakabilirim? Sizin deneyimleriniz nasıldı?
Bence kremi azaltarak yada direk bırakabilirsin ben onun psikolojik olarak iyi geldiğini düşünüyorum canım ama aparat için 15gün devam ettim sonradan onuda bırakmıştım.

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ne zama. Rahat ilişkiye girebildin hala korku olur mu mesala
Kuşummm ben şöyle yendim ama nerdeyse her günde bir saat aparat çalışırdım sanki unutacağım gibi hissederdim belkide o beni ilişkiye daha rahat hazırladı şimdi normal herşey korku filan hiç birşey kalmadı

Kuşummm ben şöyle yendim ama nerdeyse her günde bir saat aparat çalışırdım sanki unutacağım gibi hissederdim belkide o beni ilişkiye daha rahat hazırladı şimdi normal herşey korku filan hiç birşey kalmadı
Ayyy maşallah kuzum ben denedim apartları oldu eşli deniyecektim adet yine başladı ne zaman geçer bilmiyorum. 2 hafta oldu ve bittigi bende senin gibi hergun Aparat caliscam

Ayyy maşallah kuzum ben denedim apartları oldu eşli deniyecektim adet yine başladı ne zaman geçer bilmiyorum. 2 hafta oldu ve bittigi bende senin gibi hergun Aparat caliscam
Adet biter bitmez başla kuzum hem daha kolay oluyor içi kayganda oldugu için😍😍

Back