• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Seviye 5 vajinusmussun, herhangi bir fiziksel sorun gözükmüyor hatta hiç acı bile cekmezsin sen dedi. 3-5 gün arası çözeriz dedi ama eşim kabul etmiyor tedaviyi
Tamam kabul etmiyor anlıyorum kuuzm buradaki hikayeleri oku hala bende korkuyorum ama korkunun üzerine gidiyorum az kaldı. İnşallah o korkularımda gidicek pes etmemlisin sen sakın korkma vajinismus senden korksun Yeterki kendine inan ve güven eşin için yenme kendin için yen Kuzucum🤗👋🤲 daha burada yenmeyen çalışan arkadaslarim var her gün aylarca çalışıyorlar biz sana yardımcı oluruz adım adım olmuyor diye bırakmıyacaksin 💓

Evet deniyorum ama yatakta uzanıp deniyorum. Normalde egzersizi sandalye üstünde ayna karşısında yapıyorum sırt üstü eşimle deneyimce olmuyor
Egzersizi nasil deniyorsanız o şekilde mi deneseniz acaba?aparatla yapınca siz üstte kalmış oluyorsunuz belki eşli denemede de o şekilde daha rahat edersiniz.
Kegel yapmıyorum demissiniz kasları gevşetmek için oldukça onemli bir egzersiz bence. Mutlaka denemelisiniz☺

Back