- 20 Aralık 2020
- 17.129
- 2
- 76.074
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.881
Harikaasın canımm harika o hislere takılma geçicii bence yarın da bir güzel çalış hatta daha uzun süre çalış ertesi güne de bence eşi deneme için hazırsın demektirBugün yaptım 4. Yü kafada bitiyor gerçekten bi tık daha zorluydu o boğum kısmı ama sonra akıyor gidiyor cidden 25 dk falan çalıştım içinde çevirirken bazı yerlerde yanma batma oldu en son bıraktım eşli için bi iki gün daha beklemeli miyim
Darısı bana inş sende inş yenersin canımİnşallah başarırım ben de çok teşekkür ederim burdaki herkese
Yirtilacak bir sey yok canim. O bizim korkularimiz. Kizlik aslinda bi zar bile degil ortasi delik. Kizlik dairesi daha dogru bir tabir demisti terapistim:) sende beynine boyle boyle isle. Yariya kadar yapabilmen de harika. Kaldığı yerde daire çiziyor musun?sık bırak yapıyor musun? Ileri geri hareketler vs. Onlarla biraz aşmaya çalışirsin4 için yarım saat uğraştım anca yarısını yapabildim çok fazla yanma oluyor sanki biraz daha zorlarsam yırtacakmışım gibi
Normalde benim de reglim saat gibidir. Sadece stres, yolculuk, hava değişikliği vs. gibi durumlarda günü önce/sonra olabiliyor. Bir de ben de ilk eşli denememden hemen sonra regl oldum ve normalde 6 gün sürerken 3 gün sürdü ve lekelenme gibiydi. Doktorum normal olduğunu söyledi. Çünkü regl düzeni/miktarı her şeyden etkilenebilir. Ama bir sonraki ay da bu şekilde olursa doktora gidip soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz. Kadın olmak çok zor.Kızlar bir şey soracağım ben Ramazan ayında iki kere regl oldum. İkincisi gününden önce oldu ama regl gibi de değildi birkaç gün leke şeklindeydi sadece. Şimdi yine aynı şey oldu. Günü gelmedi ama regl oldum gibi bir şey oldu ama yine leke oluyor sadece anlamadım. Aparatlardan etkilendim desem ilkinde daha aparatlara başlamamıştım bile. Stresten mi oluyor böyle anlamadım ama canımı sıktı. Normalde gayet düzenli bir şekilde olurum. Aranızda bu süreçte böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Alakasi var mi bilmiyorum ama ben de aparatlara basladigim ay , yani gecen ay, 3 gun erken regl oldum, normalde tam gununde gelir benim hic sasmaz. Fakat lekelenme gibi degil , normal regl oldum ben, 3 gun erken sadeceKızlar bir şey soracağım ben Ramazan ayında iki kere regl oldum. İkincisi gününden önce oldu ama regl gibi de değildi birkaç gün leke şeklindeydi sadece. Şimdi yine aynı şey oldu. Günü gelmedi ama regl oldum gibi bir şey oldu ama yine leke oluyor sadece anlamadım. Aparatlardan etkilendim desem ilkinde daha aparatlara başlamamıştım bile. Stresten mi oluyor böyle anlamadım ama canımı sıktı. Normalde gayet düzenli bir şekilde olurum. Aranızda bu süreçte böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Aynen öyle bende de aynısı oluyor ilk girişi geçtikten sonra bi daha yuvarlak var ya orayı geçemiyorum sende de mi aynısı oldu4 için yarım saat uğraştım anca yarısını yapabildim çok fazla yanma oluyor sanki biraz daha zorlarsam yırtacakmışım gibi
Kaldığı yerden öyle mi yapmamız lazım bak bunu bilmiyordum bende deneyimYirtilacak bir sey yok canim. O bizim korkularimiz. Kizlik aslinda bi zar bile degil ortasi delik. Kizlik dairesi daha dogru bir tabir demisti terapistim:) sende beynine boyle boyle isle. Yariya kadar yapabilmen de harika. Kaldığı yerde daire çiziyor musun?sık bırak yapıyor musun? Ileri geri hareketler vs. Onlarla biraz aşmaya çalışirsin
Gerçekten ya mükemmel bir fizyolojik yapıya sahibiz ama yine de derdimiz hiç bitmiyor.Normalde benim de reglim saat gibidir. Sadece stres, yolculuk, hava değişikliği vs. gibi durumlarda günü önce/sonra olabiliyor. Bir de ben de ilk eşli denememden hemen sonra regl oldum ve normalde 6 gün sürerken 3 gün sürdü ve lekelenme gibiydi. Doktorum normal olduğunu söyledi. Çünkü regl düzeni/miktarı her şeyden etkilenebilir. Ama bir sonraki ay da bu şekilde olursa doktora gidip soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz. Kadın olmak çok zor.
Benim iki seferdir 10 gün öne geliyor. Aslında leke değil de normal miktarında olsa çok takmazdım da... Seninkinde bir problem yok bence 3 gün normaldirAlakasi var mi bilmiyorum ama ben de aparatlara basladigim ay , yani gecen ay, 3 gun erken regl oldum, normalde tam gununde gelir benim hic sasmaz. Fakat lekelenme gibi degil , normal regl oldum ben, 3 gun erken sadece
Evet bende geçemiyorum diğer aparatlarda orada takılınca biraz zorlayınca kayıp gidiyor ama bu 4 başka bişey gitmiyor yaniAynen öyle bende de aynısı oluyor ilk girişi geçtikten sonra bi daha yuvarlak var ya orayı geçemiyorum sende de mi aynısı oldu
Aparat içerdeyken çok kasılıyorum sanırım çok daire çizemiyorum ama bi dahaki sefere yapmaya çalışayımYirtilacak bir sey yok canim. O bizim korkularimiz. Kizlik aslinda bi zar bile degil ortasi delik. Kizlik dairesi daha dogru bir tabir demisti terapistim:) sende beynine boyle boyle isle. Yariya kadar yapabilmen de harika. Kaldığı yerde daire çiziyor musun?sık bırak yapıyor musun? Ileri geri hareketler vs. Onlarla biraz aşmaya çalışirsin
Evet canım vajinal kaslarını gevşetmeyi ogrenirsin. Aparat nerede takılıyorsa orada kal. 21 kez nefes al ver. Aparatla daire çizmeye çalış. Ileri geri hareketler yap. U çiz, vajinal kaslarınla sık bırak yapKaldığı yerden öyle mi yapmamız lazım bak bunu bilmiyordum bende deneyim
Kasılmalar sebebiyle ileriye gitmiyor muhtemelen. Hafif hafif yapabildiğin kadar bunları yapmaya çalışAparat içerdeyken çok kasılıyorum sanırım çok daire çizemiyorum ama bi dahaki sefere yapmaya çalışayım
Mutlaka deneyecem bu dediğini aslında denedim 21 kez al ver yaptım 3. Ü sürekli çalıştım 4 e geldim yarıya kadar alabildim o kızlık daireyi geçemedi maalesef orayı bi geçse yarıya kadar olsun hiç sıkıntı değilEvet canım vajinal kaslarını gevşetmeyi ogrenirsin. Aparat nerede takılıyorsa orada kal. 21 kez nefes al ver. Aparatla daire çizmeye çalış. Ileri geri hareketler yap. U çiz, vajinal kaslarınla sık bırak yap
Bende öyleyim inş yeneriz su 4. Ü yü dua edelim birbirimizeAparat içerdeyken çok kasılıyorum sanırım çok daire çizemiyorum ama bi dahaki sefere yapmaya çalışayım
Eğer kolay bi yöntemini yada yolunu bulursan mutlaka bna haber ver canım bende 4 e takılı kaldım ilerletemiyorm bi türlü birbirimize yardımcı olalaomAparat içerdeyken çok kasılıyorum sanırım çok daire çizemiyorum ama bi dahaki sefere yapmaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?