- 11 Mayıs 2022
- 651
- 1
- 1.076
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.841
Yok cok teşekkür ederim dusunceleriniz için. Kendim halledemedigim için burdayım o yuzden farklı bir fikir görüş benim için çok degerli. Kulak çöpü denedim. Parmakta keza öyle uzun zaman sonra o duvar hissi var ya oraya kadar da geldim ama sonra her denemede panik atak krizleri gecirdim hastaneye kaldırdılar. Eşimde dedi onu bırak. Sonra habersiz birkac denemem oldu sonuç yine aynı. Artik turkiye ye gelip geri donmemeyi düşünmeye başladım 5 seneden beri esime de yazık. Ayrica sizin ve başaran herkesin adına da cok mutluyum. 5 senedir her yolu deniyorum bakalim bir yere çıkacağız elbetAnlıyorum umarim size uygun yöntemi kesfedersiniz burada genelde aparatla yenildi. Bende cinsel terapi ve parmak egzersizi ile yenmiştim. Aparat yapamıyorsanız parmak denediniz mi hic ya da kulak çubuğu ? Daha küçük bir nesne ile mi başlamanız gerekiyor acaba diye düşündüm.
Lütfen yanlış anlamayın sizi zorlamak adına demiyorum. Sizde zaten muhtemelen birçok yöntem düşünüp arastirmissinizdir. Cerrahı yöntemler denilen sanirim kızlık zarı operasyonu olabilir. O da vajinismusu direk geçirmiyor sadece kızlık zarı kalın olanlar için daha kolay ilişki vaad ediyor.
Vazgeçmeyip denemiş olmanızı da tebrik ediyorum ve su anda da vazgeçmiyorsunuz. Bu istek çok değerli öncelikle. Biz bu şekilde yendiğimiz için başka bi onerim olamıyor ne yazikki
Panik atak için tedavi almayı düşündünüz mü belki çözüm oradadır. İlaç ve psikoterapi faydalı oluyor diye biliyorum☺ evet o duvar hissi hepimizde vardi. Bende orada uzun süre takılı kaldım 5 ay kadar hic denemedim bile. Ama sonra boğum boğum ilerlemeye karar verdim. Küçücük bir kısmın olduğunu görünce devamının olacağına inandım aşama aşama ilerledim.Yok cok teşekkür ederim dusunceleriniz için. Kendim halledemedigim için burdayım o yuzden farklı bir fikir görüş benim için çok degerli. Kulak çöpü denedim. Parmakta keza öyle uzun zaman sonra o duvar hissi var ya oraya kadar da geldim ama sonra her denemede panik atak krizleri gecirdim hastaneye kaldırdılar. Eşimde dedi onu bırak. Sonra habersiz birkac denemem oldu sonuç yine aynı. Artik turkiye ye gelip geri donmemeyi düşünmeye başladım 5 seneden beri esime de yazık. Ayrica sizin ve başaran herkesin adına da cok mutluyum. 5 senedir her yolu deniyorum bakalim bir yere çıkacağız elbet
O duvar hissi olan kısım aslında küçük bir yer mi? Devamı boşluk mu?Panik atak için tedavi almayı düşündünüz mü belki çözüm oradadır. İlaç ve psikoterapi faydalı oluyor diye biliyorum☺ evet o duvar hissi hepimizde vardi. Bende orada uzun süre takılı kaldım 5 ay kadar hic denemedim bile. Ama sonra boğum boğum ilerlemeye karar verdim. Küçücük bir kısmın olduğunu görünce devamının olacağına inandım aşama aşama ilerledim.
Umarim en kısa zamanda size en uygun yöntemi keşfedersiniz.
Evet öyle canim devami cidden boşluk ve hicbir zorlanma hissi yok devamında. Çok rahat ilerliyor.O duvar hissi olan kısım aslında küçük bir yer mi? Devamı boşluk mu?
Bende yenerim inş bna da 7 yıl olduVuslaatt canım bitti artıkk 8 yıl dile kolayy çook sevindimm mutlu olsum gün geçtikçe daha güzel olacakk o kırmızıklık da normal çiş hisside iyice alışana kadar bu şekilde devam et sonra aparatlara elveda de
Girişteki 3 cmlik yer de kolay, son kısım da boşluk , kolay, orta kısım zor , orda kaslar var demek kiEvet öyle canim devami cidden boşluk ve hicbir zorlanma hissi yok devamında. Çok rahat ilerliyor.
Tam olarak bunu anlayamadm ben amaGirişteki 3 cmlik yer de kolay, son kısım da boşluk , kolay, orta kısım zor , orda kaslar var demek ki
Ben henüz eşli denemeyi yapamadım fakat aparat için şunu söyleyebilirim: O zor dediğin kısımda da acı yok. Hatta bir iki kere yaptıktan sonra o duvar dediğimiz his artık hiç hissedilmiyor bile. Ben ilk başlarda vajinanın ilk kısmına elim yanlışlıkla değse huylanıyordum. Sonra o his geçti bunu gelişme olarak kabul ettim. Şimdi dördüncü aparatta da aynı şey oldu, ona da alıştım. Duvarımsi his falan hiç kalmadı . Sadece vajinanın esnemeye ihtiyacı olduğu için öyle geliyor bize. Eşli deneme için de aynı şeyi söylüyor herkes. Orayı geçince bir şey hissedilmiyor diye. O yüzden söylenilenlere inanarak ilerlemeye çalışıyorum. Umarım başarırız hepimiz .Girişteki 3 cmlik yer de kolay, son kısım da boşluk , kolay, orta kısım zor , orda kaslar var demek ki
O duvar dediginiz yer kendinizi kastuginizdan kapanan vajina girisindeki kaslar arkadaslar orda duvar yok her sey sizin kontrolunuzde isterseniz orda duvar falan olmayacak buna emin olun sadece gevsemek rahatlamak lazim isterseniz aparatlari sicak duş sonrasi deneyin daha gevsemis olursunuz hatta sicak dusta deneyinGirişteki 3 cmlik yer de kolay, son kısım da boşluk , kolay, orta kısım zor , orda kaslar var demek ki
Dualarım seninle canımYok cok teşekkür ederim dusunceleriniz için. Kendim halledemedigim için burdayım o yuzden farklı bir fikir görüş benim için çok degerli. Kulak çöpü denedim. Parmakta keza öyle uzun zaman sonra o duvar hissi var ya oraya kadar da geldim ama sonra her denemede panik atak krizleri gecirdim hastaneye kaldırdılar. Eşimde dedi onu bırak. Sonra habersiz birkac denemem oldu sonuç yine aynı. Artik turkiye ye gelip geri donmemeyi düşünmeye başladım 5 seneden beri esime de yazık. Ayrica sizin ve başaran herkesin adına da cok mutluyum. 5 senedir her yolu deniyorum bakalim bir yere çıkacağız elbet
Orda daralma oluyor sonra genişliyor. Pelvik taban kaslarimizi sıkınca daha da daralıyor ama doğal halinde de bi daralma var orda. Bana cinsel terapistim foto göstermişti vajina içi animasyon şeklinde. Tam orada bir daralma var. Bu olmazsa zevk alma durumu da olmazdı bak sonrası boşluk dedi. Görünce daha bir ikna oldum o zamana kadar bende o duvar hissini aşmaya cesaret edemiyordum.Girişteki 3 cmlik yer de kolay, son kısım da boşluk , kolay, orta kısım zor , orda kaslar var demek ki
Sizlerle konuştukça o kadar cesaretleniyorum ki, iyi ki varsınızOrda daralma oluyor sonra genişliyor. Pelvik taban kaslarimizi sıkınca daha da daralıyor ama doğal halinde de bi daralma var orda. Bana cinsel terapistim foto göstermişti vajina içi animasyon şeklinde. Tam orada bir daralma var. Bu olmazsa zevk alma durumu da olmazdı bak sonrası boşluk dedi. Görünce daha bir ikna oldum o zamana kadar bende o duvar hissini aşmaya cesaret edemiyordum.
O animasyonu bulursan bnada at canımOrda daralma oluyor sonra genişliyor. Pelvik taban kaslarimizi sıkınca daha da daralıyor ama doğal halinde de bi daralma var orda. Bana cinsel terapistim foto göstermişti vajina içi animasyon şeklinde. Tam orada bir daralma var. Bu olmazsa zevk alma durumu da olmazdı bak sonrası boşluk dedi. Görünce daha bir ikna oldum o zamana kadar bende o duvar hissini aşmaya cesaret edemiyordum.
evet bana da atar mısınO animasyonu bulursan bnada at canım
Sende iyiki varsin ben inaniyorum olacak. Seni biraz benim durumuma benzetiyorum bende oyle 3 5 gunde tum egzersizleri bitirip basarabilmis degildim. Aylarca vazgeçtiğim de oldu hatta sen benden iyisin. VazgeçmiyorsunSizlerle konuştukça o kadar cesaretleniyorum ki, iyi ki varsınız
Kizlar maalesef animasyon bende yok terapistim online seans yaparken izletmişti. Ancak google görsellerde benzer bir foto görürsem dm atarım size.O animasyonu bulursan bnada at canım
Tamam canım çok saolKizlar maalesef animasyon bende yok terapistim online seans yaparken izletmişti. Ancak google görsellerde benzer bir foto görürsem dm atarım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?