- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.861
Kaç kez fırlattım attım bu olmaz dedim ama inat ettim üzerine gittim üçüncü olan aparata çok güzel çalış dördüncü aparat senin gözünü korkutuyor ister istemez diğerlerini nasıl yaptıysan bunuda aynı yapacaksın ıkınarak ittirNasıl yenecem bu 4 ü kızlar nolur başka bi alternatifi yok mu ikınıyorm çabalıyorum ama yok lütfen bna bi yardımcı olun lütfen
Lokumcum endişe ile olması da zor sanki. Tamamen psikolojik olabilir mi illa olacak diye zorlayarak başlama canim.Nasıl yenecem bu 4 ü kızlar nolur başka bi alternatifi yok mu ikınıyorm çabalıyorum ama yok lütfen bna bi yardımcı olun lütfen
İnşallah tez zamanda haberini alırsınız bizde istiyoruz ah bir yensekArkadaşlar ben bu akşam 4.aparatı çok rahat yaptım azcık girişte zorlandım sonra dediğiniz gibi boşluk, eskiye göre şimdi daha rahat yapıyorum 4. Aparatı, ve bugün pilatese başladım hoca kalça hareketleri falan yaptırdı belkide o yüzden de rahat yapmış olabilirim yarın akşam da yine aparatları deniycem bikaç gün böyle gitsin inşallah eşimlede başarabiliriz artık çocuk istiyoruz Allah herkese yardım etsin
Tabiki uyuşturucu etkisi var kullanın Şöyle söyliyim zaten bu bir erteleme hastalığı bunun için biraz fedakarlık gerekiyor gerekirse yıllık izninizi kullanın bu işe yoğunlaşın bugun olur yarın olur yorgunuz derken senelerinizin çöp olup gitmesine izin vermeyin.Kızlar bu kremlerin etkisi oluyor mu emla kremin falan, gün aşırı deneyemiyoruz biz ikimizde calisiyoruz akşam yorgun oluyoruz hafta da bir anca ve süreç de uzuyor daha çok geriliyorum
Vemcaine sprey anestol krem bunları kullanıyordu arkadaşlar vajenın etrafına içime doğruda sürmek gerekiyor galiba ben kullanmadık kullananlar bu şekilde yapmışYıllık izinden ziyade artık işten çıkıp tamamen buna odaklanıp hamile kalmak istiyorum, uyuşturucu kremi nasıl kullanıyorsunuz hangisini kullanıyorsunuz
Bende istyormKizlar maalesef animasyon bende yok terapistim online seans yaparken izletmişti. Ancak google görsellerde benzer bir foto görürsem dm atarım size.
Canım zorluyor tabii ama çok az yani birazcık ittirme ile o boğumdan geçiyor.Nasıl aldın canım 4. Yü
Sen eşlige geçemedin mi neden olmadı eşli inş olurCanım zorluyor tabii ama çok az yani birazcık ittirme ile o boğumdan geçiyor.
Denedik ama korktum ben yine biraz ve daha büyük gözüktü sanırım ondan yada bilemiyorum işteSen eşlige geçemedin mi neden olmadı eşli inş olur
Bugün yaptım 4. Yü kafada bitiyor gerçekten bi tık daha zorluydu o boğum kısmı ama sonra akıyor gidiyor cidden 25 dk falan çalıştım içinde çevirirken bazı yerlerde yanma batma oldu en son bıraktım eşli için bi iki gün daha beklemeli miyimHayır bozma moralini diğerlerini nasıl yaptıysan bunuda aynı şekilde yapacaksınsadece bir tık daha güçlü ittirmek ve rahat olman lazım
aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?