- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.761
En güzel destekcim Ballı kaymagımmmSen bunun üstesinden gelirisin çiçeğimmm pes etmek yok
Ben de senin gibiydim hep kontrolcu hep planci ama kendini akişa biraktiginda sifir zorluk sifir his inan banaHaklısınız hayatımı hep planlayarak ve kontrollü yaşıyorum bu şekilde bi yaşam sürdürünce haliyle bu tarz durumlarda zorluk çekiyorum.çok kasıyorum kendimi sebebi bu
Sifir his derken penisin girdigini hissediyor musunuz? Yani o normal iliskilerde olan git gelleri hissediyor musunuz?Ben de senin gibiydim hep kontrolcu hep planci ama kendini akişa biraktiginda sifir zorluk sifir his inan bana
Tabiki hissediyosun canim ilk girişi ama rahat birakirsan vajina o kadar esniyo ki yeterli islaklikta olunca vajinayi zorlayan hicbir sey olmuyoSifir his derken penisin girdigini hissediyor musunuz? Yani o normal iliskilerde olan git gelleri hissediyor musunuz?
Kasmadan oluyor canim ilk bi kac iliski boyle olur normal cunku beden iliskiye anca adapte oluyor. Tavsiyem gun asiri denemeye devam edin denedikce zaten sen de kasmayi birakip rahat iliskiye baslarsinArkadaşlar, ikinci eşli denememizde penis girdi ancak girerken yine yanma hissettim. Bu sefer daha uzun süre git-gel yaptık ve her git-gelde canım yandı. Hâlâ kendimi kastığım anlamına mı geliyor bu? Zamanla geçer mi? İlişki denemelerini hep daha rahat diye hayal etmiştim, biraz üzülüyorum açıkçası yanlış bir şey mi var bende diye.
Normal mi yani bu yaşadıklarım, gerçekten bir yandan hem tam giriş ve git-gel olduğu için mutluyum ama bir yandan da canımın yanması beni üzüyor. Anestol krem olmasına rağmen hissettim. Geçecek dimi?Kasmadan oluyor canim ilk bi kac iliski boyle olur normal cunku beden iliskiye anca adapte oluyor. Tavsiyem gun asiri denemeye devam edin denedikce zaten sen de kasmayi birakip rahat iliskiye baslarsin
Cok teşekkür ediyorum.
Gececek canim devam etNormal mi yani bu yaşadıklarım, gerçekten bir yandan hem tam giriş ve git-gel olduğu için mutluyum ama bir yandan da canımın yanması beni üzüyor. Anestol krem olmasına rağmen hissettim. Geçecek dimi?
Canm bnde gel gitde sıkıntı yaşıyorm hala bnmde bir ay falan oldu daha yeni geçer diye düşündm de buara ne zaman normalleşecek diye düşünüyorum valla. Jeli bnde henüz bırakmadm çünkü dediğin gibi kuruluk var. Bnce zevk almayı henüz öğrenemedk ya bu sıkıntılar ondan. Birde kasıyorz farketmeden tamamen bırakabilsek hiç sorun yok ama o da zaman alacaktır pes etmek yokAslında ön sevisme kısmında çok rahatım ama birleşme kısmında endişeli oluyorum biraz evet kasıyorum.. inşallah öğrenirim kendimi birakabilmeyi tamamen
Canm gel gitlerde benm de canm yanıyor hala ama zamanla geçeceğini düşünüyorum bide sebebi kasmak sanırım tam olarak gevşemedk.. ama doktorda dediğimde hissetmezsen sıkıntı onu hissedeceksin zaten ama zamanla o his zevk verecek demişti. O evreye geçersek tamamdır galibaArkadaşlar, ikinci eşli denememizde penis girdi ancak girerken yine yanma hissettim. Bu sefer daha uzun süre git-gel yaptık ve her git-gelde canım yandı. Hâlâ kendimi kastığım anlamına mı geliyor bu? Zamanla geçer mi? İlişki denemelerini hep daha rahat diye hayal etmiştim, biraz üzülüyorum açıkçası yanlış bir şey mi var bende diye.
Eder canım çevresine birazda içine doğru sıksan yeterKızlar ben sprey sıktım da içeriye doğru sikmamin imkanı yok gibi dışarıdan sıkınca etki ediyor mu? Uyuşturma olayı beni daha çok gerdi
Erekte olma sorunu yaşadık ya burada aşama kaydetmeye çalışanlar ne yaşasa hepsini sırayla yaşıyor gibiyimEder canım çevresine birazda içine doğru sıksan yeter
Ilac kullandi miErekte olma sorunu yaşadık ya burada aşama kaydetmeye çalışanlar ne yaşasa hepsini sırayla yaşıyor gibiyim
Yok kullanmadık normalde olmazdı böyleIlac kullandi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?