- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.741
Kasiyorsundur canim onceki aparatla iyice çaliş sonra 5. Aparata geç ve nefesi verirken ittirGene benBesinci aparatta naparsam yapayim ilerleyemiyorum, ilk alisimda yarisina kadar alabilmistim ama artik canim acimaya basladi bir de daha giriste takiliyor nefes alip verme egzersizlerini yapsam da ise yaramiyor
4.aparat yeterli bence canım bazılarında ödem yaptığını duymuştum tek yapamama sebebin kendini rahat bırakmaman kasmak başka bir açıklaması yok canımGene benBesinci aparatta naparsam yapayim ilerleyemiyorum, ilk alisimda yarisina kadar alabilmistim ama artik canim acimaya basladi bir de daha giriste takiliyor nefes alip verme egzersizlerini yapsam da ise yaramiyor
Beşinci aparat nasıl ki bizim en büyük boy olan dörtten daha mı büyükGene benBesinci aparatta naparsam yapayim ilerleyemiyorum, ilk alisimda yarisina kadar alabilmistim ama artik canim acimaya basladi bir de daha giriste takiliyor nefes alip verme egzersizlerini yapsam da ise yaramiyor
Şimdi anladim kolay gelsin canınızı sıkmayın o zaman 5.boy baya büyüktür anladığım kadarıyla. Hepsinin olmaması normal geldi. Aparat ortada bile kalsa daire çizmek gel git hareketler yapmak bence faydalı olacaktır. Kac kez denediniz bir de ?bizimde ilk iki öyle kalmıştı sonra tamamen olmuştu sonra yeniden yari oldu sonra yeniden yendik filan ilk zamanlar oturana kadar böyle seyler olabiliyor.esliyle yariya kadar oluyor o yuzden kendim aparatla denemeye devam ediyorum, Avrupa'da alti boyda geliyor :)
Çiçeğim hem ara verdin mecburen hem bu kürtaj düşük mevzuları tabii ki de sen de travma yaratabilir çok normal öncesi aparatla rahat alana kadar yap acele etme eşli denemek için sonuçta biliyorsun Sürekli o an kendinle konuş ben de öyle bacağımı asla açamazdım titrerdim sonra o gün dedim ucunda ölüm yok ve ben eşime güveniyorum ve olduuuKızlar Güzel Kardeşlerim Size Birşey. Soracagımmmm.Tiniminimavihanim Çekiniyorum Kızma Bana Ben Evet Yendim Ama Eşimle İlişkiye Gireceğim Sırada Hemen titreme o korku hep geliyor neden benden gitmiyor bunlar eşime yavaş yavaş canimi yakma giriş sırasında korku sarıyor neredeyse yine itme basliyacam sonra kendimi motive ediyorum gevsetiyorum kaşlarımı ve kurtajdan sonra ilişkiye giremedim adet kanaması sürüyor 1aydır ilişki olmadı baklm inşallah sorunsuz geçer birden heyecan mi desem panik atak mi bilemiyorum ben bunu nasıl atacam
İyi ki varsın balım apartla çalışım iyice çok heyecan var nasıl geçecek bu bendeÇiçeğim hem ara verdin mecburen hem bu kürtaj düşük mevzuları tabii ki de sen de travma yaratabilir çok normal öncesi aparatla rahat alana kadar yap acele etme eşli denemek için sonuçta biliyorsun Sürekli o an kendinle konuş ben de öyle bacağımı asla açamazdım titrerdim sonra o gün dedim ucunda ölüm yok ve ben eşime güveniyorum ve olduuu
Sen bunun üstesinden gelirisin çiçeğimmm pes etmek yokİyi ki varsın balım apartla çalışım iyice çok heyecan var nasıl geçecek bu bende
Bak benim adımın yanında ok işareti var oraya tıklarsan bilgilere ulaşırsınM Mery92mery kuzum seni hatırlıyorum evett bak burdakı bilgileri okur musun
Elinden geleni yap ve eşine izin ver her şeyi ona bırak aslında kendini de rahat bırak inan olmaması için hiçbir sebep yok herkese bunu söylüyorum çünkü hepimiz aynı hatayı yapıyoruzÇok teşekkür ederim bikaç gün içinde deneyeceğim inşallah başarabilirim iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?