- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.930
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #253.681
Merhaba kastiginizi hissettiginizde kegel ve nefesi hic birakmayin devam edin onlara da. Biraz farkindalik kazaninca daha rahat oluyor bende tamamen kasmıyor degilim hala ama kastigi yerde fark edip hemen kaslarimi gevsetiyorum. Kaslarımı kullanmayı kegel ile öğrendim gercekten faydalı bir egzersiz birakmayin.Dün biz de erken boşalmaya benzer bir şey yaşadık. Aparatlar çok rahat oluyor artık diye eşli denedik ama olmadı. Maalesef ben kastığımı hissediyorum çünkü acıyor ileriye gitmesine izin veremiyorum. Acıdığı yerde evet burayı geçince çok rahat olacak diyorum ama geçemiyorum. Aparattan daha rahat olacağını düşünürken olmadı benimki.
Ilk benimde yarıda kalmıştı ve orada bende acı çekmiştim. Şimdi dayanmazsam her şey basa saracak öldürmüyor ya sabredecem diye motive ettim kendimi. Pek böyle yazmak istemiyorum foruma kimse korkmasın herkeste acı olacak diye bisey yok hiç acımıyormuş diyen arkadaşlar da çok. Kızlık zarım kalındı ve muhtemelen daha çok kasiyordum ondandır.
O an ben zihnimi olduğu yerden uzaklastirdim kendimi denizde hayal ettim acıya odaklanmadim. Kaldığı yerde durup 5 pelvik taban 6.da idrar yapar gibi kasları gevşek bırakmışken ıkınarak bel kalça aşağı yukarı hareketler yaptim eşim devam etti ve olmuştu.