- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #253.641
Tamamdır cok tesekkür ederim çok sağolunBu en güzel başlangıç işte bu sayfadan geriye doğru git oku nasıl yapacan bilgiler verilmiş ekran görüntüsü al hattaa oku güzelce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır cok tesekkür ederim çok sağolunBu en güzel başlangıç işte bu sayfadan geriye doğru git oku nasıl yapacan bilgiler verilmiş ekran görüntüsü al hattaa oku güzelce
Olumsuz seni kötü hissetirecek ne varsa kapalısın bundan sonra ona göreTamamdır cok tesekkür ederim çok sağolun
Kalca tarafina egimli sekilde sokacaksin canimKizlar sunu da bir netlestirmek istiyorum, ben yatakta sirt ustu uzaniyorum, bacaklarimi kirip aciyorum o sekilde aparat uyguluyorum. Aparati sokarken, vajina girisine geldikten sonra tam karsiya dogru mu ittirecegim yoksa assagi kalca tarafina egimlj sekilde mi?
Her 10 kadindan biri bu sorunu yasiyor canim ilk degilsin son da olmayacaksin hepimiz gectik bu yollardan eşin inadinda israr ederse ac goster okusun burayi bu sorunu yasayan sen degilsin sadece bunu bi kabul etsin anlasinTamamdır cok tesekkür ederim çok sağolun
Canm kendine olan güvenin tam çok hızlı yeneceğini düşünüyorum ben yeter ki rahat ol inan ben yaptıysam herkes yapar çok çok zorlandm yapamam dedm kulak çöpünü bile alamadm vajiye. İnan oluyor aparatla aşama aşama gidildiği için gördkçe inancın daha da artacak ve kolaylaşacak. Hadi bakalm iyi haberlerini bekliyorz. Eşin eğer zorluk çıkarırsa bence de aç burayı okut inan az değiliz ve uzun süre bu hastalıkla boğuştuk ne kadar erken halletsen kardır bi yerden başlayacaksın o bile içini rahatlatacak başlama hissi..Tamamdır cok tesekkür ederim çok sağolun
KesinlikleCanm kendine olan güvenin tam çok hızlı yeneceğini düşünüyorum ben yeter ki rahat ol inan ben yaptıysam herkes yapar çok çok zorlandm yapamam dedm kulak çöpünü bile alamadm vajiye. İnan oluyor aparatla aşama aşama gidildiği için gördkçe inancın daha da artacak ve kolaylaşacak. Hadi bakalm iyi haberlerini bekliyorz. Eşin eğer zorluk çıkarırsa bence de aç burayı okut inan az değiliz ve uzun süre bu hastalıkla boğuştuk ne kadar erken halletsen kardır bi yerden başlayacaksın o bile içini rahatlatacak başlama hissi..
Doktor bana dik ittir demisti, yere paralel olsun aparat demisti. Ama tam sirt ustu de yatirmiyodu beni. Sezlongun en az dik hali gibi hafif egimli duruyodu sirtim yatak arkasinaKizlar sunu da bir netlestirmek istiyorum, ben yatakta sirt ustu uzaniyorum, bacaklarimi kirip aciyorum o sekilde aparat uyguluyorum. Aparati sokarken, vajina girisine geldikten sonra tam karsiya dogru mu ittirecegim yoksa assagi kalca tarafina egimlj sekilde mi?
Sen eşine tam olarak izin verdiğine emin misin canım rahat mısınKizlar kac saattir deniyoruz olmuyo. Ya esim diyo ki bacaklarinin arasina girince ust kasiklarinla sıkıyosun beni. Ilerleyemiyomus. Hic anlamadim. O kadar cok aciyorum ki bacagimi. Altina sandalye de koydum ayri ayri iki bacagimin, yatak ucu pozisyonunda. Ustte pozisyonda zaten hic anlamadim penisin basi şak diye geri kayip ortaya cikiyo. Pozisyon kalmadi nerdeyse. Esim hareket edemiyorum deyip duruyor. Aparatlarin gamamimi aliyorum. Of
Evet rahatim kasmiyorum. Aparatlar da hemen oncesinde kolayca giriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Yapacak bi sey kalmadi. Ustte pozisyonda niye olmuyor onu zaten hic anlamadimSen eşine tam olarak izin verdiğine emin misin canım rahat mısın
Üstte bende yapamadım sonra başardıktan sonra denedim olduEvet rahatim kasmiyorum. Aparatlar da hemen oncesinde kolayca giriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Yapacak bi sey kalmadi. Ustte pozisyonda niye olmuyor onu zaten hic anlamadim
Evet ben de sasirdim napcagimi. Yapilacak her sey yapildi. Doktoruma soyledim. Artik asla eskisi gibi kasamazsin iyilestin diyor. E neden olmuyor napcam bilmiyorum. Uykum kacti uyuyamiyorumÜstte bende yapamadım sonra başardıktan sonra denedim oldu
Aparatı öncesinde bekletiyorsun onu yapıyorsundur yani aslında olmaması için hiç bir sebep yok
Hymen yırtılmış yada zarar mi görmüş dür ki olduMuhtemelen hymenden kaynaklı birşey endişeye gerek yok normal bazısında oluyor bazısında olmuyor
Aslına bakarsan artık vajınusmus değilsin canım bıkmadan denemeye devam et elbet olacak bu böyle kalmayacak tam anlamıyla aparatı yap hiç karışma bacaklarını aç gözlerini kapa kendimini telkin et hayal kurEvet ben de sasirdim napcagimi. Yapilacak her sey yapildi. Doktoruma soyledim. Artik asla eskisi gibi kasamazsin iyilestin diyor. E neden olmuyor napcam bilmiyorum. Uykum kacti uyuyamiyorum
MuhtemelenHymen yırtılmış yada zarar mi görmüş dür ki oldu
Doktorum da son seanslarimizda artik vajinusmus degilsin demisti. O yuzden sasiriyorum yine olmayinca. Insallah en kisa surede yapariz artik. Cok sagolAslına bakarsan artık vajınusmus değilsin canım bıkmadan denemeye devam et elbet olacak bu böyle kalmayacak tam anlamıyla aparatı yap hiç karışma bacaklarını aç gözlerini kapa kendimini telkin et hayal kur
Tatlım benimde ilk başta ilk denemelrrde ayni sey olmuştu ağrı oluyor yeni basladgimiz icin oluyor benceKızlar iyi akşamlar ben yine bugün eşli deneme yaptım sizin dediğiniz nefes egzersizlerini de yaptım yarısından çok da a olsa girdi hissettim eşim yarısı diyor ama daha fazlasıydı size sorum deneme yaptıktan sonra benden biraz kan geldi ve kasıklarım da bir ağrı var regl değilim bir hafta oldu bitti yeniden gelmesi imkansız nedir sizce bu ?
Kayganlastiricisiz da kolay olması gerek ama öyle olmuyo maalesef bende. Ama şartlandırmamak da lazım kendini olmuyo diye. Buna da alışırız umarım böyleBizde bebek düşünüyoruz ama kayganlastiriciyi bırakmaya cesaret edemiyorum ben henüz olursa her şekilde olur diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum.