- 28 Şubat 2021
- 304
- 202
- 23
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.501
Fethiye'de denizde mi oda iyiymiş vallaCok dogru dusunuyorsun yenmeden hamile kalirsan ilerisi icin daha da stres yapabilirsin. Her seyden onemlisi ikinizin ilişkisi. Önce meditasyon tarzı biseyler yapabilirsin rahatlamak için. Duşa girebilirsin. Kafanı boşaltabileceğin ne varsa. Ben tiniminihanimin önerisiyle kendimi fethiyede denizde hayal etmistimolacak insallah hepimiz aynıydık kii... olmaz gibi geliyordu su an bu muymuş diyorum ve her yasayan aynı noktaya geliyor emin ol. Bende 1 buçuk sene sonunda yendim. Cocuk bir nasip belki iki senedir vaji olmasan hic korunmasan da olmayacaktı.
Akışa bırakmaya çalış kendini canim.
Evettt sonra bi baktım oluvermiştiFethiye'de denizde mi oda iyiymiş vallaya sizde de oluyor mu böyle baskı gerçekten artık bunaldım bende çocuğumuz olsun istiyorum ama bu hastalık varken değil yenemedim de bir türlü
Benimki de çok esnekmiş doktor öyle söylemişti bir kere olsa zamanla alışacağım bakalım ne zaman yapacağım olacakEvettt sonra bi baktım oluvermişti
İlkinde baskı çok oluyor. Sonra giderek azalıyor. Benim kızlık zarım kalındı doktorum bir 10 ilişkin zor geçer dedi ama 6.dan sonra baya normallesti.
Su an baskı hafifledi ağrı ters hareket olmazsa neredeyse sıfır. Ama baskı hissi için daha çok alisilması gerekiyor benimde henüz iki ay olmadığı için hala hissediyorum zamanla azalacak kafaya takmayacağın boyuta gelecek ilk ilişkide olmamasını beklemeyin☺
Bayram muhabbeti vs derken uğraşmadım. Üçüncüyü iyice alıştırıp direkt esliye gecicem dört gözümde büyüyor.Ne yaptin bitti mi hepsi? Ben 2de kaldim maalesef
Aslında vajinanın içi kocaman bir boşluk itince fark edeceksindirKızlar bir şey soracağım ben 4. aparattayım ve yarısından fazlasını yapabiliyorum. Daha ilerisine de itme cesaretim var acır diye korkmuyorum artık ama sonu geldi gibi hissediyorum yani artık vajinanın sonu gelmiş gibi. Acaba gerçekten öyle midir yoksa ben mi itemiyorum?
Valla anlamadım ki hani böyle sırt üstü uzanarak deniyorum ya artık aparat yatağa temas edecek gibi oluyorAslında vajinanın içi kocaman bir boşluk itince fark edeceksindir
Oyle tabi ki ama sanki benimki oyle degil. 2. Aparat girmiyor resmen kapi duvarAslında vajinanın içi kocaman bir boşluk itince fark edeceksindir
Ben 2deyim halaBayram muhabbeti vs derken uğraşmadım. Üçüncüyü iyice alıştırıp direkt esliye gecicem dört gözümde büyüyor.
Kastığımız için böyle hissediyoruz aslında böyle değil seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim işte bazen iyiye gidiyorum bazen kötüOyle tabi ki ama sanki benimki oyle degil. 2. Aparat girmiyor resmen kapi duvar
Ben aciyinca fazla ittirmiyorum , zorlamam mi gerekiyor acaba acisa da? Ama cesaret edemiyorum ki aciyincaKastığımız için böyle hissediyoruz aslında böyle değil seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim işte bazen iyiye gidiyorum bazen kötü
Benim 2. Aparatta ittirdikce sanki icten kalcama batiyormus gibi hissediyorum. Sizde de oluyor mu o?Valla anlamadım ki hani böyle sırt üstü uzanarak deniyorum ya artık aparat yatağa temas edecek gibi oluyorçok az bir kısmı kaldı halbuki. Bu sonuna kadar gitmezse penis de mi gitmez acaba diyorum
Sakinlemek gerekiyor bence ben acısa da devam ediyorum ama katiyyen açılmıyor meselaBen aciyinca fazla ittirmiyorum , zorlamam mi gerekiyor acaba acisa da? Ama cesaret edemiyorum ki aciyinca
Bu haftasonu uyusturucu spreyle deneyecegim bit de, belki faydasi olurSakinlemek gerekiyor bence ben acısa da devam ediyorum ama katiyyen açılmıyor mesela
Acirken ittirdikce kafamda soyle bir sahne canlaniyor, sanki delip gecicem bir yerleri kan icinde kalicam flnSakinlemek gerekiyor bence ben acısa da devam ediyorum ama katiyyen açılmıyor mesela
Aynı ben hatta penis de öyle girince orası kanayacak yırtılacak falan sanıyorum ama yok öyle birşey ufacık bir kan damlası oda gelmeyedebilir kendimizi kasmazsakAcirken ittirdikce kafamda soyle bir sahne canlaniyor, sanki delip gecicem bir yerleri kan icinde kalicam fln
Ben onu hiç denemedim bakalım faydası olacak mıBu haftasonu uyusturucu spreyle deneyecegim bit de, belki faydasi olur
Gelismeleri yazarimBen onu hiç denemedim bakalım faydası olacak mı
Üçü aldım ama içimde hareket ettiremiyorum çok sıktığım için bir de alırken çok acıdı. İlişkiye girebilenler hakkında ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen baya umutsuzluğa kapılıyorum bu konuda. Zavallı eşime de üzülüyorum.Ben 2deyim halaama her gun deneyemiyorum. 3u yaptin sen tebrikler valla iliskiye girebilenler ustun yetenekli insanlar bence cok saygi duyuyorum
Tamam canımmGelismeleri yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?