• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok dogru dusunuyorsun yenmeden hamile kalirsan ilerisi icin daha da stres yapabilirsin. Her seyden onemlisi ikinizin ilişkisi. Önce meditasyon tarzı biseyler yapabilirsin rahatlamak için. Duşa girebilirsin. Kafanı boşaltabileceğin ne varsa. Ben tiniminihanimin önerisiyle kendimi fethiyede denizde hayal etmistim🤣 olacak insallah hepimiz aynıydık kii... olmaz gibi geliyordu su an bu muymuş diyorum ve her yasayan aynı noktaya geliyor emin ol. Bende 1 buçuk sene sonunda yendim. Cocuk bir nasip belki iki senedir vaji olmasan hic korunmasan da olmayacaktı.
Akışa bırakmaya çalış kendini canim.
Fethiye'de denizde mi oda iyiymiş valla 😂 ya sizde de oluyor mu böyle baskı gerçekten artık bunaldım bende çocuğumuz olsun istiyorum ama bu hastalık varken değil yenemedim de bir türlü

Fethiye'de denizde mi oda iyiymiş valla 😂 ya sizde de oluyor mu böyle baskı gerçekten artık bunaldım bende çocuğumuz olsun istiyorum ama bu hastalık varken değil yenemedim de bir türlü
Evettt sonra bi baktım oluvermişti 😂
İlkinde baskı çok oluyor. Sonra giderek azalıyor. Benim kızlık zarım kalındı doktorum bir 10 ilişkin zor geçer dedi ama 6.dan sonra baya normallesti.
Su an baskı hafifledi ağrı ters hareket olmazsa neredeyse sıfır. Ama baskı hissi için daha çok alisilması gerekiyor benimde henüz iki ay olmadığı için hala hissediyorum zamanla azalacak kafaya takmayacağın boyuta gelecek ilk ilişkide olmamasını beklemeyin☺

Evettt sonra bi baktım oluvermişti 😂
İlkinde baskı çok oluyor. Sonra giderek azalıyor. Benim kızlık zarım kalındı doktorum bir 10 ilişkin zor geçer dedi ama 6.dan sonra baya normallesti.
Su an baskı hafifledi ağrı ters hareket olmazsa neredeyse sıfır. Ama baskı hissi için daha çok alisilması gerekiyor benimde henüz iki ay olmadığı için hala hissediyorum zamanla azalacak kafaya takmayacağın boyuta gelecek ilk ilişkide olmamasını beklemeyin☺
Benimki de çok esnekmiş doktor öyle söylemişti bir kere olsa zamanla alışacağım bakalım ne zaman yapacağım olacak 🙏

Kızlar bir şey soracağım ben 4. aparattayım ve yarısından fazlasını yapabiliyorum. Daha ilerisine de itme cesaretim var acır diye korkmuyorum artık ama sonu geldi gibi hissediyorum yani artık vajinanın sonu gelmiş gibi. Acaba gerçekten öyle midir yoksa ben mi itemiyorum?

Kızlar bir şey soracağım ben 4. aparattayım ve yarısından fazlasını yapabiliyorum. Daha ilerisine de itme cesaretim var acır diye korkmuyorum artık ama sonu geldi gibi hissediyorum yani artık vajinanın sonu gelmiş gibi. Acaba gerçekten öyle midir yoksa ben mi itemiyorum?
Aslında vajinanın içi kocaman bir boşluk itince fark edeceksindir

Ben 2deyim hala 🥲 ama her gun deneyemiyorum. 3u yaptin sen tebrikler valla iliskiye girebilenler ustun yetenekli insanlar bence cok saygi duyuyorum
Üçü aldım ama içimde hareket ettiremiyorum çok sıktığım için bir de alırken çok acıdı. İlişkiye girebilenler hakkında ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen baya umutsuzluğa kapılıyorum bu konuda. Zavallı eşime de üzülüyorum.

Back