- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.930
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #253.501
Evet bende o şekilde yaptıktan sonra denemiştim.2 parmakla makas yapıyordum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende o şekilde yaptıktan sonra denemiştim.2 parmakla makas yapıyordum ben
Gevsekken sıkmıyoruz kasları gevşetiyoruz nefes alip idrar yapar gibi bir 10 15 saniye yeterli.Peki bu ters kegeli yaparken kaslar gevşekken sıkıyoruz ya ne kadar süre sıkıyoruz anlık mi biraz sıkmış olarak bekliyor muyuz
Bugün deneyeceğim bunu aynı zamanda önce parmakla yapıp sonra penisi deneyeceğimGevsekken sıkmıyoruz kasları gevşetiyoruz nefes alip idrar yapar gibi bir 10 15 saniye yeterli.
Sonra kasları sıkıyoruz nefes verip idrar tutar gibi. Yine 10 15 saniye ideali. Once daha az sonra arttirabilirsiniz kalça karın kasları oynamayacak pelvik taban kaslarını calistiracagız
İlk gebelik denemelerimde sık ilişkiden kaynaklı ben içde oldum hatta idrarda kan bile geliyordu bir süre biz de aynı şekilde antibiyotik tedavisi aldıkBişey sorucam ya eşli deneme yapıyoruz artık ama bi sorun var sistit olduk ikimizde eşimle balayı sistiti diye bişey varmış 2 hafta ilişki yasağı koydu doktor sizde de olan var mı
Onu nasıl anladınız canm? Bndede akıntı var sankiBişey sorucam ya eşli deneme yapıyoruz artık ama bi sorun var sistit olduk ikimizde eşimle balayı sistiti diye bişey varmış 2 hafta ilişki yasağı koydu doktor sizde de olan var mı
Eger aparatlar ucuzsa bence yeni bi seri al baska renkte. Bence psikolojik olarak yebi bi seyr baslama hissi iyi gelebilir. Eski basarisiz oldugun aparatlari birakmak iyi gelebilir benceAparatlara yeniden dönmek psikolojik olarak da aşırı etkiliyor kaç defa yeniden yeniden başa döndüm penisi yarısına kadar alabiliyorum sanki şimdi aparata başlarsam hiç yol almamış gibi hissedeceğim
İdrar yaparken ağrı oluyordu bi de çay rengi gibi idrar yapıyordumOnu nasıl anladınız canm? Bndede akıntı var sanki
Benimde öyle şimdi doktora gittim bugün de balayı sistiti diye bişey varmış araştırdımİlk gebelik denemelerimde sık ilişkiden kaynaklı ben içde oldum hatta idrarda kan bile geliyordu bir süre biz de aynı şekilde antibiyotik tedavisi aldık
Aparatlar hemen hemen aynı oluyor bildiğim oyle farklı renk var mı aparatEger aparatlar ucuzsa bence yeni bi seri al baska renkte. Bence psikolojik olarak yebi bi seyr baslama hissi iyi gelebilir. Eski basarisiz oldugun aparatlari birakmak iyi gelebilir bence
Anladm kuzum geçmiş olsun. İlk zamanlar oluyormuş bendede akıntı varda gitmeye korkuyorum vajinal muayene yapar diyeİdrar yaparken ağrı oluyordu bi de çay rengi gibi idrar yapıyordum
Aynısıı ya berbat bişeydiİdrar yaparken ağrı oluyordu bi de çay rengi gibi idrar yapıyordum
Akıntı rengi sarımtırak ve yeşilse git canımmAnladm kuzum geçmiş olsun. İlk zamanlar oluyormuş bendede akıntı varda gitmeye korkuyorum vajinal muayene yapar diye
Evet evet tamda öylee boş su iç ve kızılcık suyu önerilmişti.Benimde öyle şimdi doktora gittim bugün de balayı sistiti diye bişey varmış araştırdım
Sarı canm ben ihmal etmeyim ozaman gideyimAkıntı rengi sarımtırak ve yeşilse git canımm
Kendin parmak yapamıyor musun öyle yine bence artık muayeneden korkmaAnladm kuzum geçmiş olsun. İlk zamanlar oluyormuş bendede akıntı varda gitmeye korkuyorum vajinal muayene yapar diye
Evet evet tamda öylee boş su iç ve kızılcık suyu önerilmişti.
Ya sanki hala başkasına izin veremem gibi geliyor birde kendimiz kontrollü yapıyorz ama doktor nasıl yapacak bilemiyorm. 3. Aparat kalınlığında bişey alet galiba doktorda gördmKendin parmak yapamıyor musun öyle yine bence artık muayeneden korkma
Bende hiç doktor muayenesi yaptırmadım da bilmiyorum doktora söylersin olmazsa yeni atlattım diyeYa sanki hala başkasına izin veremem gibi geliyor birde kendimiz kontrollü yapıyorz ama doktor nasıl yapacak bilemiyorm. 3. Aparat kalınlığında bişey alet galiba doktorda gördm