- 20 Aralık 2020
- 17.132
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.481
Aynısıı ya berbat bişeydiİdrar yaparken ağrı oluyordu bi de çay rengi gibi idrar yapıyordum
Akıntı rengi sarımtırak ve yeşilse git canımmAnladm kuzum geçmiş olsun. İlk zamanlar oluyormuş bendede akıntı varda gitmeye korkuyorum vajinal muayene yapar diye
Evet evet tamda öylee boş su iç ve kızılcık suyu önerilmişti.Benimde öyle şimdi doktora gittim bugün de balayı sistiti diye bişey varmış araştırdım
Sarı canm ben ihmal etmeyim ozaman gideyimAkıntı rengi sarımtırak ve yeşilse git canımm
Kendin parmak yapamıyor musun öyle yine bence artık muayeneden korkmaAnladm kuzum geçmiş olsun. İlk zamanlar oluyormuş bendede akıntı varda gitmeye korkuyorum vajinal muayene yapar diye
Evet evet tamda öylee boş su iç ve kızılcık suyu önerilmişti.
Ya sanki hala başkasına izin veremem gibi geliyor birde kendimiz kontrollü yapıyorz ama doktor nasıl yapacak bilemiyorm. 3. Aparat kalınlığında bişey alet galiba doktorda gördmKendin parmak yapamıyor musun öyle yine bence artık muayeneden korkma
Bende hiç doktor muayenesi yaptırmadım da bilmiyorum doktora söylersin olmazsa yeni atlattım diyeYa sanki hala başkasına izin veremem gibi geliyor birde kendimiz kontrollü yapıyorz ama doktor nasıl yapacak bilemiyorm. 3. Aparat kalınlığında bişey alet galiba doktorda gördm
Nefes egzersizi ile yeniden denedim ilk seferde olmayacağını biliyorum ama sanki bu sefer hiç yapamadım başı bile doğru düzgün girmedi aşırı sıktım kendimi acaba nefes egzersizini mi yanlış yapıyorumIlişki öncesinde değil sadece sabah öğle akşam 20 şer kez uygulayın. Ilişki öncesinde de 5 kez yapip 6.da gevşekken nefes alıp kaslarimizi idrar yapar gibi gevsetmisken ilişkiyi deneyin. Takıldığı yerde durup 21 kez nefes al ver yapın hemen vazgeçmeyin. Kaslarınızı alıştırmış oluyorsunuz o vaziyette kalarak.
Sonra 5 pelvik taban yapmaya çalışın önce gevşet sonra sık yapıcaksiniz. 6.da gevsetmisken eşiniz kaldığı yerden ilerlemeye başlasın sizde hafif hafif bel kalça hareketleri yapın aşağı yukarı ama çok hafif olsun.
Ben bu şekilde yendim.
Seni nasıl muayene etti gözle mi? Söylerim bakalm belki gerek yok der ilaç verir sadeceBende hiç doktor muayenesi yaptırmadım da bilmiyorum doktora söylersin olmazsa yeni atlattım diye
Ben kadın doğum doktoruna gittim ilk vajinismus olduğumu söyledim ve baktıramadım vajinal muayene yaptıramadığım için terapiste yönlendirdiSeni nasıl muayene etti gözle mi? Söylerim bakalm belki gerek yok der ilaç verir sadece
Sistit için urolojiye gittim sadece idrar tahlili ve ultrason istediBen kadın doğum doktoruna gittim ilk vajinismus olduğumu söyledim ve baktıramadım vajinal muayene yaptıramadığım için terapiste yönlendirdi
Nefes egzersizi ile yeniden denedim ilk seferde olmayacağını biliyorum ama sanki bu sefer hiç yapamadım başı bile doğru düzgün girmedi aşırı sıktım kendimi acaba nefes egzersizini mi yanlış yapıyorum
Bak en güzel açıklama bu olsa gerek Kesinlıkle bu şekılde yap ama kastığın zaman herşeye engeell o yüzden olmuyorBenim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemlinefesi unutursan kasarsın sakın unutma kolaylıklar dilerim
Muhtemelen fazla heyecan yapmışsındır. Bende öyleydim anlıyorum hemen yapamadım bende parmak egzersizi deniyorsun değil mi?egzersizlerini bitirmeden hemen eşliye geçme. Parmakta iki parmak üst üste olana kadar, dilatorde 4.boy olana kadar eşli denememek daha doğru. Bir kere 7 8 kez üst üste bırakmadan denedim ve hep başarısız oldum. Bir hafta deneyip biraktim 10 gün kadar denemedim bile. Sonra yeniden deneyince oldu.Nefes egzersizi ile yeniden denedim ilk seferde olmayacağını biliyorum ama sanki bu sefer hiç yapamadım başı bile doğru düzgün girmedi aşırı sıktım kendimi acaba nefes egzersizini mi yanlış yapıyorum
Bunu yaptımm tabi arkada müzik falan acmamistim ama bunu yapınca az da olsa oradaki açılmayı hissettim tabi bu çok az dıbelkide daha yeni yaptığım için böyle olduBak en güzel açıklama bu olsa gerek Kesinlıkle bu şekılde yap ama kastığın zaman herşeye engeell o yüzden olmuyor
Parmakla denedim evet ama ben çok sabırsızım parmakla denedikten hemen sonra penise geçiyorum zaten aparat yapmıyorum bugün de sadece parmak deneyeceğim eşsiz nefes egzersizi ile birlikteMuhtemelen fazla heyecan yapmışsındır. Bende öyleydim anlıyorum hemen yapamadım bende parmak egzersizi deniyorsun değil mi?egzersizlerini bitirmeden hemen eşliye geçme. Parmakta iki parmak üst üste olana kadar, dilatorde 4.boy olana kadar eşli denememek daha doğru. Bir kere 7 8 kez üst üste bırakmadan denedim ve hep başarısız oldum. Bir hafta deneyip biraktim 10 gün kadar denemedim bile. Sonra yeniden deneyince oldu.
Her seferinde olmayabiliyor çok normal süreçler bunlar happycim. Denemeye devam et☺
Insan hemen olduğunu görmek istiyor :) parmak egzersizinde iki parmak sonuna kadar oluyor mu?Parmakla denedim evet ama ben çok sabırsızım parmakla denedikten hemen sonra penise geçiyorum zaten aparat yapmıyorum bugün de sadece parmak deneyeceğim eşsiz nefes egzersizi ile birlikte
Evet evet oluyor parmağım sonuna kadar ya birde evleneli 2 sene olacak etraftaki insanlar çocuk da çocuk demeye başladı bende bu hastalığı yenmeden hamile kalmak istemiyorum çok stres yapıyorum o yüzdenInsan hemen olduğunu görmek istiyor :) parmak egzersizinde iki parmak sonuna kadar oluyor mu?
Cok dogru dusunuyorsun yenmeden hamile kalirsan ilerisi icin daha da stres yapabilirsin. Her seyden onemlisi ikinizin ilişkisi. Önce meditasyon tarzı biseyler yapabilirsin rahatlamak için. Duşa girebilirsin. Kafanı boşaltabileceğin ne varsa. Ben tiniminihanimin önerisiyle kendimi fethiyede denizde hayal etmistimEvet evet oluyor parmağım sonuna kadar ya birde evleneli 2 sene olacak etraftaki insanlar çocuk da çocuk demeye başladı bende bu hastalığı yenmeden hamile kalmak istemiyorum çok stres yapıyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?