Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öncesi ayna karşısına geç içini dök konuş kendini cesaretlendir yaparken meditasyon müzikleri aç ya da çok komik videoları aç dizileri aç ben Netflix‘te kaç tane dizi bitirdim öyle hemen kestirip atma benim yapım bu ya da ben yapamam gibi beynimiz öyle bir şey ki ne dersek onu yerine getiriyor olumsuzların yerine olumluları alsın canımm

O kadar doğru söylüyorsun ki beynimizi öyle koşullarıyoruz ki vücudumuz da öyle şekil alıyor, komik film ile nasıl yapıyorsunuz cinsel istek gerekmiyor mu bazı zamanlarda da aşırı isteksizlik oluyor sizde oda oluyor mu

Bence ilk başlarda isteye gerek yok zaten durumdan dolayı bir cinsel isteksizlik mevcut hani ona ders niteliğinde yapıyordum ben ödev bunu yapmam lazım diyerekten tabi isteksizlik hep vardı

Bence ilk başlarda isteye gerek yok zaten durumdan dolayı bir cinsel isteksizlik mevcut hani ona ders niteliğinde yapıyordum ben ödev bunu yapmam lazım diyerekten tabi isteksizlik hep vardı
Ödev gibi bakmayı bende yapıyordum başta terapistim ödev gibi bakma bu çok zevkli birşey zevkini gör öğren daha çok isteyeceksin demişti

Ödev gibi bakmayı bende yapıyordum başta terapistim ödev gibi bakma bu çok zevkli birşey zevkini gör öğren daha çok isteyeceksin demişti
Sonuçta zaten korkuyoruz sürekli kafamızda endişelerimız var bu kafayla zevk odaklanmak bana biraz saçma geliyordu açıkçası tabi sen şu an nasıl biliyorsan öyle yap ama ben ve burdaki bir çok kadın bu şekilde yendi

Merhabalar peki kaç parmakta bitirdiniz en son 2 parmak yeterli olur mu sizce

Başta zevk alıyorum ama sonradan acıyacak diye düşününce hiç olmuyor yapamıyorum birde canım çok kıymetli benim baya cesaret edemiyorum

Peki bu ters kegeli yaparken kaslar gevşekken sıkıyoruz ya ne kadar süre sıkıyoruz anlık mi biraz sıkmış olarak bekliyor muyuz
Gevsekken sıkmıyoruz kasları gevşetiyoruz nefes alip idrar yapar gibi bir 10 15 saniye yeterli.
Sonra kasları sıkıyoruz nefes verip idrar tutar gibi. Yine 10 15 saniye ideali. Once daha az sonra arttirabilirsiniz kalça karın kasları oynamayacak pelvik taban kaslarını calistiracagız

Bişey sorucam ya eşli deneme yapıyoruz artık ama bi sorun var sistit olduk ikimizde eşimle balayı sistiti diye bişey varmış 2 hafta ilişki yasağı koydu doktor sizde de olan var mı

Bugün deneyeceğim bunu aynı zamanda önce parmakla yapıp sonra penisi deneyeceğim

Bişey sorucam ya eşli deneme yapıyoruz artık ama bi sorun var sistit olduk ikimizde eşimle balayı sistiti diye bişey varmış 2 hafta ilişki yasağı koydu doktor sizde de olan var mı
İlk gebelik denemelerimde sık ilişkiden kaynaklı ben içde oldum hatta idrarda kan bile geliyordu bir süre biz de aynı şekilde antibiyotik tedavisi aldık

Aparatlara yeniden dönmek psikolojik olarak da aşırı etkiliyor kaç defa yeniden yeniden başa döndüm penisi yarısına kadar alabiliyorum sanki şimdi aparata başlarsam hiç yol almamış gibi hissedeceğim
Eger aparatlar ucuzsa bence yeni bi seri al baska renkte. Bence psikolojik olarak yebi bi seyr baslama hissi iyi gelebilir. Eski basarisiz oldugun aparatlari birakmak iyi gelebilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…