- 20 Aralık 2020
- 17.132
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.461
Öncesi ayna karşısına geç içini dök konuş kendini cesaretlendir yaparken meditasyon müzikleri aç ya da çok komik videoları aç dizileri aç ben Netflix‘te kaç tane dizi bitirdim öyleŞimdi bir kısmını aldığım için aparatla denerken öyle birşey oluyor ki resmen ağlıyorum yaparken böyle değişik bir yapım var benimde birde bazı dönemlerde sanırım yapamayacakmisim gibi hissediyorum strese sokuyorum kendimi hep her ay bu oluyor neredeyse
O kadar doğru söylüyorsun ki beynimizi öyle koşullarıyoruz ki vücudumuz da öyle şekil alıyor, komik film ile nasıl yapıyorsunuz cinsel istek gerekmiyor muÖncesi ayna karşısına geç içini dök konuş kendini cesaretlendir yaparken meditasyon müzikleri aç ya da çok komik videoları aç dizileri aç ben Netflix‘te kaç tane dizi bitirdim öylehemen kestirip atma benim yapım bu ya da ben yapamam gibi beynimiz öyle bir şey ki ne dersek onu yerine getiriyor olumsuzların yerine olumluları alsın canımm
Bence ilk başlarda isteye gerek yok zaten durumdan dolayı bir cinsel isteksizlik mevcutO kadar doğru söylüyorsun ki beynimizi öyle koşullarıyoruz ki vücudumuz da öyle şekil alıyor, komik film ile nasıl yapıyorsunuz cinsel istek gerekmiyor mubazı zamanlarda da aşırı isteksizlik oluyor sizde oda oluyor mu
Ödev gibi bakmayı bende yapıyordum başta terapistim ödev gibi bakma bu çok zevkli birşey zevkini gör öğren daha çok isteyeceksin demiştiBence ilk başlarda isteye gerek yok zaten durumdan dolayı bir cinsel isteksizlik mevcuthani ona ders niteliğinde yapıyordum ben ödev bunu yapmam lazım diyerekten tabi isteksizlik hep vardı
Sonuçta zaten korkuyoruz sürekli kafamızda endişelerimız var bu kafayla zevk odaklanmak bana biraz saçma geliyordu açıkçası tabi sen şu an nasıl biliyorsan öyle yap ama ben ve burdaki bir çok kadın bu şekilde yendiÖdev gibi bakmayı bende yapıyordum başta terapistim ödev gibi bakma bu çok zevkli birşey zevkini gör öğren daha çok isteyeceksin demişti
Merhabalar peki kaç parmakta bitirdiniz en son 2 parmak yeterli olur mu sizceBende parmak egzersizi ile yendim aparat yapamayan azınlık gruptanim:) ama mesela hala yanma oluyor bende yine de korkutmuyor en fazla ne olabileceğini gördüm.
Benimde basta yarıya kadar oluyordu. Şu şekilde yendim nefes kegel egzersizi yapiyorum her gun sabah öğle akşam 20 kez.
Ters kegel diyoruz buna. Kegel egzersizi idrar tutamama sorunundan sebep bulunmuş dolayısıyla kasları gevşetmek değil sıkılaştırmak içindir. Normal kegel yapılmaz vajinusmusta. Ters kegel yapıyoruz ki gevşetelim. Nefes alıyoruz ve idrar yapar gibi pelvik taban kaslarımizi gevşetiyoruz nefes veriyoruz idrar tutar gibi sıkıyoruz. Gun icinde bunu yapıyoruz. Ilişki ya da parmak egzersizi öncesi de 5 kez yapıyoruz 6.da nefes alıp kaslar gevşek pozisyondayken ıkınarak parmak egzersizi yapıyoruz ya da ilişki deniyoruz.
Yarıda kaldığı yerde hemen bırakmıyoruz. 21 kez nefes al ver yapip o şekilde 5 kegel yapmaya gayret ediyoruz sonra eşimiz devam etmeli. Bizde hafif hafif bel kalça hareketlerile ile asagi yukarı yaparak kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Misyoner pozisyonunda bu şekilde yendim ben.
Isim vermek doğru mu bilemiyorum ama Dr Selcen Bahadır var instagraminda canlı yayınları da oluyor . Ters kegeli ondan öğrenmiştim ben. Sizde takip edebilirsiniz.
Başta zevk alıyorum ama sonradan acıyacak diye düşününce hiç olmuyor yapamıyorum birde canım çok kıymetli benim baya cesaret edemiyorumSonuçta zaten korkuyoruz sürekli kafamızda endişelerimız var bu kafayla zevk odaklanmak bana biraz saçma geliyordu açıkçası tabi sen şu an nasıl biliyorsan öyle yap ama ben ve burdaki bir çok kadın bu şekilde yendi
2 parmakla makas yapıyordum benMerhabalar peki kaç parmakta bitirdiniz en son 2 parmak yeterli olur mu sizce
Üst üste iki parmak yapmıştım ben en son. Sonrasında ilişki oldu tabi en önemlisi o zorlandığı yerde vazgeçmemek bırakabilmek kendini☺Merhabalar peki kaç parmakta bitirdiniz en son 2 parmak yeterli olur mu sizce
Evet bende o şekilde yaptıktan sonra denemiştim.2 parmakla makas yapıyordum ben
Gevsekken sıkmıyoruz kasları gevşetiyoruz nefes alip idrar yapar gibi bir 10 15 saniye yeterli.Peki bu ters kegeli yaparken kaslar gevşekken sıkıyoruz ya ne kadar süre sıkıyoruz anlık mi biraz sıkmış olarak bekliyor muyuz
Bugün deneyeceğim bunu aynı zamanda önce parmakla yapıp sonra penisi deneyeceğimGevsekken sıkmıyoruz kasları gevşetiyoruz nefes alip idrar yapar gibi bir 10 15 saniye yeterli.
Sonra kasları sıkıyoruz nefes verip idrar tutar gibi. Yine 10 15 saniye ideali. Once daha az sonra arttirabilirsiniz kalça karın kasları oynamayacak pelvik taban kaslarını calistiracagız
İlk gebelik denemelerimde sık ilişkiden kaynaklı ben içde oldum hatta idrarda kan bile geliyordu bir süre biz de aynı şekilde antibiyotik tedavisi aldıkBişey sorucam ya eşli deneme yapıyoruz artık ama bi sorun var sistit olduk ikimizde eşimle balayı sistiti diye bişey varmış 2 hafta ilişki yasağı koydu doktor sizde de olan var mı
Onu nasıl anladınız canm? Bndede akıntı var sankiBişey sorucam ya eşli deneme yapıyoruz artık ama bi sorun var sistit olduk ikimizde eşimle balayı sistiti diye bişey varmış 2 hafta ilişki yasağı koydu doktor sizde de olan var mı
Eger aparatlar ucuzsa bence yeni bi seri al baska renkte. Bence psikolojik olarak yebi bi seyr baslama hissi iyi gelebilir. Eski basarisiz oldugun aparatlari birakmak iyi gelebilir benceAparatlara yeniden dönmek psikolojik olarak da aşırı etkiliyor kaç defa yeniden yeniden başa döndüm penisi yarısına kadar alabiliyorum sanki şimdi aparata başlarsam hiç yol almamış gibi hissedeceğim
İdrar yaparken ağrı oluyordu bi de çay rengi gibi idrar yapıyordumOnu nasıl anladınız canm? Bndede akıntı var sanki
Benimde öyle şimdi doktora gittim bugün de balayı sistiti diye bişey varmış araştırdımİlk gebelik denemelerimde sık ilişkiden kaynaklı ben içde oldum hatta idrarda kan bile geliyordu bir süre biz de aynı şekilde antibiyotik tedavisi aldık
Aparatlar hemen hemen aynı oluyor bildiğim oyle farklı renk var mı aparatEger aparatlar ucuzsa bence yeni bi seri al baska renkte. Bence psikolojik olarak yebi bi seyr baslama hissi iyi gelebilir. Eski basarisiz oldugun aparatlari birakmak iyi gelebilir bence
Anladm kuzum geçmiş olsun. İlk zamanlar oluyormuş bendede akıntı varda gitmeye korkuyorum vajinal muayene yapar diyeİdrar yaparken ağrı oluyordu bi de çay rengi gibi idrar yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?