- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.441
Kuzum ilk Aparatlarla eşimle birlikte çalışıyoruz her ilişki sırasında daha sonra nefes egzersizleriyle yapıyorum. Yarısı giriyor nefes aldıkça hepsi giriyor bende 1 aydır ilişkiye girmiyorum kürtaj oldum adet kanamm oluyorSiz bu aşamada neler yaptınız peki yarısı olunca hepsi olur diyordum önceden şimdi yarısı oldu bu seferde hepsi olmayacak diye düşünüyorum
Bana göre Aparta daha iyi kuzum eğer parmakla denemek istersen deneyebilirsinAparatla denemek beni daha çok korkutuyor parmakla denesem acaba bende aynı etki olur mu
Mesala müzik açabilirsin sevdiğin derince gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibiPeki o sırada nasıl nefes egzersizi yapıyorsunuz ben o sırada dikkatimi veremiyorum da
Böyle de deneyeceğimMesala müzik açabilirsin sevdiğin derince gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi
Bende parmak egzersizi ile yendim aparat yapamayan azınlık gruptanim:) ama mesela hala yanma oluyor bende yine de korkutmuyor en fazla ne olabileceğini gördüm.Kızlar bende yaklaşık 2 buçuk senedir bu haftalık la mücadele ediyorum dilator ile çok denedim doktor desteğiyle ama bir süre sonra yapamadım bıraktım parmakla yaptım şimdi yarısını alabiliyorum ama aşırı yanma ve batma oluyor ilerlemiyor gerisi sadece bir kere ilerledi biraz onda da hemen korkup geri çekildim bir daha da olmadı sizler nasıl yendiniz benim gibi olan varmı
Merhaba özlem sende bi üste yazdığım mesaja bakar misin yarim kalınca nasil yendiğimi anlatmistimKizlar merhaba,
10 cmlik aparati tamamen almayi basaramadim ama esimle denemelere gectik. Hala penis girmeye basliyor ama bir sureden sonra girmiyor gibi. bir de aparatla baya denememe ragmen hala hic kanamam olmadi. Kizlik zari ne kadar derinde bulunuyor ne kadar girmesi gerekiyor ?
Çok teşekkür ederim sizde de yanma oldu mu peki ters kegele de bakacağım mutlakaBende parmak egzersizi ile yendim aparat yapamayan azınlık gruptanim:) ama mesela hala yanma oluyor bende yine de korkutmuyor en fazla ne olabileceğini gördüm.
Benimde basta yarıya kadar oluyordu. Şu şekilde yendim nefes kegel egzersizi yapiyorum her gun sabah öğle akşam 20 kez.
Ters kegel diyoruz buna. Kegel egzersizi idrar tutamama sorunundan sebep bulunmuş dolayısıyla kasları gevşetmek değil sıkılaştırmak içindir. Normal kegel yapılmaz vajinusmusta. Ters kegel yapıyoruz ki gevşetelim. Nefes alıyoruz ve idrar yapar gibi pelvik taban kaslarımizi gevşetiyoruz nefes veriyoruz idrar tutar gibi sıkıyoruz. Gun icinde bunu yapıyoruz. Ilişki ya da parmak egzersizi öncesi de 5 kez yapıyoruz 6.da nefes alıp kaslar gevşek pozisyondayken ıkınarak parmak egzersizi yapıyoruz ya da ilişki deniyoruz.
Yarıda kaldığı yerde hemen bırakmıyoruz. 21 kez nefes al ver yapip o şekilde 5 kegel yapmaya gayret ediyoruz sonra eşimiz devam etmeli. Bizde hafif hafif bel kalça hareketlerile ile asagi yukarı yaparak kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Misyoner pozisyonunda bu şekilde yendim ben.
Isim vermek doğru mu bilemiyorum ama Dr Selcen Bahadır var instagraminda canlı yayınları da oluyor . Ters kegeli ondan öğrenmiştim ben. Sizde takip edebilirsiniz.
Normal kegel ile ters kegel arasındaki fark nedir peki ayni gibi ikisi deÇok teşekkür ederim sizde de yanma oldu mu peki ters kegele de bakacağım mutlaka
Bende yanma hala devam ediyor 22 mart tarihinde yenmiştim. Bazen enfeksiyon sebepli de olabiliyormuş doktora gidicem ama korkutmuyor artik beni. Dayanılmayacak düzeyde değilÇok teşekkür ederim sizde de yanma oldu mu peki ters kegele de bakacağım mutlaka
Ters kegelde önce gevşetiyoruz sonra sıkıyoruz. Normal kegelde önce sık sonra gevşet yapılıyor.Normal kegel ile ters kegel arasındaki fark nedir peki ayni gibi ikisi de
Evet aradaki farkı öğrenince daha mantıklı olduğu anlaşılıyor bende doktor tedavisi aldım ama hiç ters kegel duymamıştım normal kegel yapmamı söylemiştiTers kegelde önce gevşetiyoruz sonra sıkıyoruz. Normal kegelde önce sık sonra gevşet yapılıyor.
Dr Selcen Bahadır normal kegelin vaji de ise yaramayacağını söylüyor çünkü orada kasları güçlendirmiş oluyoruz bizim amacımız kasları gevşetmeye alıştırmak. Idrar kaçırma tedavisi için bulunmuş kegel amaç kasları güçlendirmek oluyor onda. Ve yine vaji de 300 kez filan yapilmaz bu egzersiz. Sabah öğle akşam 20 kez sadece. Ve ilişki öncesi 5 kez. Yarım kalırsa yine 5 kez. Bu kadar.
Ben cinsel terapi aldim böyle öğrendim diğer türlü deneyip yarim kaldiysa bir de böyle deneyin derim.
Bendeki yanma çok oluyor penis zorluyor sanki baskı gibiBende yanma hala devam ediyor 22 mart tarihinde yenmiştim. Bazen enfeksiyon sebepli de olabiliyormuş doktora gidicem ama korkutmuyor artik beni. Dayanılmayacak düzeyde değil
Çok bilinmiyor maalesef bahsettiğim doktor cinsel eğitimler alan cinsel tıp derneğini kuran bir doktor instagramina bakabilirsiniz. Her doktor bilmiyor.Evet aradaki farkı öğrenince daha mantıklı olduğu anlaşılıyor bende doktor tedavisi aldım ama hiç ters kegel duymamıştım normal kegel yapmamı söylemişti
İmstagramdan takip ettim hemen çok teşekkür ederim hemen bugün hatta deneyeceğim ilişki öncesindeÇok bilinmiyor maalesef bahsettiğim doktor cinsel eğitimler alan cinsel tıp derneğini kuran bir doktor instagramina bakabilirsiniz. Her doktor bilmiyor.
Yanmayla birlikte baskı hissi sizinki ilk zamanlar oluyor sonra o geçiyor. O an dayanmaya çalışın sadece inanın devami yok. Bi baskı hissediceksiniz birkaç ilişki sürebilir azalarak. Sonra rahatsiz etmeyecek seviyeye iniyor. Zamanla da tamamen geçiyormuş.
Ilişki öncesinde değil sadece sabah öğle akşam 20 şer kez uygulayın. Ilişki öncesinde de 5 kez yapip 6.da gevşekken nefes alıp kaslarimizi idrar yapar gibi gevsetmisken ilişkiyi deneyin. Takıldığı yerde durup 21 kez nefes al ver yapın hemen vazgeçmeyin. Kaslarınızı alıştırmış oluyorsunuz o vaziyette kalarak.İmstagramdan takip ettim hemen çok teşekkür ederim hemen bugün hatta deneyeceğim ilişki öncesinde
Hani genellikle çoğumuz ida tekrardan çalışma şevki ve motive kazandırdığı için aparatlar o yüzden dedim zaten nasıl yapacağını biliyorsun neden başa dönesin ki Şahsen ben aparat olmasaydı hayatta başaramazdımAparatlara yeniden dönmek psikolojik olarak da aşırı etkiliyor kaç defa yeniden yeniden başa döndüm penisi yarısına kadar alabiliyorum sanki şimdi aparata başlarsam hiç yol almamış gibi hissedeceğim
Şimdi bir kısmını aldığım için aparatla denerken öyle birşey oluyor ki resmen ağlıyorum yaparken böyle değişik bir yapım var benimde birde bazı dönemlerde sanırım yapamayacakmisim gibi hissediyorum strese sokuyorum kendimi hep her ay bu oluyor neredeyseHani genellikle çoğumuz ida tekrardan çalışma şevki ve motive kazandırdığı için aparatlar o yüzden dedim zaten nasıl yapacağını biliyorsun neden başa dönesin ki Şahsen ben aparat olmasaydı hayatta başaramazdım
Sen büyük bir kısmını halletmişsin bile sadece biraz daha cesaret lazım belli bir kısmı olmuş diğer kısmı için o şekilde beklemek acele etmemek Gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken ıkınıp eşime milim milim devam etmesini söylemiştim ben böyle yendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?