Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki teşekkürler o zaman alacam yapacak bişey yok teşekkür ederim cevap verdiğin için yani aynı hüsrana uğramaktan korkuyorum sadece hayırlı akşamlar
Hayırr hayırrr bu sefer daha bilinçli olcaksın zararın neresinden dönersek kâr bizim için canım

O oezlem31 bak burda eşli deneme notları var aparatları tam anlamıyla rahat alına kadar bence eşli denemeye geçmeyin motiveniZ düşebilir.
Yarısı girip diğer kısmı için o şekilde biraz bekleyin ve nefes alın verin ıkınıp eşiniz devam etsiin hymene de takılmayın o yokmuş gibi düşünün İster istemez beyniniz ona takılı kalıyor ve ilişki odaklanamıyorsunuz

Ne yaptin bitti mi hepsi? Ben 2de kaldim maalesef

10 cmlik en büyük boy mu sizde? benim aldığım aparatlar, 7 ,9, 12,14 diye gidiyor. Ben ancak ilkini tam alabiliyorum daha.

Kızlar hala 2. aparattayım, birşey soracağım, ittirirken ıkın diyorsunuz ya, ben ıkındığım zaman aparat daha çok dışarı doğru itiliyor sanki ama içeri gireceğine.
Aparat dışarı doğru gibi çıkabilir ama amaç zaten senin ittirmen hani herkesin dediği önerdiği egzersiz bu canım bence sen ittirmede endişe hissediyorsun gibi

Evet endişe ediyorum tabi, çok acıyacak diye ittiremiyorum fazla zorlamıyorum sanki
Etme etme araya zaman girmesine izin verme bak 1.ve 2.aparatlar yaptın sorun yok biraz daha cesaret ittir korkma kapalı bir yer değil ki sonuçta yanlış anlama senın için diyorum

Etme etme araya zaman girmesine izin verme bak 1.ve 2.aparatlar yaptın sorun yok biraz daha cesaret ittir korkma kapalı bir yer değil ki sonuçta yanlış anlama senın için diyorum
olur mu hiç niye yanlış anlayayım, yazdığınız her kelimeyi defalarca okuyorum, çok değerli benim için.

olur mu hiç niye yanlış anlayayım, yazdığınız her kelimeyi defalarca okuyorum, çok değerli benim için.
Kuzu bi cesaret deyip ittiğinde kafan rahatlayacak öyle düşün inan o rahatlık dünyaya bedel. Aparatlar hep aynı mantık sadece senin boylarına bakınca gözün korkuyor, korkmasın rahat ol nefes al verirken it

Kızlar bende yaklaşık 2 buçuk senedir bu haftalık la mücadele ediyorum dilator ile çok denedim doktor desteğiyle ama bir süre sonra yapamadım bıraktım parmakla yaptım şimdi yarısını alabiliyorum ama aşırı yanma ve batma oluyor ilerlemiyor gerisi sadece bir kere ilerledi biraz onda da hemen korkup geri çekildim bir daha da olmadı sizler nasıl yendiniz benim gibi olan varmı

Sana burada hemen hemen herkesin önereceği şey canım aparatlara yeniden başlaman ve asla ara vermeden ısrarla devam etmen
Nefes Kegel egzersizlerini yapman çok şeyi kolaylaştıracak

Sana burada hemen hemen herkesin önereceği şey canım aparatlara yeniden başlaman ve asla ara vermeden ısrarla devam etmen
Nefes Kegel egzersizlerini yapman çok şeyi kolaylaştıracak
Aparatlara yeniden dönmek psikolojik olarak da aşırı etkiliyor kaç defa yeniden yeniden başa döndüm penisi yarısına kadar alabiliyorum sanki şimdi aparata başlarsam hiç yol almamış gibi hissedeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…