- 20 Aralık 2020
- 17.132
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.421
Hayırr hayırrr bu sefer daha bilinçli olcaksın zararın neresinden dönersek kâr bizim için canımPeki teşekkürler o zaman alacam yapacak bişey yokteşekkür ederim cevap verdiğin için yani aynı hüsrana uğramaktan korkuyorum sadece hayırlı akşamlar
İnşallah canım benim tekrar teşekkür ederimHayırr hayırrr bu sefer daha bilinçli olcaksın zararın neresinden dönersek kâr bizim için canım
Rica ederim kuzum tekrar aparatın gelince yaZ burdakı mesajları hep okuİnşallah canım
İnşallah canım benim tekrar teşekkür ederim
Kizlar merhaba,
10 cmlik aparati tamamen almayi basaramadim ama esimle denemelere gectik. Hala penis girmeye basliyor ama bir sureden sonra girmiyor gibi. bir de aparatla baya denememe ragmen hala hic kanamam olmadi. Kizlik zari ne kadar derinde bulunuyor ne kadar girmesi gerekiyor ?
Aşağıda yazdıklarımı birebir uygulaa canımm
size şöyle sıralayım
1) en baştan aparatlara başla 10 dk ara ile daha sonra 4.olan aparatla en iyi egzersizlerini yap ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve aparatı içinde rahat 20dk kadar beklet ben uyuştrucu krem sprey kullanmadım
2) Sen bu egzersizlerini yaparken eşin hazırlansın aparatı çıkarıp direk eşli denemeye geçin aparat sayesinde esneme yapıyor.
3) Eşine izin ver müdahele etme ona güvenmelisin aparatla nasıl yaptıysan aynı öyle hatta aparat daha zor eşli deneme daha kolay
4) Yarıya kadar oldu ama devamı olmadı dediğin yerde acele etmek yok o şekılde bekleyin sonra sen deriin nefes al nefesi verirken hafif ıkın ve eşin devam etmeli bal gör olacak ve kendine hep olumlu olumlamalar yap ben vajınusmusu yendim başardım harikaayım de sen bunlarla devam et güzel haberlerini bekliyorum
O oezlem31 bak burda eşli deneme notları var aparatları tam anlamıyla rahat alına kadar bence eşli denemeye geçmeyin motiveniZ düşebilir.Yatak ucuna geliyorsun kalçanı yüksek tutmaya çalış eş ayakta ayaklarını istersen eşinin beline sararabilir yada küçük tabure alıp ayaklarına koyabilirsiniz.Bu şekilde kasılma daha az oluyor. Takıldıgın duvar hissi diye adlandırdığın yerde bekle acele etmeden sık bırak yapıp nefes egzersizleriyle destekleyip tamamlamaya çalışın zaten %80 ni bitmiş bu işin
Birde giriş olurken kalçaya eğimli olmalı giriş direk değil benim hep kullandığım bir emoji varbunu göz önüne getirin
Ne yaptin bitti mi hepsi? Ben 2de kaldim maalesefBugün üçüncü aparatı aldım ben ama bir şey sormak istiyorum. Aparatları denerken içinde hareket ettirmek gerekiyor mu? Ben açıkçası özellikle iki ve üçü hareket ettiremiyorum öyle ki geri çıkarırken bile kasıyorum. Bu şekilde eşli denemede başarılı olamam diye düşünüyorum. Bu konuyu aşmak için ne yapmam gerekiyor tam olarak?
10 cmlik en büyük boy mu sizde? benim aldığım aparatlar, 7 ,9, 12,14 diye gidiyor. Ben ancak ilkini tam alabiliyorum daha.Kizlar merhaba,
10 cmlik aparati tamamen almayi basaramadim ama esimle denemelere gectik. Hala penis girmeye basliyor ama bir sureden sonra girmiyor gibi. bir de aparatla baya denememe ragmen hala hic kanamam olmadi. Kizlik zari ne kadar derinde bulunuyor ne kadar girmesi gerekiyor ?
Aparat dışarı doğru gibi çıkabilir ama amaç zaten senin ittirmen hani herkesin dediği önerdiği egzersiz bu canım bence sen ittirmede endişe hissediyorsun gibiKızlar hala 2. aparattayım, birşey soracağım, ittirirken ıkın diyorsunuz ya, ben ıkındığım zaman aparat daha çok dışarı doğru itiliyor sanki ama içeri gireceğine.
Evet endişe ediyorum tabi, çok acıyacak diye ittiremiyorum fazla zorlamıyorum sankiAparat dışarı doğru gibi çıkabilir ama amaç zaten senin ittirmen hani herkesin dediği önerdiği egzersiz bu canım bence sen ittirmede endişe hissediyorsun gibi
Etme etme araya zaman girmesine izin verme bak 1.ve 2.aparatlar yaptın sorun yok biraz daha cesaret ittir korkma kapalı bir yer değil ki sonuçta yanlış anlama senın için diyorumEvet endişe ediyorum tabi, çok acıyacak diye ittiremiyorum fazla zorlamıyorum sanki
olur mu hiç niye yanlış anlayayım, yazdığınız her kelimeyi defalarca okuyorum, çok değerli benim için.Etme etme araya zaman girmesine izin verme bak 1.ve 2.aparatlar yaptın sorun yok biraz daha cesaret ittir korkma kapalı bir yer değil ki sonuçta yanlış anlama senın için diyorum
Kuzu bi cesaret deyip ittiğinde kafan rahatlayacak öyle düşün inan o rahatlık dünyaya bedel. Aparatlar hep aynı mantık sadece senin boylarına bakınca gözün korkuyor, korkmasın rahat ol nefes al verirken itolur mu hiç niye yanlış anlayayım, yazdığınız her kelimeyi defalarca okuyorum, çok değerli benim için.
Sana burada hemen hemen herkesin önereceği şey canım aparatlara yeniden başlaman ve asla ara vermeden ısrarla devam etmenKızlar bende yaklaşık 2 buçuk senedir bu haftalık la mücadele ediyorum dilator ile çok denedim doktor desteğiyle ama bir süre sonra yapamadım bıraktım parmakla yaptım şimdi yarısını alabiliyorum ama aşırı yanma ve batma oluyor ilerlemiyor gerisi sadece bir kere ilerledi biraz onda da hemen korkup geri çekildim bir daha da olmadı sizler nasıl yendiniz benim gibi olan varmı
Aparatlara yeniden dönmek psikolojik olarak da aşırı etkiliyor kaç defa yeniden yeniden başa döndüm penisi yarısına kadar alabiliyorum sanki şimdi aparata başlarsam hiç yol almamış gibi hissedeceğimSana burada hemen hemen herkesin önereceği şey canım aparatlara yeniden başlaman ve asla ara vermeden ısrarla devam etmen
Nefes Kegel egzersizlerini yapman çok şeyi kolaylaştıracak
Kotu düşünme kuzum herşey çok güzel olacakAparatlara yeniden dönmek psikolojik olarak da aşırı etkiliyor kaç defa yeniden yeniden başa döndüm penisi yarısına kadar alabiliyorum sanki şimdi aparata başlarsam hiç yol almamış gibi hissedeceğim
Kotu düşüncelerle kafanı. Doldurma kuzucum rahat ol sadece biticekSüre uzayınca yada böyle en başa dönmüş gibi olunca gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum hiç olmayacakmış gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?