- 20 Aralık 2020
- 17.133
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.161
Yapacapın taktik bu bebek yağı yada ultrosan jelide kullanabilrisn L Lavanta123Benim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemlinefesi unutursan kasarsın sakın unutma kolaylıklar dilerim
Zaten aynen bu yazdığınızı okuyup uygulamıştım ve bu sayede biraz da olsa ilerleyebildim. Gül ve mum olayıYapacapın taktik bu bebek yağı yada ultrosan jelide kullanabilrisn L Lavanta123
Zaten oraya geçtikten sonra sonsuz boşluk oradaki kasları kullanmayı öğreniyorsun bu egzersizler sayesinde Yarısına kadar oldu ve diğer yarısı içinde gene nefesimizi alıyoruz nefes verirken ıkınıp ittiriyoruz başka hiç birşeye gerek yokZaten aynen bu yazdığınızı okuyup uygulamıştım ve bu sayede biraz da olsa ilerleyebildim. Gül ve mum olayıVajinamı incelediğimde böyle nefes alınca açıldığı gördüm ve biraz da olsa cesaretlendim . Bugün çok az 1.yi aldım ama ilerletemedim . Birşeye değdi sanki sızı oldu bi anda . Bu ne olabilir yada ne yapmam lazım o durumda ?
Zaten oraya geçtikten sonra sonsuz boşluk oradaki kasları kullanmayı öğreniyorsun bu egzersizler sayesinde Yarısına kadar oldu ve diğer yarısı içinde gene nefesimizi alıyoruz nefes verirken ıkınıp ittiriyoruz başka hiç birşeye gerek yokyaparsınnn Sakın ara verme devam et böyle
Nefes ve kegel egzersizleri çok güzel açılma sağlıyor. 5 kez kegel yapip 6.da nefes alırken kaslarinizi idrar yapar gibi gevsetmisken aparatı ittirin. 6.da nefes alıp yine gevşek vaziyetteyken ıkının bu daha kolay açılma sağlar .Zaten aynen bu yazdığınızı okuyup uygulamıştım ve bu sayede biraz da olsa ilerleyebildim. Gül ve mum olayıVajinamı incelediğimde böyle nefes alınca açıldığı gördüm ve biraz da olsa cesaretlendim . Bugün çok az 1.yi aldım ama ilerletemedim . Birşeye değdi sanki sızı oldu bi anda . Bu ne olabilir yada ne yapmam lazım o durumda ?
Pardon
Daha önce jinekolojik muayene oldun mu baktılar mı herhangi bir fizyolojik sorun olup olmadığına canım ?Tam dediğim yerde beyaz bi duvar gibi bişey var yani nasıl anlatsam . Sanki vajinamın alt kısmında ve üst kısmında delik var tam ortada beyaz şeffaf bi duvar gibi bişey . Vajina deliğimi ortadan ayırmış gibi.onu görünce biraz tırstım açıkçası herkeste var mı acaba normal mi ?
Evet oldum dr gayet normal sadece sağ kısım biraz kalın dedi ama bi sorun olmaz dediDaha önce jinekolojik muayene oldun mu baktılar mı herhangi bir fizyolojik sorun olup olmadığına canım ?
Tamam endişe etme o halde canım egzersizlere devam edersin bir kaç sayfa gerilerine git başaran arkadaşların öykülerini okursun daha iyi adapte olursunEvet oldum dr gayet normal sadece sağ kısım biraz kalın dedi ama bi sorun olmaz dedi
Bi arkadaş o anlattığım yere pelvik kasları dedi orayı geçince rahat oluyormuş galibaTamam endişe etme o halde canım egzersizlere devam edersin bir kaç sayfa gerilerine git başaran arkadaşların öykülerini okursun daha iyi adapte olursun
Bişey daha sorabilir miyim ? Nefes alıp ıkınıp verirken vajinamdan beyazımsı bi su geliyor akıyor bu normal mi çok ıkındıpım için mi oluyor acabaTamam endişe etme o halde canım egzersizlere devam edersin bir kaç sayfa gerilerine git başaran arkadaşların öykülerini okursun daha iyi adapte olursun
Normal akıntı kalıntılarıdır kullandığın kayganlaştırıcıdırBişey daha sorabilir miyim ? Nefes alıp ıkınıp verirken vajinamdan beyazımsı bi su geliyor akıyor bu normal mi çok ıkındıpım için mi oluyor acaba
Normal bence bende de oluyodu, ikinmaktan kaynaklıdır diye düşünüyorumBişey daha sorabilir miyim ? Nefes alıp ıkınıp verirken vajinamdan beyazımsı bi su geliyor akıyor bu normal mi çok ıkındıpım için mi oluyor acaba
Süper gidiyorsun artık sen de son düzlükdesin canım hadi inşAllah az kaldı4. aparatla çalışıyorum, şimdiye kadar hiç eşime yaptıramamıştım ya daha çok kastım ya da çok korktum. Ama bugün 4. aparatı eşime yaptırabildim sanırım kontrolü yavaş yavaş eşime bırakabiliyorum çok mutluyum. Benim için de mutlu son yaklaşıyor hissediyorum.
İnşallah, Allah hepimize bu illetten bir an önce kurtulmayı nasip etsin.Süper gidiyorsun artık sen de son düzlükdesin canım hadi inşAllah az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?