- 11 Mart 2022
- 290
- 293
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.021
Ben yatak ucunda yapıyorum hem ne kadar aldığımı görüyorum popomun altına yastık koyuyorum bende üste yapamadım cesaret edemiyorum henüzMesela hangi pozisyon daha rahat yeniler için üstte diyorlar ama bn ondada baskı hissediyorum
kan fln gelmiyor di mi?umudunu kaybetme ben 2 ve 3 1 ay da anca yaptım herkesin farklı oluyor sık sık egzersiz yapmaya çalış kaldığın yerde nefes alıp ver ıkınarak tekrar dene
Gelmıyor. Cunku kasmadan sakince yavas yavas kontrollu yapıyorsun o yuzden gelmıyor. Ben 4 u yapmama ragmen eşlide azıcık geldı. Oyle kan akması fılan da yok bunları dusunme aparatlara odaklan canımkan fln gelmiyor di mi?
kafandakı bu düşünceler seni yanlış yönlendiriyor o yüzden bence aparata tam adapte olmuyorsun bırak bunları at kafandan şimdiye kadar yaptın gelmedi değil mi olsa bile o senin canını acıtmaz herkesin fizyolojik yapısı aynı da değil kuzum ama çoğunlukla esnek zatenkan fln gelmiyor di mi?
Evet nedense kan gelecek ve dizlerim tutöayacak gibi hissediyorum, her ilerlemede acaba kan gelir mi diye korka korka yapıyorum haklısın. Kontrolllü ilerlediğim için gelmez evet gelse gelirdi, bunu düşünmemeye çalışıcam artık.kafandakı bu düşünceler seni yanlış yönlendiriyor o yüzden bence aparata tam adapte olmuyorsun bırak bunları at kafandan şimdiye kadar yaptın gelmedi değil mi olsa bile o senin canını acıtmaz herkesin fizyolojik yapısı aynı da değil kuzum ama çoğunlukla esnek zaten
Benim ne 4. Dilatörde ne eşli de kanamam olmadı kontrollü ve gevşeterek yapınca bişey olmuyorkan fln gelmiyor di mi?
Evet benim oluyordu şuan eşli de de oluyor ama alışınca geçiyor o his merak etmepeki bu akşamlık son bir soru, ilerlerken, kalça tarafınıza sanki arkadan arkadan bir baskı oluor mu?
Yani o an kastıgın ıcın oyle hissediyorsundur belkı ama tavsiyem o kadar da dinleme kendını. Sadece aparatı yap alısacaksınpeki bu akşamlık son bir soru, ilerlerken, kalça tarafınıza sanki arkadan arkadan bir baskı oluor mu?
Bende yatakucu denedm en çok o rahat gibi ama üstte şöyle denedm önce aparat sonra yatakucu eşli yani sonrasında üstte denersen o esneklikle daha rahat oldu bnde ilk yaptım korkuyodm bu şekilde denedm rahat oldu kontrol sende olduğu için bi tık daha iyi de cesaret konusunda bende geriliyorm başta olacakmı diyeBen yatak ucunda yapıyorum hem ne kadar aldığımı görüyorum popomun altına yastık koyuyorum bende üste yapamadım cesaret edemiyorum henüz
Bende de hala devam ediyor canm o çok normalmiş herkeste oluyo anladığm kadarıyla ama zamanla aşacağızpeki bu akşamlık son bir soru, ilerlerken, kalça tarafınıza sanki arkadan arkadan bir baskı oluor mu?
Bilmiyorum ben cesaret edemiyorum galiba aparat bende yapıyorum eşliden önce ama üstte kendim yapamıyorum. Yarıya kadar oluyor sonra gitmiyor yatak ucu yapabiliyorum. ŞimdilikBende yatakucu denedm en çok o rahat gibi ama üstte şöyle denedm önce aparat sonra yatakucu eşli yani sonrasında üstte denersen o esneklikle daha rahat oldu bnde ilk yaptım korkuyodm bu şekilde denedm rahat oldu kontrol sende olduğu için bi tık daha iyi de cesaret konusunda bende geriliyorm başta olacakmı diye
Yatakucundan sonra bir dene dediğim gibi bnce esniyor ya daha kolay ilke göre ilk bnde o şekil yapamadm sonradan böle yapınca olmuştu. Bide bu kayganlaştıcıyla aparatı bırakmak var nasıl olacaksaBilmiyorum ben cesaret edemiyorum galiba aparat bende yapıyorum eşliden önce ama üstte kendim yapamıyorum. Yarıya kadar oluyor sonra gitmiyor yatak ucu yapabiliyorum. Şimdilik
Ya dün ben yatak ucundan sonra denedim yine olmadı zamanla yapabilirim belki evet ya kayganlaştırıcız asla yapamam gibi geliyorYatakucundan sonra bir dene dediğim gibi bnce esniyor ya daha kolay ilke göre ilk bnde o şekil yapamadm sonradan böle yapınca olmuştu. Bide bu kayganlaştıcıyla aparatı bırakmak var nasıl olacaksa
Zamanla olur ozaman çok da zorlamaya gerek yok. Bnde yapamam hatta aparatı bile bırakmam zor gibi ama bakalmYa dün ben yatak ucundan sonra denedim yine olmadı zamanla yapabilirim belki evet ya kayganlaştırıcız asla yapamam gibi geliyor
TebriklerKızlar merhaba herkese sizce ne durumdayımuzun zamandır takip ediyorum bu konuyu yazılanları evliliğimin 8. Ayindayim ve ilk başlarda aşırı bacak kasılmaları ilişkiye izin vermeme kendimi geri çekme bazen de korkudan elleri ayakları uyuşan biriydim. Ama çok güzel bişey oldu penisi içime alabildim ve sanki iki bogumdan geçtiğini iki kere açıldığını hissettim ve hiç acı ağrı hiç bişey yaşamadım çok şaşırdım o an biraz tedirgin oldum sadce ama çok mutlu oldum inancımı hiç kaybetmemiştim sanki daha çok güçlendim. Not olarak eklemek istiyorum şimdiye kadar hicbirsey kullanmadım parmak aparat krem sadece eşli deneme yoluyla yaptık biz sizce ne oldu şimdi ne durumdayım daha önce yaşayanlar bilgi verebilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?