- 20 Aralık 2020
- 17.138
- 2
- 76.095
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.481
Evet canım acele etme sakin sakin bir anda hepsi olacak değil gerekirse günlere böl ersin ama en baştan başla ve kendini rahat hissedene kadar devam etŞimdi tekrardan 1 ile başlıyorum bakalım ne olacak. Panik atak varsa da bilmiyorum ki
Dilatöre karşı bi savunma oluşturmuş olabilşr misiniz bilinçaltında ? Nefesi doğru alarak o an film vs izleyerek kafanız başka yere odaklanmışken yapmayı denediniz mi ?1 le de yapsam aynı şeyi hissediyorum
Bilmiyorum ki olabilir. Denemedim müzik dinliyorumDilatöre karşı bi savunma oluşturmuş olabilşr misiniz bilinçaltında ? Nefesi doğru alarak o an film vs izleyerek kafanız başka yere odaklanmışken yapmayı denediniz mi ?
Tamamen başka yere odaklanarak denemenizi tavsiye ederim. Vücudunuz be bilinçaltınız belli ki bir tepki oluşturmuş aparata karşı. Olabildiğince odak noktanızı dağıtın hatta siz film izlerken ya da konuşurken en dalgın anınızda eşiniz deneyebilirBilmiyorum ki
Bilmiyorum ki olabilir. Denemedim müzik dinliyorum
Tam hatırlamıyorum ama bir iki hafta sürmüştü4 ü kaç günde yaptın
Zaten eşler iyi olduğu icin bizi bekliyorlar ben de 4.yılımda yendim .. Ama bu suç bizim de değil herkesin bi hastalığı vardır bu da bir hastalık .. ben artık böyle düşünüyorum cünkü elimden geleni yapmama rağmen kaç doktora gitmeme rağmen başaramamıştım keşke bu grubu ilk aylarda öğrenseydim belki bu kadar uzun sürmezdi. Hayatta herkes bir şeylerle sınanır bu çok zor bir dönem . Ama inaaallah herkes yener ve en büyük sınanmamız bu olurMerhaba ben de burası sayesinde yenenlerdenim hikayemi başta anlatmıştım ama yeni gelenler için tekrar anlatmak istiyorum ben üç buçuk senelik evliyim ve gerçekten çok ileri derecede bir vajinismus hastasıydım bu siteyi 2019 yılında keşfedip ama asla cesaret edemeyen biriydim vajinismus üzerine psikolog destekleri aldım hiçbir işe yaramadı artık eşim de ben de kendimizi çok ümitsiz hissediyorduk hatta az önce bir arkadaşımızın yazısını okudum benim eşim de bana aynı şeyleri söylüyordu ben artık kabullendim biz hiçbir zaman normal evliler gibi olmayacağız bizim asla çocuğunuz olmayacak gibi şeyler söyleyip sürekli beni suçluyordu ve ben parmağımı bile kessem ufacık bir kesikte bile oturup ağlayan bir insandım artık canıma tak etmişti tekrardan bu gruba girdim bir aparattan söz ediliyordu eşime bunu anlattım eşim yine benimle olumsuz konuştu o da işe yaramayacak boşuna alıyoruz gibi şeyler söylemişti ben önce beynimdeki düşüncelerden kurtulmak için psikolog yardım almaya başladım ve orada doktorumu anlattığımda sürekli kendimi suçluyorum eşime karşı suçluyum dediğimde bana neden diye sormuştu ben de onun isteklerini karşılayamıyorum beni aldatır diye çok korkuyorum demiştim ve doktorum bana asla kendini suçlama kendini suçlamaya devam edersen bundan asla kurtulamazsın önce kendini affetmeyi öğrenmen gerekiyor dedi ve ben 1 ay sonra artık düşünce olarak kendimi suçlamıyordum önce kendimi bu hastalığı yeneceğime inandırdım destek alarak tabii ben destek alırken eşimle de sürekli konuştum artık beni suçlayıp benimle böyle konuşmamasını söyledim daha sonra kendim yine cesaret edemediğim için eşimle beraber aparatları denemeye başladık her aparatta başarılı olduğumda o şaşkınlıktan ve mutluluktan ağlıyordum en çok 4. aparatla çalıştım inanın 1 ay sadece 4le çalıştım artık çok rahattım ve eşli denemeye sıra gelmişti ben heyecandan ya olmazsa korkusundan denemek istemedim eşim çok ısrar etti ben de ona bak bugün olmazsa sakın benim moralimi bozacak şeyler söyleme hiçbir şekilde olumsuz tek kelime etme demiştim olacağını da düşünerek başlamamıştım aslında ama o an hiç kasılmadım tabii heyecandan nefes egzersizlerini falan unuttum sadece ıkına bildiğim kadar ıkındım o ilk giriş kısmında biraz zorlandım ama o kadar kolay oldu ki çok şaşırdım hatta eşime daha ne kadar var diye sorduğumda bitti dedi nasıl yani oldu mu dedim evet dedi ikimiz de o kadar şaşkındık ki hatta ben korktuğum için aparatları denerken vemcaine sprey ve anestol krem bile almıştım hepsini de kullandım eşimle İlk denemede de kullandım aparatı bile hemen bırakmadım bir hafta önce 4. aparatla daha sonra eşli deniyorduk spreyi de bir süre kullandım bir hafta sonra aparatı 3 hafta sonra spreyi bıraktım ben en baştan beri sprey kullandığım için onun bir etkisi var zannediyordum bıraktığımda anladım ki aslında sprey uyuşturmuyormuş ama beynim uyuşturuyor diye düşündüğü için kendimi rahat hissediyordum bırakınca anladım ama pişman değilimsonuçta onların da bana katkısı oldu ve biz bunu yendiğimize 2 gün inanamadık sonra oturup bu kadar sene bunun için mi acı çektim diye ağladım ve şimdi bebek hayalleri kuruyoruz bu çok güzel bir duygu inşallah hepiniz bir an önce yenersiniz gerçekten biz yenenler sizleri çok iyi anlıyoruz ve psikolojinizi tahmin ediyoruz sizin için dua ediyorum tabii bu evrede eşlerinizin desteği de çok önemli maalesef her kadın şanslı olamıyor ben zamanında çok suçlandım he bu arada yanlış anlaşılmasın eşim aslında gerçekten çok iyi bir insan benim bir dediğimi 2 etmiyor sağ olsun sadece bu konuda bana açıklaması şuydu sen hırs yap ve bunu bu şekilde yen diye yaptım diyor ne kadar doğruysa
Kesinlikle.ilerlemiyor diye çıkarıldığında asla olmuyor ilerlemediği noktada kalın orda gerekirsenyarım saat kalsınHayır hiç parmak egzersizine gerek yok bence, ben tedavi sırasında parmak hiç kullanmadım. 4.yü çok iyi kayganlaştırın ve pozisyonu iyi ayarlayın. Takıldığınız noktada çıkarmadan hafif geri çekip devam edin. İçinizden hiç çıkarmayın her seferinde daha da çok ilerleyecek
Siz harika bi insansınız benden daha çok inanıyosunuz bana çok teşekkür ederim inşallah inşallahBu mart ayı sizin ayınız olsun inşallah tamamen bu illetten kurtulacaksınız zaman ayırın ertelemeyin yeterki gör baak nasıl oluyor
Film, kegel ve nefes alma verme olayı bende çok işe yarıyor. Kendinize iyi gelecek şeyleri, pozisyonu keşfedip deneyin bir de.Bilmiyorum ki
Bilmiyorum ki olabilir. Denemedim müzik dinliyorum
Bugün yine çalışmayı düşünüyordum dilatorle kandil olduğunu unutmuştum ama siz öyle diyince belki biraz da dua zamanıdır. Dua edelim bugün kendimize ve birbirimize kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz. Beni unutmayın dualarınızdakızlar selamlar, uzun süredir burayı takip edip yazmayanlardandım. sizinle motive oldum, bende aynı sorunları yaşadım bırak dilatör seti bacagımı acıp dokunamıyordum. eşim hep yanımda oldu bana zaman tanıdı çalış dedi hep destek oldu. ben dilatörü ilk aldığımda 1 numaraya bu çok büyük derken, hepsini tamamlamayı başardım. ben 4 ayda yendim ama aslında gerçekten hiç takılmayacak bişeymiş. başta spreyle denedim aparatları sonra onu da bıraktım. spreysiz yaptım hissetmedim zorlanmadım. aparat daha çok acıtıyormuş onu anladım. şuan hamileyim 2.ayıma gireceğim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. kızlar ben kandil gecesi dua ettim Rabbim bana cesaret ver anne olayım diye. ertesi gün oldu. ve ardından gebe oldugumu ögrendim. kandilde yapılan dualar geri çevrilmezmiş bu gece kandil, dua edin umudunuzu yitirmeyin, değerlendirin. insallah hepinizin güzel haberlerini alırız. sizi seviyorum hayırlı kandiller
Ben de senin gibiydim kulak çöpünü bırak dokunamiyodum oraya ama şimdi 4. Dilatore geçtim. Eğer kendini gerçekten hazır hissediyorsan yapabilirim diyorsan dene ama denersin olmaz felan moralini bozma dilator yoksa onu alıp çalışmalara başlarsın. Bu tamamen sana bağlı yapıp yapamamak. 3 günde yenen de var bu sorunu. O yüzden kendine güven kendini gevset yapabilirsin böyleceKızlar günaydın 1,5 yıllık evliyim ve vajinada bir delik olduguna inanamayanlardandım oraya bir kulak çöpü bile girmez nasıl girecek derdim parmak falan hayali hele dilatör imkansız….. dün hırs yaptım ve sürekli ertelediğim denemelere geçtim.biraz videolarla kendimi şevke getirdim ve kulak çöpünün ne kadar rahat girdiğini görünce inanamadım daha sonra parmak da soktum ve inanamadım ilk defa vajinamın içindeydim(yaşım30) gerçekten upuzun hissiz bir koridor içeride sıfır his derlerdi de inanmazdım sonra yavaşça 2 parmak birden sokmayı denedim oldu
Size sorum şu haftasonu cinsel ilişki denicem bu kadar ilerlemişken hala başaramama durumum var mı? İçeride parmağımla bu kadar gezinebilmişken penisi de alabilirim değil mi? Nolur cesaret verin
Ben parmakla deneyip eşli denediğimde olmamıştı. Parmak küçücük şey tabi girer bu nasıl girsin demiştim. Ama dilatör öyle değil. Orayı açıp genişletiyor ve penis boyutuna daha yakın olduğu için onu yapınca eşli hayli hayli yaparım diyip cesaretleniyorsunuz. Dilatör;Dilatör olacagına eşimle denemek istiyorum dilatörün amacı nedir? Parmagımla baya ileri kadar gidebildim öyle diyim
Ya ben kendime 2 parmak yapamamistim dilatore geçmiştim onla daha rahat yapmıştım. Dilatorlerin uzunluğuyla parmak uzunluğu da bir değil ama. Dilatorle çok daha ileri gidebilirsiniz özellikle 4. Boyutuyla.Dilatör olacagına eşimle denemek istiyorum dilatörün amacı nedir? Parmagımla baya ileri kadar gidebildim öyle diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?