- 20 Aralık 2020
- 17.138
- 2
- 76.095
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #252.441
Ya ne güzel bir çok söyledigim ve düşündüğüm şeyleri dile getirmişsin zaten gerçekten aparat ve egzersizlere sorunsuzca halledersen büyük kısmını halletmişsin demektir gözünaydın canım günaşırı devam edin bir bakacaksın bir ay sonra hiç vajınusmus olmamış gibiMerhaba kızlar.Biz başardık:) Ben dörde iyice alışana kadar çalıştım. On gün önce filan buraya dördün son birkaç santimi girmiyor diye yazmıştım.Kaslar alışınca kolay giriyormuş. Vücudumuz alışınca nefes egzersizine bile gerek kalmıyor. Dörde çalıştıktan sonra iki kez eşimle denedik ve oldu :) bu kadar hissetmeyeceğimi düşünmemiştim. Acı da olmadı zevk de hiçbir şey hissetmedim. Eşiminki dördüncü dilatörden daha kalın diye hissederim diyordum ama gerçekten dendiği gibi dördüncüden daha kolay. Dilatör girerken hissediliyor bu hiç hissedilmiyor,tabi kendinizi kasmazsanız. Ben dilatöre çok alıştığım için kendimi hiç kasmadım.Çok çalışın iyice alışın ondan sonra deneyin.Ben de üstte denedim öyle oldu.denildiği gibi eşler de stres yapıyor o yüzden ereksiyon kaybı oluyor. Biz dilatöre iyice alışırsak eşlerden daha rahat olabiliyoruz.eşli denemeden önce dördüncü dilatöre çalışın öyle deneyin içinizde de bir süre bekletin çok daha kolay olcak inşallah