- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.981
Tebrikler tatlımBugün eşli deneme yaptm ikinci kere ilkindi pns basi girmişti bugün daha fazla ilerledi hafif bi kanamam oldu ama şuan çok iyi gidiyorz ....o kanama sebebi kızlık zari midr biz öle düşündük sonra devam etmedik artk
Normalde bi noktaya gelince aciyodu anlık bi gevsedim sürekli zaten kendimi telkin ediyorm o anda anlık bi ilerleme oldu eşimde şaşırdı hatta bu kadar olamasi bile bizim icin şuan bi mucize gibi kesinlikle bu sorunu yasayan herkez burayı takip etmeli okumali butun yazanlari yasayanlarin hikayerlerimi fikirleriniYaaaa ❤❤
Eşli deneme yaptığındaBugün eşli deneme yaptm ikinci kere ilkindi pns basi girmişti bugün daha fazla ilerledi hafif bi kanamam oldu ama şuan çok iyi gidiyorz ....o kanama sebebi kızlık zari midr biz öle düşündük sonra devam etmedik artk
Aparat ya da parmak egzersizi yapmış mıydınızNormalde bi noktaya gelince aciyodu anlık bi gevsedim sürekli zaten kendimi telkin ediyorm o anda anlık bi ilerleme oldu eşimde şaşırdı hatta bu kadar olamasi bile bizim icin şuan bi mucize gibi kesinlikle bu sorunu yasayan herkez burayı takip etmeli okumali butun yazanlari yasayanlarin hikayerlerimi fikirlerini
Aparat ya da parmak egzersizi yapmış mıydız
Bundan sonraki denememizde oyle yapacagim bayagi bi ilerledik keske daha once burayi kesfedip baslasaymisim diyorm kesinlikle erteleme hastalığı buEşli deneme yaptığında
Yarim bırakma
Derin nefes al ilerletmesine izin ver kuzu
Hepsi olacak
Kuş gibi hafif olacaksınBundan sonraki denememizde oyle yapacagim bayagi bi ilerledik keske daha once burayi kesfedip baslasaymisim diyorm kesinlikle erteleme hastalığı bu
Doktora gittin mi acabaBendede var randevu aldım. Pes etmiyorum. Doktora kadar devam
Sonuçları paylaşırım.
Evet gittim.Doktora gittin mi acaba
Ben de gittim enfeksiyon falan yok dedi sorun ne anlamadım. Zar yerinde duruyor dedi böyle bir şeye imkan var mıEvet gittim.
Mantar ve enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi.
Fitil ve hap verdi .
Jel verdi .
İlişki tam anlamıyla oldu mu meslekte ben bir kaç defa denk geldim kadın normal doğum yaparken hala duruyorduBen de gittim enfeksiyon falan yok dedi sorun ne anlamadım. Zar yerinde duruyor dedi böyle bir şeye imkan var mı
Başardın mı pekı canımSelam kızlar, ben de aparatların bütün boyutlarını artık korkmadan yapabiliyorum ama eşli denemede hala başarılı olamadım yani baktığımda ikisi de aynı şey gibi neden olabilir bu böyle bir şey yaşayan var mı aranızda nefes egzersizleri falan her şeyi yapıyorum o esnada ama çok baskı hissediyorum devam edemiyorum
Zar esnektirBen de gittim enfeksiyon falan yok dedi sorun ne anlamadım. Zar yerinde duruyor dedi böyle bir şeye imkan var mı
Kullanan çoktu hatta sprey de var canımm bence endişe etme görenlerde yazar zatenMerhaba... Anestol krem kullanıp memnun olan var mı? Eski yazılanları okudum ama güncel olarak kullanan var mı, varsa birebir konuşmak istedimçünkü bazısı çok memnun bazısı vajina hassas oraya kullanmaz demiş. Bende zaten polikistik over var korkuyorum oraya bir zarar vermekten.
Çok kötü durumdayım iki sene oldu hala yapamadık yapamayınca ağlıyorum iki doktora denk geldim bi çözüm yapamadılar parmak egzersizi devamlı yapamıyorum ağrı olacak korkusundan giremiyorum bıktım kendimdenMesaj atarsanız yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?