- 13 Haziran 2020
- 869
- 1.376
- 63
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.401
Aparatlar sert plastık oldukları ıcın daha kalıp gıbı bir his oluyor. ( Ki aparata baslamamıs arkadaşlar korkmasınlar sert plastık derken acıtan can yakan bısey degıl asla.) 1 2 3 zaten hıc acı hıssetmeyeceksınız cunku kontrollu sekılde yapıyorsunuz. 4 penıse gore daha kalın oldugu ıcın 4u tam hissedeceksiniz yarısına kadar almanız yeterli. Iste 4 te sert plastık kalıp gibi hissediliyor. Penıs o kadar yumusak kı ıcınızde yok gıbı olacak gırdıkten sonrası gercekten cok kolay. Hatta genelde 3 ten sonra eşli deneyin derler 4e gerek kalmayabiliyor. Ama ben 4e iki ay calısmıs biriyım ıllakı 3ten sonra yapamayan da olavak eşliyi. enınde sonunda eşli oluyor lutfen bırakmayın çalısmayıAparat calismasindaki histen ne kadar farkli acaba gercek iliskiye girmek?ne kadar farkli bisey bekliyor beni onu merak ediyorum.sanki bu dilator egzersizlerinden cok daha farkli olacak gibi o yuzden endiseleniyorum bahsedebilirmisiniz biraz
Genelde öneriliyor evet ama zaten 3 ten 4e gecmek zor degıl bazısının 10 dakikasını alır bazısının 1 gununu. O yuzden benve 3 ten sonra ılıskı deneyin olmayadabılır calısmaya devam edin 4e geçersiniz. Hani 3te bıraktım eşliye gectim eşli yapıyorum olmasın. Hemen 4e baslayın aynı zamanda eşli de deneyin. Eşe alısmak pozisyon vs bulmak zorluyor cunkuBir de kizlar 3. Aprattan sonra iliski denemek ne kadar dogru olur acaba?bazilari deneyebilirsiniz demis acaba erken mi
2 Ay miAparatlar sert plastık oldukları ıcın daha kalıp gıbı bir his oluyor. ( Ki aparata baslamamıs arkadaşlar korkmasınlar sert plastık derken acıtan can yakan bısey degıl asla.) 1 2 3 zaten hıc acı hıssetmeyeceksınız cunku kontrollu sekılde yapıyorsunuz. 4 penıse gore daha kalın oldugu ıcın 4u tam hissedeceksiniz yarısına kadar almanız yeterli. Iste 4 te sert plastık kalıp gibi hissediliyor. Penıs o kadar yumusak kı ıcınızde yok gıbı olacak gırdıkten sonrası gercekten cok kolay. Hatta genelde 3 ten sonra eşli deneyin derler 4e gerek kalmayabiliyor. Ama ben 4e iki ay calısmıs biriyım ıllakı 3ten sonra yapamayan da olavak eşliyi. enınde sonunda eşli oluyor lutfen bırakmayın çalısmayı
Hayır hayır almıyor benım esım 1 ay rahatsızlandı deneyemedık hastalıktan dolayı. ama ben o surecte de calıstım aparat. 4u yapip 1 gun İcınde yenenler de var. Ama 4u 1 sene boyunca yapan da var (calısmayı bırakıp yeniden baslayanlar genelde) vajınin derecesine baglı bı durumdur belkıde. Ama cogunluk zaten 4 ten hemen sonra eşli yapabılıyor cunku gercekten cok rahat oluyor 4ten sonra.2 Ay mibu kadar süre alıyor mu gerçekten
Ben parmak egzersizi yapıyordum onda sıkıntı yok ama aparatlarla pekiştireyim diyorum inşallah kısa sürer aparat kismi daHayır hayır almıyor benım esım 1 ay rahatsızlandı deneyemedık hastalıktan dolayı. ama ben o surecte de calıstım aparat. 4u yapip 1 gun İcınde yenenler de var. Ama 4u 1 sene boyunca yapan da var (calısmayı bırakıp yeniden baslayanlar genelde) vajınin derecesine baglı bı durumdur belkıde. Ama cogunluk zaten 4 ten hemen sonra eşli yapabılıyor cunku gercekten cok rahat oluyor 4ten sonra.
Dilator egzersizi yaparken gerek kayganlastiricidan gerek bebe yagindan mantar kapiyorum,enfeksiyon sirasinda egzersizlerim aksiyor.kremler vs de birturlu etki etmiyor fitil yapabilecek olsm zaten dilator egzersizi mi yaparimKizlar mantar enfeksiyonu oldugum icin doktorum fitil verdi,artik kremler vs etki etmiyor biktim gercekten o yuzden kullanmak istiyorum fitili ama daha once hic kullanmadim
Kullanan varsa yardimci olabilirmi nasil yapacagim?bayagi ileri ittirmek gerekir mi ?
Evet biraz ileri ittireceksin gece yatarken koy ve ayağa kalkmamaya çalış aynı aparat yaparken gibi koyabilirsin zaten yumuşakKizlar mantar enfeksiyonu oldugum icin doktorum fitil verdi,artik kremler vs etki etmiyor biktim gercekten o yuzden kullanmak istiyorum fitili ama daha once hic kullanmadim
Kullanan varsa yardimci olabilirmi nasil yapacagim?bayagi ileri ittirmek gerekir mi ?
Bebe yağı yerine hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz bakteri öldürücü özelliği var mantara da iyi geliyorDilator egzersizi yaparken gerek kayganlastiricidan gerek bebe yagindan mantar kapiyorum,enfeksiyon sirasinda egzersizlerim aksiyor.kremler vs de birturlu etki etmiyor fitil yapabilecek olsm zaten dilator egzersizi mi yaparimkizlar cok moralim bozduk.bu kisir donguyu benim disimda yasayan var mi
Aaa cokk iyiymis cok tesekkur ederim hemen alayimmBebe yağı yerine hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz bakteri öldürücü özelliği var mantara da iyi geliyor
Aparat siparişi vereceksiniz.Banada yardımcı olursunuz 3 yıllık evliyim nerden baslamam gerekiuor daha yolun başındaym sanırım kegel egezersizlerine basladm bugün
Aparat temin edip hemen başlayabilirsiniz nefes kesel ve aparat egzersizi ile birçok kişi kurtuldu bu illettrnBanada yardımcı olursunuz 3 yıllık evliyim nerden baslamam gerekiuor daha yolun başındaym sanırım kegel egezersizlerine basladm bugün
Denedinizmi acaba bende mera ediyorm daBir de kizlar 3. Aprattan sonra iliski denemek ne kadar dogru olur acaba?bazilari deneyebilirsiniz demis acaba erken mi
Kesinlikle yaparsın burdakı herkes aynı sorunlardan geçti.Kendine güven ve cesaretini toplaBende buradaki mesajlari okuyunca çok ümitlendim umarim basarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?