- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.361
Yok ben hiç zorluk yaşamamıştım.Deniyorum bunlari ama faydasi olmadi malesef sanirim zamanla alisacagim.en baslarda sizde boyle bir sikinti olmuyor muydu hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben hiç zorluk yaşamamıştım.Deniyorum bunlari ama faydasi olmadi malesef sanirim zamanla alisacagim.en baslarda sizde boyle bir sikinti olmuyor muydu hic
Evet. O ilk fark etti yönlendirdi. Operasyon sonrasi gel dedi. Fizyolojik sorun oldugu icin vajinismus tedavisine başlayamadı. Zar engeli gitsin öyle devampeki Nazife hn bu operasyonu yaptır dedi mi size? Sizi muayene etti mi? bildiğim kadarıyla o daha çok vajinusmusla ilgili.
Merhaba ben de parmak egzersizinden çok korkuyodum ama inanın korkwcak hiç bir şey yok. Azcık cesaret lazım sadece. Acı vs asla bi şey olmuyor doğru tekniklerle yapınca. Biraz cesaretle kesinlikle yapabilirsinizMerhabalar 5 buçuk yıllık evliyim vajinismusum.Özel klinikte tedavi oldum ardından psikiyatriye de gittim ama sonuç hüsran.Parmak egzersizi, dilatör hiçbirini yapamıyorum çok ürkütüyor beni.Lütfen bana da yardımcı olabilirmisiniz gerçekten çok zor durumdayım.
4. Yü rahat yapıyorsanız bence artık vajinal kaslarinizi kullanmayı öğrenmişsiniz demektir. Doğru pozisyonu bulmaya çalışın çünkü bence vajinismusu yenmişsiniz tamamenAparat çalışıyorum 4 ü de rahat yapıyorum ama eşli olmuyor bir türlü. (2 yıllık Evliyim)
Yardım eder msnz?
Ben hazır olduğumda eşim sertlik sorunu yaşıyor.
O hazır oldugu gün ben modumda olmuyorum kasıyorum
Bu arada ben ovulasyon testi yapıp o gün deniyorum. Ovulasyon günü vajinamız ilişkiye daha uygun oluyormuş.
Ben özel klinikte aparatları hiç alamadım sadece 1 boy zar zor alabildim 1 kez sonrasında en büyük boyu anestezi verdiler o şekilde alabildim. Şuan dilatörlerle hiç yapamıyorum cesaretim yok.En son gittiğim Psikiyatri de parmak egzersizleri önerdi oda beni çok ürkütüyor hiç cesaret edemiyorum.Merhaba ben de parmak egzersizinden çok korkuyodum ama inanın korkwcak hiç bir şey yok. Azcık cesaret lazım sadece. Acı vs asla bi şey olmuyor doğru tekniklerle yapınca. Biraz cesaretle kesinlikle yapabilirsiniz
Bunun cozum yolu ya parmak egzersizi ya dilator canim ve korkulacak hicbir sey yok gercekten istemek ve cesaret etmek gerekli insan bilmediginden korkuyormus ben vajinismusu yenince bunu anladim zerre korkulacak bi durum degilmisBen özel klinikte aparatları hiç alamadım sadece 1 boy zar zor alabildim 1 kez sonrasında en büyük boyu anestezi verdiler o şekilde alabildim. Şuan dilatörlerle hiç yapamıyorum cesaretim yok.En son gittiğim Psikiyatri de parmak egzersizleri önerdi oda beni çok ürkütüyor hiç cesaret edemiyorum.
Doktor anestezi İle dilatörü yerleştirdiğinde Vajinamın çok rahat alabildiğini söyledi aslında ama bende cesaret hiç yok. Biliyorum ki orası bi boşluk ama beynim bu egzersizlere izin vermiyor sankiBunun cozum yolu ya parmak egzersizi ya dilator canim ve korkulacak hicbir sey yok gercekten istemek ve cesaret etmek gerekli insan bilmediginden korkuyormus ben vajinismusu yenince bunu anladim zerre korkulacak bi durum degilmis
Hipnoz tedavisi aldınız mı hipnoz tedavisi yapan doktorlar var ama sonuç veriyor mu bilmiyorum. En kalıcı yöntem egzersiz bence yenmek istiyorsanız çok az cesaret lazım sizeBen özel klinikte aparatları hiç alamadım sadece 1 boy zar zor alabildim 1 kez sonrasında en büyük boyu anestezi verdiler o şekilde alabildim. Şuan dilatörlerle hiç yapamıyorum cesaretim yok.En son gittiğim Psikiyatri de parmak egzersizleri önerdi oda beni çok ürkütüyor hiç cesaret edemiyorum.
Yapacağın şey belli aslında bak burdakılerden cesaret al bu işin çözümü aparat ve egzersizlerHipnoz da uygulandı ama hiç işe yaramadı maalesef.Şaşırdım ne yapacağımı
Evet biliyorum aslında çözüm aparat ama onlara bakarken bile ürküyorum.İnşallah bende kurtulurum bu illettenYapacağın şey belli aslında bak burdakılerden cesaret al bu işin çözümü aparat ve egzersizler
Biraz cesaretim olsa belkide bende başaracağım.Siz nasıl başardınızHicbirimiz istemezdik dilator falan kullanmayi ama mecburduk canim ve cozumu aslinda cok kolaymis ve o kadar basit biseymis ki gozumuzde daglar olmuş gereksiz bi korkuymus bence kendine olumlu telkinler vererek baslamalisin ayni gun bile sonuca ulasabilirsin zihnini hazirla yapamam dersen yapamazsin
5aylik evliyken yendim ben aparatlarla evde kendim 5 gun icinde bitti gitti cok sukurBiraz cesaretim olsa belkide bende başaracağım.Siz nasıl başardınız
Canim sana soyle soyliyim degil dilator egzersizi yapmak,ben vajinama bakamiyodum ve dokunamiyodum.ilk 4-5 dilator denememde vajinama aparati degdirmeden bile hungue hungur agliyordum korkudan.ama sunu dusun o kadar gucsuz vasifsiz insanlar bile bunu yapabiliyor senin neyin eksik?inan anlik bir cesarete bakiyor o aparatin ucu girdigi an zaten icine hergun egzersiz yapma istegi geliyor.Bak ben henuz 2-3. Aparattim belki onumde aylar hatta seneler var.Ama iyilesecegime adim gibi eminim.Lutfen defalarca dene sadece ilk girisi sagladitan sonra zaten iyilesmeyi yarilamissin givi oluyorBiraz cesaretim olsa belkide bende başaracağım.Siz nasıl başardınız
Aynen bende siZin gibiyim aşırı korkuyorum aparatlara dokunurken bile bacaklarım titriyor.Hiç cesaretim yok.Aslında bi başlasam aparatla egzersize sonunu getireceğime de inanıyorum.İnşallah biran önce cesaret edip bende yapabilirim.Canim sana soyle soyliyim degil dilator egzersizi yapmak,ben vajinama bakamiyodum ve dokunamiyodum.ilk 4-5 dilator denememde vajinama aparati degdirmeden bile hungue hungur agliyordum korkudan.ama sunu dusun o kadar gucsuz vasifsiz insanlar bile bunu yapabiliyor senin neyin eksik?inan anlik bir cesarete bakiyor o aparatin ucu girdigi an zaten icine hergun egzersiz yapma istegi geliyor.Bak ben henuz 2-3. Aparattim belki onumde aylar hatta seneler var.Ama iyilesecegime adim gibi eminim.Lutfen defalarca dene sadece ilk girisi sagladitan sonra zaten iyilesmeyi yarilamissin givi oluyor
Canim aparatlar suan hala elinde mi acaba?5aylik evliyken yendim ben aparatlarla evde kendim 5 gun icinde bitti gitti cok sukur