Herkese merhaba, ben de vajinismusu çözmeye çalışıyorum. Son durumumdan bahsedeceğim. Tek parmağı rahatlıkla alabiliyorum ama iki parmağı alamıyordum ve iki parmakta canım yanmıştı. Burada yazılan hemen hemen her şeyi okudum ve bir cesaretle dilatör set sipariş ettim. O sette evde birkaç hafta bekledi ve ben dün denemeye karar verdim. Önce tek parmak denedim. Oldu. İki parmak denedim, ilk boğumdan sonrası ilerlemedi ve canım yandı. Sonrasında bayağı ağladım, herkes yapabiliyor, oradan bebek çıkıyor, bu vücudun doğal işleyişi bende nasıl olmuyor vs. diye. Sonra bir anlık gözümü karartmayla 1. aparatı aldım ve o kadar kolay oldu ki. Şaşkınlık ve mutluluk içinde kalakaldım. Tamam dedim, madem ilkini yapabildim sıra 2. de. Onu da denedim. İlki kadar olmasa da o da tek seferlik hafif bir ittirmeyle girdi. Tabi bu arada aparatları içimde tutmaya, oynatmaya, ileri geri hareket ettirmeye de çalıştım. Vücudumun buna alışması ve normalize etmesi için. Sonrasında 3. aparatı da denedim. Bunda ikinciye nazaran bir parça daha güçlü şekilde ittirdim ve oldu. İlk girişte biraz itmem gerekti. Bunun verdiği his biraz rahatsızlıktı. Ama kendimi rahatlatmaya, nefes alıp vermeye ve gevşetmeye odaklanıp üçüncü aparatı da içimde tuttum, oynatmaya ve ileri geri hareket ettirmeye çalıştım. Şunu söyleyebilirim ki tüm bunları yaparken hiç ama hiç acı veya yanma hissetmedim sadece biraz rahatsızlık hissi vardı o kadar. Tabii hepsini bol kayganlaştırıcı ile kullandım. Üçünü de yaptıktan sonra mutluluktan dakikalarca ağladım. Eşimi aradım, biraz da ona ağladım. :) Dün 4.yü denemedim. Üçünü de yapınca bıraktım. Bugün tekrar denedim. Bir, iki, üç hepsini tıpkı dünkü gibi yapabildim. Sıra 4. aparata geldi. Denemek istedim. Ancak 4.yü yapamadım. Girmedi. İtmeye çalıştıkça canım acıdı. Kendimi ne kadar rahatlatmaya, gevşetmeye çalışsam da sanırım tam yapamadım. İttirmeye çalıştıkça gitmedi ve acı hissettim. Ben de bıraktım. Yarın tekrar denemeye çalışacağım. Sizce bu durum normal mi? İlerleyen zamanda yapabilir miyim? Nasıl çözebilirim? 4. aparatı yapamadan eşli denemeye geçmek doğru olur mu?