Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hiçbir fark yok nefes ve kegel bu durumda çok önemli
Yorumunuzu görür görmez öfff hadi dene olmazsa olmaz 1le daha çok denersin dedim. Denedim 2.yi, çok kastım kendimi ama nefes egzersiziyle yaptımmmm🙆‍♀️ Ama sadece 1 kez ve oturdum ağladım. Keşke daha önce alsaydım başlasaydım hayatımdan 1 yıl gitti resmen. Çok teşekkür ederim ♥️ yarın buna biraz alışayım 3e geçerim inşallah!

Yorumunuzu görür görmez öfff hadi dene olmazsa olmaz 1le daha çok denersin dedim. Denedim 2.yi, çok kastım kendimi ama nefes egzersiziyle yaptımmmm🙆‍♀️ Ama sadece 1 kez ve oturdum ağladım. Keşke daha önce alsaydım başlasaydım hayatımdan 1 yıl gitti resmen. Çok teşekkür ederim ♥️ yarın buna biraz alışayım 3e geçerim inşallah!
Hahaha tebrikler ben de hem sevincten hem uzuntuden cok sik agliyorum egzersizler sirasinda...hadi gozub aydin

Hahaha tebrikler ben de hem sevincten hem uzuntuden cok sik agliyorum egzersizler sirasinda...hadi gozub aydin
Ay kesinlikle hem sevinçten hem üzüntüden 🤦‍♀️🙊 Sen de ara verme hadi beraber yenelim şu illeti. Yarın 2yi daha çok deneyeceğim ben. Bak buradaki yorumlarla aparat aldık, buradaki yorumlarla 1i yaptık 2yi yaptik. 1i yaptıysak gerisi de gelecek inanıyorum ben👍🏻

Bravo harikasın bu çalışmalarını yaparken zamanın geniş çok olsun mesela 1.aparat 10 dk arkasına 2.aparatı dene onuda 10dk yap iyice alış daha sonra ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz bunlarla destekle çok güzel verimli olacak.🌼

Bravo harikasın bu çalışmalarını yaparken zamanın geniş çok olsun mesela 1.aparat 10 dk arkasına 2.aparatı dene onuda 10dk yap iyice alış daha sonra ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz bunlarla destekle çok güzel verimli olacak.🌼
10 dk ne yapmamiz gerekiyor acaba?10 dakika hic cikarmadan icimde bekltmwk biraz imkansiz geliyor :KK43:

10 dk ne yapmamiz gerekiyor acaba?10 dakika hic cikarmadan icimde bekltmwk biraz imkansiz geliyor :KK43:
Yook hiçte imkansız değil zaten önemli olan o an aparatı uygulamak onun orda durması senın canını yakmaz at o fikirleri kafandan tamamen olumlama yap negatif düşünme unutma beynini neye ikna edersen onu yaparsın

Yani baygın olacaksın dedi. Herhalde doğumlardaki gibi bel altı değil sadece. Cv ye baktım vajinusmus alanı tikliydi nasil yaklasmasi gerektigini biliyor. Ne yapmam gerektigini tarif etti ama ben doktor icin ayri birine gidiyorum. Ameliyat sonrasi baska doktorla devam edecegim. Ahter bey mesgul yani normal klinik gibi boş bir doktor değil. Daha sakin bir yer olsun diye Nazife Ergen hocaya gidiyorum. Naz kadin sagligi arastir istersen.
peki Nazife hn bu operasyonu yaptır dedi mi size? Sizi muayene etti mi? bildiğim kadarıyla o daha çok vajinusmusla ilgili.

Yani baygın olacaksın dedi. Herhalde doğumlardaki gibi bel altı değil sadece. Cv ye baktım vajinusmus alanı tikliydi nasil yaklasmasi gerektigini biliyor. Ne yapmam gerektigini tarif etti ama ben doktor icin ayri birine gidiyorum. Ameliyat sonrasi baska doktorla devam edecegim. Ahter bey mesgul yani normal klinik gibi boş bir doktor değil. Daha sakin bir yer olsun diye Nazife Ergen hocaya gidiyorum. Naz kadin sagligi arastir istersen.
Ben de Nazife hocaya gittim ve iyileştim şükür 4 seansta
Çok iyi bir doktor alanında en iyilerinden ve sadece vajinismus üzerine

Evet normal güçlü bir şekilde ittirmen lazım zaten
Ya giris gerceklesse de icerde tutamadim,6-7 defa tak cikar yaptim fakat iceride bekletemedim.3. Aparatta ilk denememdi bu..bir de tamamini degil yarisini alabildim.iceride durdugundq guclu bi gerilme hissediyorum hemen cikarma istegi geldi.😔zamanla alisir miyin bunq sizce?cok umutsuzluga kapildim,moralim bozuldu

Ya giris gerceklesse de icerde tutamadim,6-7 defa tak cikar yaptim fakat iceride bekletemedim.3. Aparatta ilk denememdi bu..bir de tamamini degil yarisini alabildim.iceride durdugundq guclu bi gerilme hissediyorum hemen cikarma istegi geldi.😔zamanla alisir miyin bunq sizce?cok umutsuzluga kapildim,moralim bozuldu
Aslında aparat elinle tutacaksın sanki orada hiçbir şey yok gibi düşün o sırada dizi film izle tek odak noktanı aparat yapma Zamanla alışırsın benim için önemli olan ilk girmesiydi ben ondan sonra hiçbir problem yaşamadım biraz daha sıcak bakmaya çalış aparata karşı onu yabancı bir cisim olarak algılama umutsuzluğa kapılma gayet güzel gidiyorsun

Merhabalar herkese dün serçe parmağımla uğraşıyordum sonunda bugün serçe parmağın tamamına yakınını aldım. Kasilan kasa denk gelince ıkınıyorum nefes alıp veriyorum kasılma biraz azalıyor ama tam geçmiyor.. Bu kasılma olmasa eminim çok rahat girecek her şey. Tamamen geçer mi bu kasılmalar of anam of karanlık çıkar mı aydınlığa

Kizlarr yakisik 1 haftadir dilatorlerle egzersiz yapiyorum,2. Aparattayim ama dakikalarca icimde tutamiyorum 1 dakika icimde tutup 20-30 sn cikarip tekrar 1 dakika seklinde 10 dakikayi tamamliyorum.😔sorun olur mu

Kizlarr yakisik 1 haftadir dilatorlerle egzersiz yapiyorum,2. Aparattayim ama dakikalarca icimde tutamiyorum 1 dakika icimde tutup 20-30 sn cikarip tekrar 1 dakika seklinde 10 dakikayi tamamliyorum.😔sorun olur mu
Sana rahatsızlık hissi mi veriyor acı mı duyuyorsun o yüzden mi Bu şekilde olursa daha hızlı ilerlersin ben o yüzden öyle demiştim Ama yapamıyorsan zorlama

Aci hicbir sekilde yok,rahatsizlik hissi bendeki 😔 ama sanirim bu da hala bu dilatorde yeterince rahat olamamandan kaynakli
Kesinlikle öyle ağrı falan olduğu yok Sen bence panik yapıyorsun stres yaptığın için şöyle yapabilirsin aparatı çalışırken dizi film izle kafanı dağıtmaya çalış ve kasıldıkça nefes egzersiizi yap anca bu şekılde Çözebilirsin

Kesinlikle öyle ağrı falan olduğu yok Sen bence panik yapıyorsun stres yaptığın için şöyle yapabilirsin aparatı çalışırken dizi film izle kafanı dağıtmaya çalış ve kasıldıkça nefes egzersiizi yap anca bu şekılde Çözebilirsin
Deniyorum bunlari ama faydasi olmadi malesef 😔 sanirim zamanla alisacagim.en baslarda sizde boyle bir sikinti olmuyor muydu hic

X