- 16 Ağustos 2016
- 114
- 111
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.361
Vajinismus doktorlari pespese seans verip bu sekilde denetiyor. Yapabilen 1 haftaya 4 5 gune cozuyor. Yani süre olarak gün koymadan da olabiliyor. Bi gazla basladiysa devam etmesi kendisi icin iyi olabilir. Ama duvar hissine takılanlar mutlaka muayene olmalı.Bence yapabilirsiniz ama alışması için kendinize zaman verin arka arkaya hepsini yapmaya çalışmışsıniz 3. Boyla 2 3 gün çalışma yapın bence
Anladim ben doktora gitmediğim için bilmiyorum ben yavaş yavaş yapılmasından yanayım belki dediğiniz gibi daha iyi olabilir. Duvar hissi de kendimizi kasmaktan oluyor diye düşünüyorum. Fiziksel bir sorun yoksa tabiVajinismus doktorlari pespese seans verip bu sekilde denetiyor. Yapabilen 1 haftaya 4 5 gune cozuyor. Yani süre olarak gün koymadan da olabiliyor. Bi gazla basladiysa devam etmesi kendisi icin iyi olabilir. Ama duvar hissine takılanlar mutlaka muayene olmalı.
Bilmiyorum ki hangisi daha doğru olur? Belki dediğiniz gibi yapmalıyım ama bilemiyorum işte. Bir yanım da hepsini hemen yapabilmeyi istiyor.Bence yapabilirsiniz ama alışması için kendinize zaman verin arka arkaya hepsini yapmaya çalışmışsıniz 3. Boyla 2 3 gün çalışma yapın bence
Duvar hissi bende de var. Acaba bu kızlık zarının yapısıyla ilgili olabilir mi?Vajinismus doktorlari pespese seans verip bu sekilde denetiyor. Yapabilen 1 haftaya 4 5 gune cozuyor. Yani süre olarak gün koymadan da olabiliyor. Bi gazla basladiysa devam etmesi kendisi icin iyi olabilir. Ama duvar hissine takılanlar mutlaka muayene olmalı.
Olabilir. Vajinal dudaklarından tut guzelce yavas yavaş aç bak. birde zar türlerine bak benzerse zar yapinla ilgildir. Kendin görmeyebilirsin yinede doktora git. Bende septal hymen var %1 gorülen bir seymiş ama burada bir çok kadin arkadasla iletisime gectik. Bazılarında bölmeli zar bazılarında direkt kapali zar var. Kimisi delikli zar. Yani 100 kadından 3unde zar varmış... Bu yüzden doktor bakarsa kafanda soru işareti gider. Direkt git özel hastane sgk varsa 100 150 TL muayene ucreti. Tamamlayici sigorran varsa beleş.Duvar hissi bende de var. Acaba bu kızlık zarının yapısıyla ilgili olabilir mi?
Duvar hissi genellikle vajinismustan kaynaklanıyor kasa çarpıyor Duvar değil aslındaDuvar hissi bende de var. Acaba bu kızlık zarının yapısıyla ilgili olabilir mi?
Merhabalar,cok aciklayici olmus fakat merak ettim herhangi bir kizlik zari tipi-tamamen kapali olan durum haricinde-aparat egzersizine engel olur mu acaba?cunku ben 3. Aparatla egzersizdeyim kanamam olmadi,esnek mi zarim acabaOlabilir. Vajinal dudaklarından tut guzelce yavas yavaş aç bak. birde zar türlerine bak benzerse zar yapinla ilgildir. Kendin görmeyebilirsin yinede doktora git. Bende septal hymen var %1 gorülen bir seymiş ama burada bir çok kadin arkadasla iletisime gectik. Bazılarında bölmeli zar bazılarında direkt kapali zar var. Kimisi delikli zar. Yani 100 kadından 3unde zar varmış... Bu yüzden doktor bakarsa kafanda soru işareti gider. Direkt git özel hastane sgk varsa 100 150 TL muayene ucreti. Tamamlayici sigorran varsa beleş.
Devlet hastanesi yakinsa gün varsa erteleme. Sorunun yok derse devam etmen daha iyi olur. Kendine güvenirsin süphen olmaz. Güzel bir doktora gidersen vajinismus var mi diye seni bir yoklar. Parmakla deneme yapiyorlar. Muayene ederken. Bana özelden yazabilirsin bende suan mücade ediyorum :))
Bence esnek olabilir. 2 Arkadasim sevgilileriyke birlikte oldu esnekti kan bile gelmedi agri bile olmamış. Bana çok şaşırıyorlar hem agrili olmasi hem operasyon geçirmem hem vajinismus belasına düşmem baya ortamda şok etkisi yaratıyor. Agri yoksa sızı yoksa sizz aynen devam edin. Acı olursa doktora hemen. Sonuçta saglık baktırırsın hemen içinde kalmaz. Bence her kadin sorun yoksa bile bir kez muayene olmalı. Cunku burda zarı alınan ama miyomları tespit edilenler var. Erkenden kadin sagligina önem vermek lazım. Bedenimiz cok kiymetliMerhabalar,cok aciklayici olmus fakat merak ettim herhangi bir kizlik zari tipi-tamamen kapali olan durum haricinde-aparat egzersizine engel olur mu acaba?cunku ben 3. Aparatla egzersizdeyim kanamam olmadi,esnek mi zarim acaba
Cokk istiyoeum bir jinekologa gitmek ama ne yazikki muayeme yaptiramam imkansizBence esnek olabilir. 2 Arkadasim sevgilileriyke birlikte oldu esnekti kan bile gelmedi agri bile olmamış. Bana çok şaşırıyorlar hem agrili olmasi hem operasyon geçirmem hem vajinismus belasına düşmem baya ortamda şok etkisi yaratıyor. Agri yoksa sızı yoksa sizz aynen devam edin. Acı olursa doktora hemen. Sonuçta saglık baktırırsın hemen içinde kalmaz. Bence her kadin sorun yoksa bile bir kez muayene olmalı. Cunku burda zarı alınan ama miyomları tespit edilenler var. Erkenden kadin sagligina önem vermek lazım. Bedenimiz cok kiymetli
Yani bende septal hymene sahipsem simdiye kadar anlar miydim acabaBence esnek olabilir. 2 Arkadasim sevgilileriyke birlikte oldu esnekti kan bile gelmedi agri bile olmamış. Bana çok şaşırıyorlar hem agrili olmasi hem operasyon geçirmem hem vajinismus belasına düşmem baya ortamda şok etkisi yaratıyor. Agri yoksa sızı yoksa sizz aynen devam edin. Acı olursa doktora hemen. Sonuçta saglık baktırırsın hemen içinde kalmaz. Bence her kadin sorun yoksa bile bir kez muayene olmalı. Cunku burda zarı alınan ama miyomları tespit edilenler var. Erkenden kadin sagligina önem vermek lazım. Bedenimiz cok kiymetli
Burada bir arkadaş anlamış aynadan bakıp hatta doktor şaşırmış fark edip muaneye gitmis olmasına... Ben anlamadım yani eşim deliği ve perdemsi bisi gordugunu söylemişti ama oda bakire kız kac kez görmüş olabilir ki teshis koysunYani bende septal hymene sahipsem simdiye kadar anlar miydim acabacunku son aparata gececgim cokkk korkuyorum
Yani sizde gayet rahat sekilde aparatlarda sorunsuz yapbiliyorsunuz ama iliskiye engel mi oluyor zar?Burada bir arkadaş anlamış aynadan bakıp hatta doktor şaşırmış fark edip muaneye gitmis olmasına... Ben anlamadım yani eşim deliği ve perdemsi bisi gordugunu söylemişti ama oda bakire kız kac kez görmüş olabilir ki teshis koysunyani dikkatle incelersen görebilirsin
Özelden yazdım. Yazdigin havada kalmasın. Ben aparatla denemedim. İliskiyi denedim olmadı doktora gittim. Bunun engel oldugunu ilerisi icinde birliktelikte kendimi zorlasam bile acı ve kan olabilecegi icin seks hayatimin kotu olabilecegini söylediler. Yani bu engel kalkmadan aparat önermediler. Zaten zorlanirdin yada vazgecerdin aci hissi gelince dediler.Yani sizde gayet rahat sekilde aparatlarda sorunsuz yapbiliyorsunuz ama iliskiye engel mi oluyor zar?
Şöyle deneme yapın isterseniz 4. Boya kadar yapabiliyorsanız 1. dilatörden sonra rahatlayıp direkt 4e geçebiliyorsunuz, aynı mantıkla 4’ten penise de geçiş yapılıyorArkadaşlar merhaba, ben birşey sormak istiyorum. Bu dilatörlerden sonuncusu yani 4. Boy çap olarak kaç cam acaba bendeki sanki biraz küçükmüş gibi geldi penis hazırlık için. İnternette çapı 3 cm diyor
Benim elimde okayin boy olarak penisle ortusen bir kayganlastirici sisesi var muhtemelen gormussunuzdur,ben 4. Aparattan sonra onunla calisma yapmayi planliyorum zira esimin penisi ortalamanin uzerinde buyukŞöyle deneme yapın isterseniz 4. Boya kadar yapabiliyorsanız 1. dilatörden sonra rahatlayıp direkt 4e geçebiliyorsunuz, aynı mantıkla 4’ten penise de geçiş yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?