Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet normal güçlü bir şekilde ittirmen lazım zaten
Ya giris gerceklesse de icerde tutamadim,6-7 defa tak cikar yaptim fakat iceride bekletemedim.3. Aparatta ilk denememdi bu..bir de tamamini degil yarisini alabildim.iceride durdugundq guclu bi gerilme hissediyorum hemen cikarma istegi geldi.zamanla alisir miyin bunq sizce?cok umutsuzluga kapildim,moralim bozuldu

Aslında aparat elinle tutacaksın sanki orada hiçbir şey yok gibi düşün o sırada dizi film izle tek odak noktanı aparat yapma Zamanla alışırsın benim için önemli olan ilk girmesiydi ben ondan sonra hiçbir problem yaşamadım biraz daha sıcak bakmaya çalış aparata karşı onu yabancı bir cisim olarak algılama umutsuzluğa kapılma gayet güzel gidiyorsun

Merhabalar herkese dün serçe parmağımla uğraşıyordum sonunda bugün serçe parmağın tamamına yakınını aldım. Kasilan kasa denk gelince ıkınıyorum nefes alıp veriyorum kasılma biraz azalıyor ama tam geçmiyor.. Bu kasılma olmasa eminim çok rahat girecek her şey. Tamamen geçer mi bu kasılmalar of anam of karanlık çıkar mı aydınlığa

Kizlarr yakisik 1 haftadir dilatorlerle egzersiz yapiyorum,2. Aparattayim ama dakikalarca icimde tutamiyorum 1 dakika icimde tutup 20-30 sn cikarip tekrar 1 dakika seklinde 10 dakikayi tamamliyorum.sorun olur mu

Kizlarr yakisik 1 haftadir dilatorlerle egzersiz yapiyorum,2. Aparattayim ama dakikalarca icimde tutamiyorum 1 dakika icimde tutup 20-30 sn cikarip tekrar 1 dakika seklinde 10 dakikayi tamamliyorum.sorun olur mu
Sana rahatsızlık hissi mi veriyor acı mı duyuyorsun o yüzden mi Bu şekilde olursa daha hızlı ilerlersin ben o yüzden öyle demiştim Ama yapamıyorsan zorlama

Aci hicbir sekilde yok,rahatsizlik hissi bendeki ama sanirim bu da hala bu dilatorde yeterince rahat olamamandan kaynakli
Kesinlikle öyle ağrı falan olduğu yok Sen bence panik yapıyorsun stres yaptığın için şöyle yapabilirsin aparatı çalışırken dizi film izle kafanı dağıtmaya çalış ve kasıldıkça nefes egzersiizi yap anca bu şekılde Çözebilirsin

Deniyorum bunlari ama faydasi olmadi malesef sanirim zamanla alisacagim.en baslarda sizde boyle bir sikinti olmuyor muydu hic

Aparat çalışıyorum 4 ü de rahat yapıyorum ama eşli olmuyor bir türlü. (2 yıllık Evliyim)
Yardım eder msnz?
Ben hazır olduğumda eşim sertlik sorunu yaşıyor.
O hazır oldugu gün ben modumda olmuyorum kasıyorum
Bu arada ben ovulasyon testi yapıp o gün deniyorum. Ovulasyon günü vajinamız ilişkiye daha uygun oluyormuş.

peki Nazife hn bu operasyonu yaptır dedi mi size? Sizi muayene etti mi? bildiğim kadarıyla o daha çok vajinusmusla ilgili.
Evet. O ilk fark etti yönlendirdi. Operasyon sonrasi gel dedi. Fizyolojik sorun oldugu icin vajinismus tedavisine başlayamadı. Zar engeli gitsin öyle devam

Merhabalar 5 buçuk yıllık evliyim vajinismusum.Özel klinikte tedavi oldum ardından psikiyatriye de gittim ama sonuç hüsran.Parmak egzersizi, dilatör hiçbirini yapamıyorum çok ürkütüyor beni.Lütfen bana da yardımcı olabilirmisiniz gerçekten çok zor durumdayım.

Merhaba ben de parmak egzersizinden çok korkuyodum ama inanın korkwcak hiç bir şey yok. Azcık cesaret lazım sadece. Acı vs asla bi şey olmuyor doğru tekniklerle yapınca. Biraz cesaretle kesinlikle yapabilirsiniz

4. Yü rahat yapıyorsanız bence artık vajinal kaslarinizi kullanmayı öğrenmişsiniz demektir. Doğru pozisyonu bulmaya çalışın çünkü bence vajinismusu yenmişsiniz tamamen

Merhaba ben de parmak egzersizinden çok korkuyodum ama inanın korkwcak hiç bir şey yok. Azcık cesaret lazım sadece. Acı vs asla bi şey olmuyor doğru tekniklerle yapınca. Biraz cesaretle kesinlikle yapabilirsiniz
Ben özel klinikte aparatları hiç alamadım sadece 1 boy zar zor alabildim 1 kez sonrasında en büyük boyu anestezi verdiler o şekilde alabildim. Şuan dilatörlerle hiç yapamıyorum cesaretim yok.En son gittiğim Psikiyatri de parmak egzersizleri önerdi oda beni çok ürkütüyor hiç cesaret edemiyorum.

Bunun cozum yolu ya parmak egzersizi ya dilator canim ve korkulacak hicbir sey yok gercekten istemek ve cesaret etmek gerekli insan bilmediginden korkuyormus ben vajinismusu yenince bunu anladim zerre korkulacak bi durum degilmis

Bunun cozum yolu ya parmak egzersizi ya dilator canim ve korkulacak hicbir sey yok gercekten istemek ve cesaret etmek gerekli insan bilmediginden korkuyormus ben vajinismusu yenince bunu anladim zerre korkulacak bi durum degilmis
Doktor anestezi İle dilatörü yerleştirdiğinde Vajinamın çok rahat alabildiğini söyledi aslında ama bende cesaret hiç yok. Biliyorum ki orası bi boşluk ama beynim bu egzersizlere izin vermiyor sanki

Hipnoz tedavisi aldınız mı hipnoz tedavisi yapan doktorlar var ama sonuç veriyor mu bilmiyorum. En kalıcı yöntem egzersiz bence yenmek istiyorsanız çok az cesaret lazım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…