Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba Kızlar ben 1. aparatı yaptım 2 gün önce. Şimdi tekrar denedim birkaç sefer ve sıkıntı yok gibi. Kendimi çok sıkıyorum ama nefes alıp vererek sakinleşip rahatlıyorum tamam diyorum. Ama 2.yi yapamıyorum yani kafamda büyütüyorum ya nasıl yapicam 2yi. Sanki orda sadece 1.yi alacak kadar boşluk var gibi hissediyorum.

Ay ayni seyi yasiyorum ilerleme kaydetmek cok zor geliyor.bir buyuk aparat icin hicbirzaman hazir olmayacakmisim gibi

Kesinlikle ben 5-6 gun ard arda calistim cok ilerleme kaydettigimi dusunmustum fakat adet oldun 6 gun ara verince bi an cok geriledim givi geldi

Merhaba,calisirkenki bu rahatsizlik hissi zamanla gidiyor mu acaba icim o kadar kotu oluyo ki
Geçiyor asla kalıcı bir rahatsızlık vermez

ben de 2. De takili kaldim,3 e gecsem canim yanarsa eger daha da gerilerim
Bu sefer 2 yedecesaret edemem diye korkuyorum.ama artik ilerleme kaydedememekten de cok skildim
Bence hiç korkma mutlaka dene ben peşpeşe üçünü aynı anda yapmıştım

Gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken ıkın ve ittir hepsi gidecek hepsinde aynı yöntemi dene

Hiçbir fark yok nefes ve kegel bu durumda çok önemli
Yorumunuzu görür görmez öfff hadi dene olmazsa olmaz 1le daha çok denersin dedim. Denedim 2.yi, çok kastım kendimi ama nefes egzersiziyle yaptımmmm Ama sadece 1 kez ve oturdum ağladım. Keşke daha önce alsaydım başlasaydım hayatımdan 1 yıl gitti resmen. Çok teşekkür ederim yarın buna biraz alışayım 3e geçerim inşallah!

Hahaha tebrikler ben de hem sevincten hem uzuntuden cok sik agliyorum egzersizler sirasinda...hadi gozub aydin

Hahaha tebrikler ben de hem sevincten hem uzuntuden cok sik agliyorum egzersizler sirasinda...hadi gozub aydin
Ay kesinlikle hem sevinçten hem üzüntüden Sen de ara verme hadi beraber yenelim şu illeti. Yarın 2yi daha çok deneyeceğim ben. Bak buradaki yorumlarla aparat aldık, buradaki yorumlarla 1i yaptık 2yi yaptik. 1i yaptıysak gerisi de gelecek inanıyorum ben

Bravo harikasın bu çalışmalarını yaparken zamanın geniş çok olsun mesela 1.aparat 10 dk arkasına 2.aparatı dene onuda 10dk yap iyice alış daha sonra ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz bunlarla destekle çok güzel verimli olacak.

10 dk ne yapmamiz gerekiyor acaba?10 dakika hic cikarmadan icimde bekltmwk biraz imkansiz geliyor

10 dk ne yapmamiz gerekiyor acaba?10 dakika hic cikarmadan icimde bekltmwk biraz imkansiz geliyor
Yook hiçte imkansız değil zaten önemli olan o an aparatı uygulamak onun orda durması senın canını yakmaz at o fikirleri kafandan tamamen olumlama yap negatif düşünme unutma beynini neye ikna edersen onu yaparsın

peki Nazife hn bu operasyonu yaptır dedi mi size? Sizi muayene etti mi? bildiğim kadarıyla o daha çok vajinusmusla ilgili.

Kizlar ya sizin de 2-3. Apratta baya zorlayarak ittirmeniz gerekiyor muydu?ilki gibi direkt girmiyor sanki bayagi guc uygulayarak itiyorum normal mi bu?

Ben de Nazife hocaya gittim ve iyileştim şükür 4 seansta
Çok iyi bir doktor alanında en iyilerinden ve sadece vajinismus üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…